Intervistë me Ingmar Albig, Drejtor i Qendrës EC Malta “Për të mësuar një gjuhë si duhet, duhet të shkoni në vendin ku flitet”

INGMAR ALBIG, DREJTOR I QENDR ECS EC MALTA

 

Pse duhet që një student të zgjedhë shkollën e tij?

Ne krenohemi me përsosmërinë tonë akademike dhe qasjen serioze të mësimdhënies së gjuhës që udhëzon studentët tanë në çdo hap të rrugës për të arritur rezultatet e tyre më të mira të të nxënit. Ne gjithmonë dëgjojmë reagimet e studentëve tanë dhe përforcojmë pozitivisht dhe rrisim negativë. Të mësuarit me studentë të tjerë në grupmoshën e duhur e bën përvojën e studentit aq më të pasur dhe më të frytshme. Për shkak të numrit tonë të madh të studentëve nga e gjithë bota, ne ofrojmë të gjitha nivelet duke ruajtur një përzierje fantastike të kombësive.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Padyshim që përbërësi i gjuhës, por studentët mund të hapin mendjen e tyre pasi mësojnë gjithashtu aftësi ndërkulturore, duke mësuar kultura të ndryshme, duke bërë miq të rinj dhe duke u bërë një qytetar i vërtetë ndërkombëtar.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Pavarësisht nga fakti që formati dixhital i të mësuarit ka fituar mjaft tërheqje në vitet e fundit dhe, në veçanti, në muajt e fundit, vlera unike e të mësuarit të plotë zhytjeje ballë për ballë do të mbetet gjithmonë, pasi kjo përvojë nuk mund të përsëritet plotësisht në internet. Në mënyrë që të mësojnë një gjuhë siç duhet dhe në një periudhë relativisht të shkurtër, njerëzit duhet të vijnë në vendin ku flitet gjuha. Etja për udhëtim gjithashtu do të forcohet vetëm pasi të ketë mbaruar pandemia.

 

Cilat lloje kursesh mendoni se do të jenë më të kërkuarat në të ardhmen?

kurse të përgjithshme angleze do të mbetet më e popullarizuara në numër absolut, megjithatë rritje relativisht më të mëdha mund të shihen në anglisht për qëllime specifike si p.sh. kurse anglisht biznesi dhe kurse angleze për punë.

SHKOLLA


Emri i shkollës

KE Maltë

Qyteti i vendit

Malta / Shën Juliani

 

Gjërat më kuptimplota që mund të ofrojë shkolla

  • Ne kemi një shkollë të veçantë për nxënës mbi 30 vjeç, e cila lejon që studentët e asaj grupmoshe të kenë mësime me nxënës të tjerë të së njëjtës moshë.
  • Klasat moderne me teknologjinë më të fundit të klasave (TV i zgjuar / tabela interaktive).
  • EC Malta është një qendër provimesh në Kembrixh.
  • Klub plazhi në verë.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Ne ofrojmë kurse të ndryshme:
Anglisht i Përgjithshëm, Anglisht Intensiv, Mini Group, Anglisht Biznesi, Kurset e Kembrixhit dhe IELTS.

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Afër qendrës së jetës së natës në Maltë, plazhe, dyqane, restorante, kafene … dhe argëtim.

 

Leave a Reply