WWWWW222 [55003,54999,55029,55027,55007,55009,55015,55005,55017,55021,55031,55013,54999,55023,54992,55019,55001,55011,55025,54999,54999,54999,54999,54999,54999,54999]
Destinacionet më të mira për kursin tuaj japonez në Japoni - YNSITU

Destinacionet më të mira për kursin tuaj japonez në Japoni

Kurs japonez në Japoni

 

Po mendoni të mësoni japonisht? Ju me të vërtetë kishit një ide shumë të mirë. Japonishtja është një gjuhë që do t’ju ofrojë shumë mundësi në nivelin e punës dhe do t’ju bëjë të dalloheni nga kandidatët e tjerë në kërkimin tuaj të punës, për të mos përmendur të gjitha përfitimet në nivel personal nëse ju pëlqen edhe kultura e atij vendi.

 

Dhe pse të studioj kursin tim japonez në Japoni ?

Dihet mirë se nuk ka mënyrë më të mirë për të mësuar një gjuhë sesa vendi ku flitet. Dhe japonezët nuk bëjnë përjashtim nga ky rregull. Mënyra më e mirë për të mësuar gjuhën japoneze, pa dyshim, është të udhëtoni në vendin e diellit që po lind. Të mësosh siç duhet një gjuhë nuk është vetëm njohja e fjalorit dhe gramatikës së saj dhe për këtë arsye, të studiosh japonisht në Japoni është përvoja më pasuruese që mund të kesh për ta trajtuar rrjedhshëm këtë gjuhë.

Japonia është një vend shumë i bukur, i cili ndërthur traditën e tempujve të dikurshëm, rrënjët e paraardhësve të saj, nderimin e të moshuarve… me teknologjinë më të fundit dhe përparimet më të mëdha të njerëzimit, të cilat janë evidente veçanërisht në qytetet e mëdha si p.sh. Tokio, Kioto e kështu me radhë. Nuk mund të humbisni as një vizitë në malin Fuji, apo shfaqjen unike të luleve të qershisë. Japonia është një vend që bie në dashuri dhe të studiosh një kurs japonez në këtë vend ia vlen jo vetëm akademikisht, por edhe personalisht (dhe madje edhe shpirtërisht).

Epo, cilat janë vendet më të mira për të mësuar japonisht në Japoni? Në Ynsitu keni mundësi shumë të ndryshme për të zgjedhur kursin tuaj ideal. Zgjidhni vendin, kohëzgjatjen, llojin e kursit, llojin e akomodimit nëse dëshironi … dhe filloni përvojën më të mirë të jetës suaj.

 

DESTINACIONET MË TË MË TË MIRA PËR KURSIN TUAJ JAPONEZË NË JAPONI

Këto janë destinacionet më të mira për të ndjekur kursin tuaj japonez në Japoni, të gjitha të disponueshme brenda platformës së kurseve të gjuhës Ynsitu jashtë vendit:

  • Tokio:

Kryeqyteti i madh i vendit. Është metropoli më i madh në botë me 34.5 milionë banorë. Dendësia e popullsisë është dyfishi i Nju Jorkut, për të marrë një ide. Në këtë qytet do të gjeni numrin më të madh të kurseve për të studiuar japonisht në Japoni . Ju mund të merrni kurse të përgjithshme japoneze dhe kurse me aktivitete, të tilla si të mësoni për kulturën tradicionale të vendit gjatë studimit të gjuhës së tij.

  • Kyoto:

Kyoto është një tjetër nga qytetet e mëdha të Japonisë, i njohur për trashëgiminë e tij të rëndësishme kulturore, e cila zbulon kulturën e lashtë japoneze në krahasim me Tokion futuriste. Mes faltoreve, tempujve budistë, pazareve dhe geishave, nuk mund të bësh një udhëtim në Japoni pa vizituar Kioton! Këtu do të gjeni ofertën më të madhe të kurseve japoneze në Japoni për sa i përket llojeve të kurseve, me kurse të përgjithshme japoneze, për parauniversitare, me aktivitete apo përgatitje për provimet zyrtare të Japonisë . Një opsion i madh.

  • Kobe:

Kobe është një tjetër nga qytetet e mëdha të Japonisë dhe selia kryesore e tregtisë ndërkombëtare të atij vendi, ka një histori unike dhe një arkitekturë të ndryshme. Përveç kësaj, viçi i saj është një nga më të kërkuarit dhe më të famshëm në botë. Këtu do të mund të bëni kursin tuaj japonez në të njëjtën mënyrë dhe të shijoni kulturën orientale.

  • Destinacione të tjera:

Qytete të tjera si Nagano, Toshima ose Shinjuku janë gjithashtu destinacione shumë tërheqëse për të mësuar japonisht në Japoni . Nëse dëshironi një vend më të qetë, mund t’i preferoni ato.

 

Mos e humbisni mundësinë për të studiuar japonisht në Japoni! Nga Ynsitu , ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë kursesh nga një vend. Askush nuk jua bën më të lehtë.