Intervistë me Filomena Sechi, Koordinatore e Shitjeve në IH Malta: “Studimi jashtë vendit është përvojë jetësore”

ih malta filomena

FILOMENA SECHI, Koordinatori i shitjeve, IH MALTA

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

Atmosferë e njohur me një qasje të dyerve të hapura
Programi Veror i Nxënësve të Rinj në një Resort 4 ****, Gjiri i Parajsës
24/7 Linja e Ndihmës për Kujdesin ndaj Klientit
Çmime të ulëta, Standarde të larta të cilësisë
Mësues shumë të kualifikuar me përvojë dhe njohuri të madhe, të aftë për të drejtuar studentët në mënyrë sa më efikase të jetë e mundur.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Përmirësoni aftësitë e tyre gjuhësore
Mësoni rreth kulturave dhe perspektivave të reja
Bëni miq ndërkombëtarë
Zhvillim personal
Përvoja e jetës

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Tradicionalisht, mësimet zyrtare të gjuhës zhvilloheshin në një klasë me studentë në tryezat e tyre dhe një mësues në pjesën e përparme.
Ky model tipik tashmë ka ndryshuar shumë. Gjithnjë e më shumë shkolla të gjuhëve kanë përqafuar klasën virtuale dhe shumë prej tyre kanë marrë mësime në internet. Kjo mund të jetë jashtëzakonisht efektive dhe ka shumë të ngjarë që kjo metodë mësimore të bëhet standardi arsimor i së ardhmes. Sidoqoftë, ka ende një përfitim të madh për të fituar nga puna me një mësues të vërtetë, qoftë kjo përmes kontaktit personal ose përmes një klase virtuale.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Mësime ballë për ballë: të gjitha llojet e kurseve do të jenë më dixhitale dhe interaktive, jo vetëm me tabela inteligjente, por edhe me mundësi të panumërta për të hyrë në mësim përmes faqeve të internetit, aplikacioneve dhe programeve mësimore.
Në të ardhmen ndoshta do të ketë një kërkesë më të lartë të mësimeve në internet sesa në të kaluarën.

SHKOLLA


frances king london
Emri i shkollës

IH Malta

Vendi / Qyteti

Maltë / Maltë

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Atmosferë e njohur me një qasje të dyerve të hapura
Programi Veror i Nxënësve të Rinj në një Resort 4 ****, Gjiri i Parajsës
24/7 Linja e Ndihmës për Kujdesin ndaj Klientit
Çmime të ulëta, Standarde të larta të cilësisë
Mësues shumë të kualifikuar me përvojë dhe njohuri të madhe, të aftë për të drejtuar studentët në mënyrë sa më efikase të jetë e mundur.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Ne ofrojmë një gamë të gjerë programesh arsimore për të rritur dhe fëmijë:
– Programi i Nxënësve të Rinj në bazë të Paradise Bay Resort 4 * (8-16 vjeç)
Përgatitja e Provimit të Anglishtes
– Programet familjare
– Anglisht i Përgjithshëm (10/20/30 mësime në javë)
– Trajnimi i mësuesve
Mesime private
– Mësime Online

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Vend i shkëlqyeshëm, afër plazheve, qendrave tregtare, argëtimeve, supermarketeve dhe restoranteve 2 minuta në këmbë në zonën e St. Julians, kryesisht i famshëm për jetën e lulëzuar të natës dhe aktivitetin turistik.