Vendet më të lira për të mësuar anglisht

studimi anglisht lirë

 

Ynsitu ne i dimë të gjitha përfitimet që mund t’ju sjellë studioni anglisht jashte vendit , kjo është arsyeja pse ne ju tregojmë 7 vendet kryesore të lira për të mësuar anglisht; përveç takimit me njerëz të rinj, zhytja në kulturën e tyre dhe nëse dëshironi, punoni dhe mësoni anglisht në të njëjtën kohë.

Në një moment të jetës, të gjithë kemi menduar për mundësinë e për të studiuar jashtë vendit dhe asgjë më mirë sesa ta bësh atë në disa nga vendet më të lira për të mësuar anglisht. Nëse doni të studioni gjuhën për të zgjeruar karrierën tuaj profesionale ose për zhvillimin personal, ne ju themi më të mirën vendet për të mësuar anglisht pa dëmtuar xhepin tuaj !

7 vende për të mësuar anglisht të lirë

Irlanda

Irlanda është destinacioni i preferuar i shumë studentëve ndërkombëtarë duke kërkuar vende për të studiuar anglisht të lirë. Këtu do të takoni njerëz nga kultura të ndryshme, me të cilët mund të ndani momente unike në një atmosferë komode dhe të gjallë.

Ky është një nga vendet më të lira për të mësuar anglisht, dhe gjithashtu shumë ekonomik për sa i përket ushqimit, akomodimit, transportit, etj., Si dhe duke pasur një cilësi të mirë të jetës. Aty eshte nje frekuentimi i lartë i studentëve për shkak të prestigjit të Universiteteve të saj, shkollave dhe kurseve të gjuhës. Duke qenë sistemi i tij arsimor një nga më të mirët në të gjithë Evropën, përveç që ju ofron mundësinë e punës ndërsa studioni anglisht.

malt

Malta është njëra nga vendet vende te lira per te mesuar anglisht Prandaj, është një nga destinacionet më të njohura për studentët. Anglishtja është një nga gjuhët zyrtare të kësaj ish kolonie britanike.

Standardi i jetesës në këtë vend është një nga më të lirat në zonë. Çmimet e tij janë të përballueshme, gjë që e bën atë një nga vendet më të mira për të studiuar anglisht ndërsa shijoni një pushim përrallor. Ata kanë një larmi e madhe e shkollave për të zgjedhur më të mirën Kurs anglisht në Maltë .

Mbretëria e Bashkuar

Sigurisht, Mbretëria e Bashkuar është një nga destinacionet më të zgjedhura për të qenë djepi i anglishtes . Shekspiri dhe Beatles janë disa nga figurat më ikonike në vend. Në vendin e Anglisë mund të gjejmë një theks të kuptueshëm, krahasuar me thekset në vendet e tjera anglishtfolëse.

Nëse dëshironi të studioni gjuhën dhe të gjeni një punë, ky vend ka një ofertë të gjerë pune. Dhe këtu mund të merrni, jo vetëm kursi me i mire i anglishtes në Mbretërinë e Bashkuar , por ju gjithashtu keni mundësinë për ta praktikuar atë dhe për të fituar më shumë aftësi.

Sh.B.A.

Padyshim, SHBA Oneshtë një nga vende te lira per te mesuar anglisht . Ka një larmi të gjerë kulturash, veçanërisht në qytete të mëdha si New York.

Dhe është një nga destinacionet perfekte për ata studentë që dëshirojnë të shkojnë më tej, kaloni oqeanin për të mësuar gjuhën dhe kultura e vendit duke u zhytur plotësisht në ëndrrën amerikane. Mos harroni të vizitoni të gjitha cilësimet që keni parë kaq shumë herë në filma!

Kanada

Një nga vendet e lira për të mësuar anglisht është pikërisht Kanadaja. Dhe jo vetëm kaq, por gjithashtu konsiderohet si një nga vendet më të sigurta në të gjithë botën , për shkak të nivelit shumë të ulët të krimit.

Këtë mund të shtojmë se ai ka një nga peisazhet më të bukura të planetit, me borën, pyjet, malet dhe liqenet e tij. Isshtë një shoqëri moderne dhe e përparuar, pa humbur peisazhet e saj të bukura dhe plot me njerëz miqësorë që do t’ju bëjnë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Kanada ka një sistemi arsimor shembullor , me shkolla të shumta angleze dhe mësues shumë të kualifikuar, duke e bërë atë një nga destinacionet më të mira për të mësuar anglisht të lirë.

Australi

Një nga vendet për të mësuar anglisht të lirë dhe një nga më të njohurit sot është Australia. Shtë e rëndësishme që të keni një vizë, veçanërisht nëse planifikoni të punoni kur të mbaroni Program anglisht në Australi .

Australia ka një shkallë shumë e ulët e papunësisë , për shkak të ofertës së gjerë të punës dhe pagës së mirë nëse ajo që dëshironi është të punoni ndërsa studioni anglisht. Ajo gjithashtu ka plazhe të bukura dhe peisazhe parajsore ku mund të shijoni aktivitete të të gjitha llojeve. Banorët e saj janë njerëz shumë miqësorë dhe të qetë, si dhe njerëz të zellshëm. Australia është një vend shumë multikulturor me një nivel të lartë akademik, pasi ka disa nga universitetet dhe akademitë angleze të çertifikuara më së miri .

Zelanda e Re

Sistemi arsimor i Zelandës së Re është një nga më të mirët në zonë, prandaj është një nga vendet më të mira për të mësuar anglisht. Gjithashtu, kostoja e jetesës në këtë vend është e ulët krahasuar me vendet e tjera anglishtfolëse.

Këtu është e thjeshtë ndërthur studimet me punën nëse keni një nivel të mesëm anglisht. Siç kemi komentuar, sistemi arsimor është shumë i suksesshëm, ata kanë akademi cilësore angleze dhe mësues të trajnuar mirë . Përveç peizazheve të saj të pabesueshme natyrore, cilësia e lartë e jetës dhe mënyra e saj e qetë e të jetuarit, e bëjnë Zelandën e Re një destinacion yll.

 

A keni vendosur tashmë për ndonjë nga vende te lira per te mesuar anglisht të kësaj liste? Nëse është kështu, mos ngurroni të hidhni një vështrim fare kurset tona angleze ose merrni kontakt me ne, përfitoni nga kjo aventurë!