Southbourne School of English

IELTS Exam Preparation (21 H/W)

21 mësime / javë · Bornmauth, Mbretëria e Bashkuar
Kërkoni informacion nga Ynsitu

Përgatitja e provimit 

Ju mund të përdorni kohën tuaj me ne për të fituar një kualifikim gjuhësor të njohur ndërkombëtarisht. Nëse planifikoni të hyni në arsimin e lartë dhe të zgjeroni perspektivat tuaja të karrierës, Kurset tona të Provimit janë për ju. Shkolla e Anglishtes Southbourne mund t'ju përgatisë për provimin që dëshironi të merrni. Ne do t'ju ndihmojmë të fitoni aftësitë, teknikat dhe besimin për të kaluar.

Mosha minimale: 16 vjet
Kohëzgjatja minimale: 4 javë
sasi: 21 mësime / javë

Southbourne School of English

Southbourne School of English ka 22 klasa moderne të pajisura me tabela inteligjente interaktive dhe njësi të ajrit të kondicionuar, me pajisjet më të fundit për të krijuar hapësira të lehta dhe të ajrosura në të cilat është kënaqësi të mësosh.
Gjithashtu, ne sigurohemi që studentët tanë të kenë gjithçka që u nevojitet edhe jashtë klasës. Pra, objektet tona përfshijnë:
Një zonë e madhe kafeneje me kompjuterë që studentët mund t'i përdorin në pushim. Kafeneja shërben ushqim të nxehtë, pica, sanduiçe, bagueta të mbushura, sallata, ushqime të lehtë, si dhe pije të nxehta dhe të ftohta.
Mësuesi mbikëqyr praktikën e dëgjimit.
Një qendër dëgjimi, e pajisur me një përzgjedhje të gjerë lexuesish të vlerësuar për t'iu përshtatur të gjithëve.
Qasje Wi-Fi falas në të gjithë shkollën dhe kopshtin gjatë orarit të shkollës.
Një dhomë e madhe kinemaje, me tinguj rrethues, për netë filmash jashtë periudhës së verës.
Një kopsht i këndshëm me çadra dielli dhe stola.

Bornmauth, Mbretëria e Bashkuar - Shkolla jonë e anglishtes në Southbourne është mjaft afër plazhit të Southbourne, kështu që ju do të jeni në gjendje të relaksoheni dhe të shkoni atje pas orëve të mësimit nëse moti e lejon. Gjithashtu, ka shumë kafene, restorante dhe supermarkete pranë shkollës, kështu që do të keni gjithçka që ju nevojitet rreth jush!

Programi javor (ditët dhe orët)

e hënë09:15 - 12:45

e martë09:15 - 12:45

e mërkurë09:15 - 12:45

e enjte09:15 - 12:45

e premte09:15 - 12:45

lehtësira

wifi
Kafene
Dhoma e kompjuterit
dhoma e studentit
librari
Salla e lutjes
oborr
Trego më shumë Trego më pak

Përzierja e kombësive

Switzerland
13%
China
10%
Italy
10%
Spain
8%
Czech Republic
8%
Thailand
7%
Argentina
6%
Austria
4%
Japan
4%
Germany
4%
Të tjerët
19%

Informacioni për vizat

Ne nuk mund të aplikojmë për viza në emër të studentëve. Megjithatë, shkolla do t'ju sigurojë të gjithë dokumentacionin që ju nevojitet për të mbështetur aplikimin tuaj të suksesshëm për vizë. Këto dokumente do të dërgohen në adresën tuaj të shtëpisë me postë të rregullt pa pagesë.

Politika e anulimit për të mos marrë vizë

Politika e përgjithshme e anulimit

Kurse të tjera nga Southbourne School of English

Cambridge Examination FCE (21 H/W) - 4 Weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   21 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1736.47 $

IELTS Exam Preparation (21 H/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   21 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1736.47 $

Cambridge Examination CAE (21 H/W) - 4 Weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   21 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1734.82 $

General English Plus One to One (21 H/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   21 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 885.74 $

Intensive English (21 H/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   21 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 384.84 $

General English (15 H/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 336.29 $

Intensive English Plus One to One (27 H/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   27 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 934.6 $

Shihni Më pak
Shiko me shume

Akomodimet

Strehim
dhomë
Banjë
Foods

Shtëpia e shtëpisë

Homestay Shared Room (16 Meals/Week)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 201,58
1 javë
/ 165,00 £

Homestay Single Room (16 Meals/Week, Shared Bathroom) - Minor

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 156,73
1 javë
/ 114,00 £

Vendbanimi

Summer Residence Single Room (Self Catering, Ensuite)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 293,21
1 javë
/ 240,00 £

LLOGARITNI çMIMIN TUAJ

Data dhe kohëzgjatja e fillimit të kursit

$ 438,42 / 355,00 £
Shihni akomodimet