Menyra pagese

Filloni të kërkoni

Menyra pagese

PayPal është platforma më e popullarizuar e pagesave në botë. Shtë një mënyrë e sigurt dhe e thjeshtë për të bërë pagesa që ju lejon të përdorni shumicën e kartave dhe llogarive bankare.

Kur bëhet pagesa?

Në kohën e transaksionit, Paypal përpunon shumën dhe do ta ngarkojë atë në llogarinë tuaj Paypal ose, nëse ata kanë një llogari, në kartën e kreditit / debitit që ju ofroni në atë kohë. Nëpërmjet platformës së pagesave Stripe do të keni mundësi të bëni pagesat tuaja me kartë krediti dhe debiti në një mënyrë 100% të sigurt me vërtetimin përmes portës bankare në internet të institucionit tuaj financiar.

Kur bëhet pagesa?

Në kohën e transaksioneve Stripe do të lidhet me bankën tuaj për të verifikuar shumën dhe për të përpunuar pagesën e plotë të shumës së specifikuar në rezervimin tuaj. Nëse dëshironi, mund ta bëni pagesën tuaj përmes transferit bankar. Verifikimi i rezervimit të vendit me shkollën do të bëhet pas marrjes së pagesës.

Periudha e verifikimi i faturës së pagesës mund të zgjasë ndërmjet 2 dhe 3 ditë pune nga dita e lëshimit të transferimit. Në Ynsitu nuk duam që dikush të mbetet pa udhëtuar, prandaj, ju ndihmojmë të financoni udhëtimin tuaj përmes Pagantis.

Whatfarë është Pagantis?

Isshtë një nga zgjidhjet kryesore të pagesave fleksibël në Evropë, me këste të thjeshta të riblershme nga pagesa. Kostoja e vetme që vihet nga klientët është interesi i lidhur me secilin financim. Ju nuk keni nevojë për ndonjë dokument si dëshmi e të ardhurave ose listës së pagave, ju duhet vetëm karta juaj e bankës kombëtare. Mësoni më shumë rreth kësaj platforme kryesore:GJENI GJYKAT YN TUAJ!

GJITHA GJUHA, T ALL GJITHA DESTINIMET