Këshillat më të mira për kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit

Ka shumë gjëra që duhet të merrni parasysh kur merrni kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit. Që kur Ynsitu Ne ju japim disa këshilla për para, gjatë dhe pas udhëtimit tuaj.

Para:

Mendoni: Duhet të keni parasysh se ajo që bëni para udhëtimit duhet të ketë lidhje me atë që do të bëni gjatë dhe pas tij.

Mendoni për interesat tuaja, mendoni për shijet tuaja, mendoni për nevojat tuaja dhe merrni vendimet që ju përshtaten më shumë, duke marrë parasysh gjithçka që duhet të bëni para udhëtimit në mënyrë që gjërat të dalin jo vetëm siç prisni, por edhe më mirë dhe ju mund të tejkalojë pritjet tuaja.

Askush nuk të njeh më mirë se vetja, mendo për gjërat që mund të të duhen për udhëtimin dhe merr me vete. Por në të njëjtën kohë, mendoni edhe për komoditetin, përpiquni të udhëtoni sa më lehtë, duke mbajtur vetëm ato më thelbësoret, sepse ajo që është me të vërtetë e rëndësishme nuk është aq shumë ajo që mund të merrni sesa ajo që do të gjeni në atë vend që keni zgjedhur të mësoni gjuhët jashtë vendit.

Gjatë:

Shfrytëzoni mundësitë, mos harroni momentin më të vogël të argëtimit dhe përfitoni nga të gjitha mundësitë. Mos lejoni që një gjë të ndërhyjë me një tjetër. Nëse gjatë qëndrimit tuaj në vend keni zgjedhur të studioni gjuhë jashtë vendit, keni mundësinë të dilni në një natë me miqtë tuaj të rinj, mos ndaloni së bërii atë, dilni dhe argëtohuni. Por mos lejoni që mëngjesin tjetër të mos zgjoheni dhe të përfundoni duke humbur një nga klasat ku jo vetëm që do të mësoni gjuhën që keni zgjedhur, por gjithashtu do të takoni njerëz të rinj dhe do të jetoni përvoja vërtet të pakonkurueshme.

Pastaj:

Përforconi përvojat dhe përfitimet e tyre. Pasi të keni mbaruar udhëtimin tuaj dhe duhet të ktheheni në vendin tuaj të origjinës, mbani lidhje me njerëzit me të cilët keni pasur gjatë kursit, vazhdoni të praktikoni gjuhën që keni mësuar dhe mbani gjallë përfitimet e këtij udhëtimi të mrekullueshëm që keni bërë në sajë të Ynsitu .

Por mbi të gjitha, GJZUAR.

Leave a Reply