Gjuhe

kohëzgjatje

zgjidhni kurse

Lloji i kursit

Shihni Më pak
Shiko me shume

vend

qytet

Shihni Më pak
Shiko me shume

shkollat

Klasat në javë

vlerësim

Strehim

Lloji i dhomës

Lloji i banjës

Foods

Kurse të Anglisht

4169 rezultatet    Faqja 1 417

Anglisht
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Shtetet e Bashkuara| Berkeley
Kaplan San Francisco - Berkeley

 
Gjuha e përgjithshme       15 mësime/javë        klasa në grup

Kurset tona të përgjithshme të anglishtes janë krijuar për të përmirësuar aftësitë tuaja të gjuhës angleze dhe për t'ju dhënë më shumë mundësi profesionale dhe akademike në të ardhmen. Përveç marrjes së mësimeve, do të keni mjaft kohë për të parë dhe eksploruar destinacionin tuaj. Kursi është gjysmë intensiv dhe është i disponueshëm në të gjitha nivelet nga Fillore në të Avancuar, me klasa të përbëra nga nivele të ndryshme. Fokusi është në katër aspektet kryesore të gjuhës: të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit, dhe të gjitha shkollat tona ofrojnë programe aktivitetesh të gjera dhe të larmishme për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga destinacioni juaj.

kurs: që nga $ 480,00 / javë

Strehim: që nga $ 325,00 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 805,00 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 480,00

15 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Bath
Kaplan Bath

 
Gjuha e përgjithshme       26 mësime/javë        klasa në grup

Merrni një kurs anglisht në Bath, një nga vendet më historike të Britanisë. Shkolla jonë angleze Kaplan ndodhet në një ndërtesë historike vetëm disa hapa larg abacisë mesjetare. Ka akses falas në WIFI, tabela dixhitale në klasa dhe një sallë pritjeje studentore ku mund të pushoni dhe të takoni njerëz të rinj. Akomodimi është i disponueshëm në formën e shtëpive dhe rezidencave studentore.

kurs: që nga $ 466,68 / javë

Strehim: që nga $ 227,20 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 693,88 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 466,68

26 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Shtetet e Bashkuara| Los Angeles
Kaplan Los Angeles - Westwood

 
Gjuha e përgjithshme       27 mësime/javë        klasa në grup

Kursi ynë gjysëm intensiv i anglishtes është një program gjysmë intensiv që ju lejon të balanconi mësimin në klasë me studimin e strukturuar dhe aktivitetet e kohës së lirë. Ju do të përmirësoni aftësinë tuaj të gjuhës angleze me një shpejtësi me të cilën ndiheni rehat, ndërkohë që keni kohë për të shijuar destinacionin tuaj. Ky kurs është i disponueshëm në të gjitha nivelet nga Fillore në të Avancuar dhe ju do të vendoseni në një klasë e cila është e përshtatshme për nivelin tuaj. Kursi fokusohet në katër aspektet kryesore të gjuhës: të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit. Ju gjithashtu do të mësoni fjalorin dhe gramatikën, dhe si të flisni në diskutime dhe strategji formale dhe joformale.

kurs: që nga $ 560,00 / javë

Strehim: që nga $ 340,00 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 900,00 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 560,00

27 mësime/javë

Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Afrika e Jugut| Kepi
LAL Cape Town - USD

 
Gjuha e përgjithshme       30 mësime/javë        klasa në grup

Ky kurs intensiv i anglishtes shton 7,5 orë të tjera të gjuhës angleze në kursin bazë të anglishtes së përgjithshme. 10 mësimet shtesë të pasdites çdo javë do t'u japin studentëve mundësinë të vënë në praktikë gjuhën e re të mësuar në mëngjes. Nxënësit do të zhvillojnë aftësitë e tyre të të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit. Ata gjithashtu do të punojnë në zgjerimin e fjalorit të tyre. Gjatë këtyre mësimeve fokusi kryesor do të jetë të ndihmojë studentët të flasin më rrjedhshëm dhe të ndërveprojnë në mënyrë më efektive në një sërë situatash të jetës reale.

kurs: që nga $ 405,00 / javë

Strehim: që nga $ 140,00 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 545,00 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 405,00

30 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Australi| Sydney
Mercury Colleges - Sydney City

 
Gjuha e përgjithshme       20 mësime/javë        klasa në grup

Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze zhvillon aftësitë tuaja kryesore gjuhësore (lexim, shkrim, të folur dhe dëgjim) në mënyrë që të mund të flisni anglisht me besim dhe të aplikoni aftësi praktike në anglisht për të komunikuar në situata të përditshme. Kolegjet Mercury përdorin kurrikulën më të përditësuar dhe përfshijnë mësimin elektronik për aktivitete dhe praktikë interesante. Gjatë rrugëtimit tuaj drejt mësimit të anglishtes si gjuhë e dytë, mësuesit tanë me përvojë dhe të kualifikuar do t'ju prezantojnë me një botë me njerëz të famshëm, artin dhe arkitekturën globale, muzikën dhe një sërë kulturash. Jeni të sigurt se do të arrini qëllimet tuaja të të mësuarit dhe do të kaloni shumë kohë të këndshme në klasën tuaj me grupin tuaj të ri të miqve ndërkombëtarë. Kurset tona të anglishtes së përgjithshme janë të përshtatshme për studentët nga niveli fillor deri në nivelin e avancuar.

kurs: që nga $ 193,76 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 193,76

20 mësime/javë

pasdite
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Kanadë| Montreali
ILSC - Montréal

 
Gjuha e përgjithshme       13 mësime/javë        klasa në grup

ILSC ofron një gamë të gjerë kursesh. Ju mund të merrni çdo kombinim që dëshironi, në varësi të interesave, qëllimeve, nivelit të gjuhës dhe orarit. Shumica e kurseve ofrohen në shumë nivele të ndryshme dhe zgjasin katër javë. Ky kurs zhvillohet pasditeve!!

kurs: që nga $ 123,92 / javë

Strehim: që nga $ 196,82 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 320,74 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 123,92

13 mësime/javë

pasdite
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Zelanda e Re| Okland
LSI Auckland

 
Gjuha e përgjithshme       10 mësime/javë        klasa në grup

Ky kurs është i përshtatshëm për studentët që dëshirojnë të përmirësojnë rrjedhshmërinë, fjalorin dhe shqiptimin e tyre në një gjuhë. Ka një theks në gjuhën për situatat e përditshme dhe klasat mund të përfshijnë diskutimin e temave të tilla si filmi dhe teatri, ngjarjet aktuale, politika, kultura lokale dhe interneti

kurs: që nga $ 131,17 / javë

Strehim: që nga $ 181,14 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 312,31 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 131,17

10 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Irlandë| Dublini
ATC Language Schools Dublin

 
Gjuha e përgjithshme       15 mësime/javë        klasa në grup

Programi i përgjithshëm i anglishtes është 15 orë (15 x 60) në javë dhe është krijuar për të përmirësuar të kuptuarit e studentëve për katër aftësitë e të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit. Të gjitha nivelet nga fillore në të avancuara kujdesen gjatë gjithë vitit. Ky kurs zhvillohet pasditeve dhe është krijuar për ata studentë që dëshirojnë të kenë kohë të lirë për të eksploruar qytetin ose për të bërë aktivitete të tjera.

kurs: që nga $ 254,62 / javë

Strehim: që nga $ 254,62 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 509,23 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 254,62

15 mësime/javë

pasdite
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Londra
Kaplan London - Covent Garden

 
Gjuha e përgjithshme       20 mësime/javë        klasa në grup

Kurset tona të përgjithshme të anglishtes janë krijuar për të përmirësuar aftësitë tuaja të gjuhës angleze dhe për t'ju dhënë më shumë mundësi profesionale dhe akademike në të ardhmen. Përveç marrjes së mësimeve, do të keni mjaft kohë për të parë dhe eksploruar destinacionin tuaj. Kursi është gjysmë intensiv dhe i disponueshëm në të gjitha nivelet nga Fillore në të Avancuar, me klasa të përbëra nga nivele të ndryshme. Fokusi është në katër aspektet kryesore të gjuhës: të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit, dhe të gjitha shkollat tona ofrojnë programe aktivitetesh të gjera dhe të larmishme për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga destinacioni juaj.

kurs: që nga $ 460,54 / javë

Strehim: që nga $ 245,62 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 706,16 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 460,54

20 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Bornmauth
ETC International College

 
Gjuha e përgjithshme       24 mësime/javë        klasa në grup

Kurset tona të përgjithshme të gjuhës angleze janë të përshtatshme për këdo, nga niveli fillestar deri tek ai i avancuar. Nëse dëshironi të përmirësoni anglishten tuaj për përdorim akademik, personal ose profesional, pavarësisht nga arsyet tuaja, ne kemi një kurs për ju. Zgjidhni intensitetin e studimit për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Zhvilloni katër aftësitë e të folurit, të shkruarit, të lexuarit dhe të dëgjuarit dhe të rrisni vetëdijen tuaj se si funksionon anglishtja. Ju gjithashtu do të mësoni dhe rishikoni fjalorin e ri, do të përmirësoni shqiptimin tuaj dhe do të lustroni gramatikën tuaj angleze! Ky kurs ndjek strukturën standarde të kursit me 4 mësime shtesë të praktikës së aftësive komunikuese në javë. Këto mësime shtesë janë krijuar për t'ju dhënë mundësinë të zhvilloni besimin tuaj në të folur dhe dëgjuar.

kurs: që nga $ 307,03 / javë

Strehim: që nga $ 184,22 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 491,24 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 307,03

24 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin