Studioni anglisht në Australi: Destinacionet më të mira për kursin tuaj “aussie”.

studioni anglisht në Australi

Ndoshta po mendoni të mësoni anglisht jashtë vendit , por nuk e keni shumë të qartë destinacionin, hezitoni mes disa vendeve dhe nuk mund të vendosni për njërin prej tyre. Epo, këtu do të gjeni një alternativë të mrekullueshme, me të cilën do të zbuloni një botë të re plot mundësi në të cilën do të jetoni aventura, do të shijoni dhe mësoni anglisht në mënyrë optimale dhe kjo alternativë nuk është askush tjetër veçse Australia.

 

PSE TË STUDONI ANGLISHT NË AUSTRALI?

1 – Australia është një vend që flet anglisht, kështu që është gjithmonë e dëshirueshme të studiosh anglisht në një vend që e ka atë si gjuhë amtare.

2Theksi i tij, edhe pse karakteristik, nuk është shumë i ndërlikuar , kështu që nuk do të keni asnjë problem të kuptoni veten me njerëzit.

3 – Është një vend që shfaqet gjithmonë në listën e vendeve më të sigurta me standardet më të larta të jetesës në botë , ndaj as ju dhe as familja juaj nuk do të duhet të shqetësoheni gjatë qëndrimit tuaj në Australi.

4 – Është një vend që ofron një gamë të gjerë mundësish pune . Kështu që ju mund të merrni një kurs anglisht me praktika përmes Ynsitu ose të kërkoni një punë pasi të jeni në Australi duke mësuar anglisht.

5 – Australianët janë njerëz që shquhen për miqësinë dhe ekstroversionin e tyre, nuk do ta keni problem të përzieni me ta dhe të bëni miq.

6 – Australia është një vend magjepsës, i cili përzien qytetet moderne, të cilat do t’i rendisim më poshtë, me zona natyrore, të egra, madje edhe të shenjta , siç është mali i pabesueshëm Uluru .

7 – Nëse ju pëlqen aventura, plazhi ose sportet ujore , Australia është vendi i përsosur për të praktikuar të gjitha këto, ose thjesht për të shijuar diellin dhe plazhin pasi të keni mbaruar çdo ditë të studimit të anglishtes.

8 – Dhe nëse ju pëlqejnë kafshët, Australia ka një faunë të mahnitshme , me specie endemike të këtij vendi si koala ose kanguri që mund t’i shihni në gjendjen e tyre më natyrale nëse studioni një kurs anglisht në Australi.

 

Epo, cilat janë destinacionet më të mira për të studiuar anglisht në Australi? Në Ynsitu keni shumë mundësi të ndryshme për të zgjedhur kursin tuaj të përsosur. Zgjidhni vendin, kohëzgjatjen, llojin e kursit, llojin e akomodimit nëse dëshironi… dhe filloni përvojën më të mirë të jetës suaj.

 

DESTINACIONET MË MË TË MIRA PËR KURSIN TUAJ TË ANGLISHTIT NË AUSTRALI

Këto janë destinacionet më të mira për të studiuar anglisht në Australi, të gjitha të disponueshme brenda platformës së kursit të gjuhës Ynsitu jashtë vendit:

MELBOURNE:

Edhe pse nuk është kryeqyteti, ai konsiderohet qyteti më i rëndësishëm në Australi. Është një qytet bregdetar në shtetin e Victoria dhe ka një atmosferë të jashtëzakonshme rinore, pasi është marrësi kryesor i studentëve të huaj . Një qytet me mijëra mundësi me një energji shumë të veçantë. Të studiosh anglisht në Melburn është një përvojë që të gjithë do ta kenë zili. Kurs i përgjithshëm i anglishtes, kurs biznesi, me aktivitete, për studentë parauniversitar…në Ynsitu ne kemi shumë lloje të ndryshme kursesh të anglishtes në Australi, kështu që ju mund të zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë.

SIDNEI:

Është qyteti më i madh dhe më i populluar në Australi dhe në të gjithë Oqeaninë , dhe si Melburni, është një metropol plot me atraksione ku mund të mësoni anglisht dhe të jetoni një përvojë që nuk do ta harroni kurrë. Pavarësisht nëse ju pëlqejnë aktivitetet kulturore apo sportet, deti …studimi i një kursi anglisht në Sydney do t’ju hapë dyert për të gjithë këtë.

BRISBANE:

Brisbane është kryeqyteti i shtetit të Queensland dhe një nga më të mëdhenjtë në vend. Ka një klimë spektakolare dhe mundësitë e punës janë shumë të larta . Marrja e një kursi të anglishtes në Brisbane është një investim në të ardhmen me të cilin padyshim që do të dalloheni nga pjesa tjetër e njerëzve.

KANBERA:

Pavarësisht se është kryeqyteti i vendit, Canberra është një qytet shumë i njohur, mikpritës dhe i qetë, pa stresin që mund të ekzistojë në opsionet e përmendura më sipër . Studimi i anglishtes në Canberra mund të jetë një opsion i përsosur për profilet e të moshuarve dhe të rriturve , pasi atje ata do të gjejnë destinacionin e përsosur për të studiuar anglisht në Australi.

ADELAIDA :

Një tjetër nga qytetet e mëdha të Australisë por pa “çmendurinë e bekuar” të disa prej alternativave të mëparshme. Adelaide është një vend i përsosur për të mësuar anglishten e biznesit, pasi ka një rrjet të madh kompanish dhe mundësitë për punë janë të larta, kështu që studimi i një kursi të anglishtes për biznes në Adelaide është një alternativë e shkëlqyer për CV-në tuaj.

DESTINACIONET TJERA NË AUSTRALI:

Ne nuk mund të harrojmë qytete si Gold Coast, Perth, Coolangatta apo Darvin . Më e vogël por unike. Opsione po aq të vlefshme për të studiuar një kurs anglisht në Australi.

 

Mos e humbisni mundësinë për të studiuar anglisht në Australi! Nga Ynsitu , ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë kursesh nga një vend. Askush nuk jua bën më të lehtë.