Vizat për të udhëtuar në Afrikën e Jugut

[vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1545764745187{background-color: #f5b324 !important;}”][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1574181580821{margin-bottom: 0px !important;}”]

Vizat për të udhëtuar në Afrikën e Jugut

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider size=”25″][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_font_icons icon=”mk-icon-chevron-down” color=”#ffffff” size=”large” align=”center” link=”#visados-tips”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider size=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”80″][vc_column_text css=”.vc_custom_1574179778763{margin-bottom: 0px !important;}”]

A do të merrni një kurs gjuhësor në Afrikën e Jugut?

Vini re, këtu ne sqarojmë vizën që ju nevojitet sipas qëndrimit tuaj.

[/vc_column_text][mk_padding_divider][mk_divider style=”thick_solid” divider_width=”one_fourth” border_color=”#feb324″][/vc_column][/vc_row][vc_row id=”condiciones-financiacion-mec”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1574247653450{margin-bottom: 0px !important;}”]Shumica e qytetarëve të Bashkimit Evropian dhe Sh.B.A. ata nuk kanë nevojë për vizë për të udhëtuar në Afrikën e Jugut, ata mund të marrin një leje turistike falas për qëndrime 90 ditë me kusht që pasaporta të jetë e vlefshme për të paktën 30 ditë pas përfundimit të vizitës dhe të ketë të paktën dy faqe bosh në këtë duke mos llogaritur dy të fundit dhe duhet të ketë një vlefshmëri minimale prej 6 muajsh.

Në rast se nuk mund të merrni leje turistike, duhet të merrni vizë në ambasadën ose konsullatën e Afrikës së Jugut në vendin tuaj të origjinës ose një tjetër aty pranë.

 

  • VIZA TURISTIKE

Në rast se duhet ta kërkoni atë, rekomandohet të merrni një hyrje të shumëfishtë nëse vendosni të vizitoni një vend fqinj pasi kjo do të shmangë që të merrni një tjetër për të hyrë përsëri në Afrikën e Jugut.

Kjo vizë ka një kohëzgjatje prej 3 muajsh që mund të shtrihet në 3 të tjerë dhe ju duhet të keni mbi 18 vjeç. Me këtë vizë mund të merrni një kurs anglisht në Afrikën e Jugut deri në 6 muaj. Mos harroni se me këtë lloj vize nuk do të keni mundësi të punoni dhe duhet të tregoni biletat e udhëtimit të rrumbullakët kur e kërkoni atë.

 

  • VIZA STUDENTE

Nëse ideali juaj do të ishte të jeni në gjendje të studioni dhe të punoni në Afrikën e Jugut, ju rekomandojmë të merrni një vizë studentore.

Kohëzgjatja e kësaj vizë përcaktohet nga kohëzgjatja e kursit, e cila duhet të jetë së paku 4 muaj (16 javë). Kjo vizë, siç ndodh në shumicën e vizave studentore, ju lejon të punoni 20 orë në javë. Kjo vizë përfshin edhe 30 ditë pushime në fund të kursit tuaj.

Ju duhet të keni sigurim mjekësor gjatë qëndrimit tuaj në Afrikën e Jugut dhe të dëshmoni se keni fonde të mjaftueshme për të qenë në gjendje të mbështeteni veten gjatë qëndrimit tuaj në vend.

Afrika e Jugut, ndryshe nga vendet e tjera, do t’ju kërkojë një çertifikatë vaksinimi dhe të dhëna kriminale nga të gjitha vendet ku keni jetuar më shumë se një vit.

Pasi që është vizë studentore, do të duhet të paraqisni letrën e pranimit nga shkolla ku do të merrni kursin tuaj, i cili merret pasi të keni bërë pagesën e plotë për të.

 

Në tjetrën lidhje Ju mund të kontrolloni nëse keni nevojë për vizë për të udhëtuar në Afrikën e Jugut, llojin e vizës së kërkuar dhe procedurat që duhet të kryhen.[/vc_column_text][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” css=”.vc_custom_1538756387236{background-color: #f5b324 !important;background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column][mk_padding_divider visibility=”hidden-dt”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_image src=”https://www.ynsitu.com/wp-content/uploads/2018/09/img_girl_cta_alfa_001.png” image_size=”full” align=”center” margin_bottom=”0″ visibility=”hidden-sm”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1538045792751{margin-top: 50px !important;}”][mk_padding_divider visibility=”hidden-sm”][vc_column_text css=”.vc_custom_1583499177674{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” letter_spacing=”1″ url=”https://www.ynsitu.com/buscador/?idioma=English&categoria=&pais=&ciudad=” align=”center” margin_top=”15″ bg_color=”#354782″ btn_hover_bg=”#000000″]GJENI GJYKAT YN TUAJ![/mk_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_image src=”https://www.ynsitu.com/wp-content/uploads/2019/10/ynsituiconwhite300.png” image_size=”full” align=”center” margin_bottom=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” css=”.vc_custom_1538131515541{background-color: #354782 !important;}”][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][mk_moving_image src=”https://www.ynsitu.com/wp-content/uploads/2018/09/iconlogo_white_moving.png” axis=”pulse”][mk_padding_divider size=”15″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][mk_padding_divider size=”25″][vc_column_text align=”right” css=”.vc_custom_1572536754301{margin-bottom: 0px !important;}”]

GJITHA GJUHA, T ALL GJITHA DESTINIMET

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider size=”30″ visibility=”hidden-dt”][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” css=”.vc_custom_1537867366167{background-color: #f5b324 !important;}”][vc_column][mk_padding_divider size=”03″][/vc_column][/vc_row]