Intervistë me Roberto Russo, Menaxher i Shitjeve të Frances King London: “Studimi jashtë vendit ju lejon të kapërceni sfidat dhe të fitoni një kuptim më të madh të botës”

roberto russo

ROBERTO RUSSO, MENAXHER SHITJE, FRANC Mbreti LONDON

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

E themeluar në 1973, Frances King ka mësuar më shumë se 200.000 studentë gjatë 48 viteve të fundit. Në shkollën tonë ne synojmë mbi të gjitha që t’ju flasim anglisht ndërsa krijoni miq të rinj dhe shijoni qëndrimin tuaj. Stafi ynë me përvojë është gjithmonë në dispozicion për të ofruar mbështetje, për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të të mësuarit dhe për të marrë përfitime maksimale nga koha juaj me ne.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Për të studiuar jashtë vendit në një mjedis krejtësisht ndërkombëtar është mënyra më e mirë për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore duke përjetuar stil të ndryshëm të arsimit, gjithashtu ju jep shumë mundësi unike. Ju mund të zhyteni në një kulturë të re dhe të përmirësoni perspektivën tuaj të karrierës. Shumë studentë që studiuan anglisht në Angli thonë se ishte një nga përvojat më të paharrueshme të jetës së tyre. Mësoni anglisht jashtë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zgjeruar horizontin tuaj dhe për të përsosur aftësitë tuaja në gjuhën angleze. Gjithashtu studimi jashtë vendit ju lejon të vlerësoni kulturat e tjera, të kapërceni sfidat e të jetuarit në një vend tjetër dhe të fitoni një kuptim më të madh të botës. Këto janë të gjitha gjërat që bizneset moderne shikojnë kur punësojnë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Unë jam shumë optimist për të ardhmen e turizmit gjuhësor pasi është e rëndësishme të kujtojmë veten se kjo nuk është hera e parë që kriza ka pësuar industria. Meqenëse nuk e dimë se si do të përparojë pandemia, besoj se turizmi gjuhësor do të kthehet relativisht shpejt ndërsa udhëtimet e biznesit do të zgjasin pak më shumë. Industria do të duhet të kalojë një transformim për t’iu përgjigjur rrethanave të krijuara nga pandemia.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Unë besoj se Kurset Familjare (Prindër dhe fëmijë) do të kenë një trend rritës pas pandemisë pasi prindërit do të hezitojnë më shumë të dërgojnë vetë fëmijët e tyre. Kështu që prindërit dhe fëmijët e tyre studiojnë në të njëjtat vende. Ne organizojmë ato kurse për fëmijë (6 deri në 16 vjeç) dhe anëtarin e tyre të Familjes (21 vjeç +). Unë gjithashtu mund të shoh një rritje të kërkesës për kurse ONLINE për të rritur dhe kurse profesionale të biznesit.

SHKOLLA


frances king london
Emri i shkollës

Frances King Shkolla e Anglishtes

Vendi / Qyteti

Londër / Mbretëri e Bashkuar

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Vendndodhje perfekte qendrore në zemër të Kensington brenda një distancë në këmbë nga atraksionet turistike, parqet dhe muzeu me famë botërore. Shkollë e pajisur shumë mirë dhe mjedise të rehatshme për të mësuar me zona të gjera studentore për të shijuar kohën tuaj të lirë. Kurse më të mira angleze për jetën dhe përvojën – të dizajnuara mbi të gjitha për të përmirësuar anglishten tuaj të folur; për karrierën tuaj – anglisht biznesi dhe profesional; për arsimimin tuaj – përgatitje për provimet IELTS dhe Cambridge. Një Program i plotë i veprimtarisë pasdite dhe në mbrëmje ju inkurajon të flisni anglisht dhe të vini në praktikë atë që keni mësuar në klasë, gjatë fundjavave duhet të bëni ekskursione me studentë të tjerë dhe të udhëtoni jashtë Londrës. Stafi ynë me përvojë dhe miqësor janë këtu për të ndihmuar ju për të arritur qëllimet tuaja personale. Ne ofrojmë një zgjedhje të shkëlqyeshme të akomodimit që i përshtatet shijeve dhe buxheteve të ndryshme duke përfshirë familje mikpritëse, rezidenca të përshtatshme, apartamente moderne dhe një sërë hotelesh.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Kërcej në anglisht
Mëngjesi anglisht anglisht i përgjithshëm
INTENSIV ME GJUHA PER JU
STANDARDI AKADEMIK VJETOR MENGJIMI
VITI AKADEMIK INTENSIV
CLUB 8 ANGLISHTI STANDARD PROFESIONAL
KLUBI 8 ANGLISHT PROFESIONAL INTENSIV
KLUBI 8 KOMBINIMI
IELTS STANDARDE
IELTS INTENSIVE
INTENSIV ME IELTS
IELTS KOHA PJESE
KURSET ANGLISHT ONLINE: Kërcej në anglisht ONLINE ADULT 5 & Kërcej në anglisht ONLINE ADULT 10
M LSIMET PRIVAT: STANDARD – INTENSIV – KOH FLEXT
PROGRAMET FAMILJARE: PRINDRIT DHE FILMIJT
PROGRAMI VJETOR PER TEINAGERS

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

E vendosur në një pjesë të bukur të Londrës qendrore me dyqanet, kafenetë dhe restorantet në modë të Kensington dhe Chelsea afër. Me atraksionet me famë botërore një shëtitje e shkurtër larg si: Muzeu i Shkencës, muzeu i Historisë Natyrore, muzetë Victoria dhe Albert, Kopshtet Kensington, Pallati Kensington dhe muzeu i ri i Dizajnit.