Si funksionon Ynsitu

Vetëm 4 hapa ju ndajnë nga një nga përvojat më të mira të jetës suaj

1. KËRKONI

Filloni duke shfletuar të gjithë ofertën e disponueshme. Në Ynsitu do të gjeni më shumë se 92% të shkollave të akredituara në botë në një vend. Përdorni filtrat për të kufizuar opsionet tuaja: për shembull, sipas destinacioneve specifike, llojit të kursit ose intensitetit të kursit ose atyre që ofrojnë llojin e akomodimit që ju intereson. Më pas mund t’i ruani ato që ju interesojnë si të preferuara ose të shkarkoni kuotat për data specifike.

2. KRAHASOJE

Kur të gjeni atë që kërkoni, kontrolloni çmimin për datat tuaja dhe mbani në mend se shkollat dhe akomodimet pothuajse gjithmonë ofrojnë një çmim më të ulët në javë sa më shumë javë të rezervoni. Hidhni një sy informacionit të kursit dhe akomodimit të ofruar nga ofruesit, komente nga studentë të tjerë dhe shikoni detajet rreth opsioneve të anulimit. Nëse ende nuk e shihni qartë, mos hezitoni të konsultoheni me këshilltarët tanë të studentëve.

3. REZERVIMI

E keni tashmë të qartë? Rezervimi! Bëhet fjalë për disa klikime: Futni datat e kursit dhe, nëse dëshironi, akomodimin. Futni të dhënat tuaja personale dhe shtoni shërbime shtesë nëse dëshironi. Nëse keni më shumë se 30 ditë para fillimit të kursit që keni zgjedhur, mund të rezervoni duke paguar vetëm rreth 10% të shumës. Dhe ju duhet vetëm të zgjidhni mënyrën e pagesës që preferoni për të zyrtarizuar rezervimin.

4. PËRGATITNI EKSPERIENCËN TUAJ

Në zonën tuaj të klientit do të keni mundësi të shihni konfirmimin e rezervimit të kursit dhe akomodimit dhe të kontaktoni shkollën që do t’ju ofrojë të gjitha informacionet dhe dokumentet shtesë që do t’ju nevojiten.

FAQS

A është e detyrueshme marrja me qira e akomodimit të ofruar nga shkollat për të ndjekur një kurs gjuhe jashtë vendit?

Absolutisht. Edhe pse në Ynsitu do të gjeni një mori opsionesh akomodimi, nga familjet vendase ose rezidencat studentore te hotelet dhe apartamentet, nëse tashmë keni një vend për të qëndruar ose thjesht dëshironi të gjeni strehim vetë, mund të punësoni vetëm kursin pa asnjë problem. .

Çfarë duhet të bëj nëse kam nevojë për udhëzim në zgjedhjen e kursit më të mirë për mua?

Nëse keni nevojë për këshilla për opsionin më të mirë për një zhytje gjuhësore plotësisht të kënaqshme, mos hezitoni të kërkoni ndihmë nga këshilltarët tanë të studentëve, të cilët do të jenë të lumtur t’ju udhëheqin me telefon, email, bisedë ose telefonatë video.

A mund të anuloj një rezervim kursi nëse kam një problem ose ndryshim mendjeje?

Shumë nga kurset që gjeni në Ynsitu mund të anulohen falas të paktën 30 ditë para fillimit të tyre dhe shumë prej tyre në kushte më të mira (megjithatë, duhet të konsultoheni me kushtet e veçanta të secilës shkollë). Do t’i gjeni të shënuara me etiketën “kushte fleksibël”.

Po sikur të më duhet vizë për të udhëtuar në destinacionin që kam zgjedhur për kursin tim?

Si Ynsitu ashtu edhe shkollat do t’ju ofrojnë informacion të përgjithshëm në lidhje me procedurat për marrjen e vizës, si dhe dokumentet e nevojshme për procesin, por ne nuk mund të kryejmë asnjë procedurë për ju, duke qenë e nevojshme që të bëni marrëveshje me entin zyrtar përkatës. .

GJITHA GJUHA, T ALL GJITHA DESTINIMET