Vizat: A më duhet një vizë për të studiuar në Maltë?

Necesito un visado para MaltaA do të bësh një kursi i gjuhës në Maltë ? Ne e dimë që mbledhja e të gjithë informacionit dhe të dish saktësisht se çfarë dokumentacioni është i nevojshëm nuk është një punë e lehtë. Kjo është arsyeja pse, nga Ynsitu, ne ju sjellim gjithçka që ju nevojitet për vizën tuaj.

  • Nëse i përkisni njërës prej Vendet e traktatit Shengen , ju do të keni nevojë vetëm për tuajin DNI ose dokument i vlefshëm i identitetit kombëtar .
  • Nëse i përkisni një Vend i Amerikës Latine , shumica nuk kanë nevojë për vizë turistike për të udhëtuar në Maltë, me një Pasaporta që ka një vlefshmëri të përshtatshme është e mjaftueshme . Qëndrimi maksimal do të jetë 90 ditë. Nëse keni nevojë të zgjasni vizën tuaj, mund ta bëni direkt në Maltë, duke marrë parasysh që procesi zgjat të paktën 8 javë, kështu që duhet ta menaxhoni atë me kohë të mjaftueshme.

Për të zgjatni qëndrimin tuaj në Maltë , do t’ju duhet:

    • Regjistrimi i kursit tuaj në shkollën e akredituar të gjuhës sipas zgjedhjes tuaj.
    • Vërtetim që ju zotëroni strehim gjatë gjithë qëndrimit tuaj në Maltë.
    • Dëshmi se keni burime të mjaftueshme financiare për t’ju mbështetur gjatë udhëtimit. Qeveria Maltese kërkon 48 € në ditë, 25 € në ditë nëse strehimi paguhet plotësisht.
    • Sigurimi mjekësor që mbulon të gjitha shpenzimet e mundshme mjekësore.

Lidhur me viza studentore , pasi Malta nuk ka një ambasadë në shumë vende, ju mund të merrni vizën si student pasi të gjesh veten brenda vendit .

Ne shpresojmë që t’ju ndihmojmë nga Ynsitu ! Për më shumë informacion dhe azhurnime, kontrolloni faqen zyrtare .

Leave a Reply