Takoni Ynsitu

Filloni të kërkoni

E DI NA

Rreth Ynsitu

Misioni i Ynsitu është që ta bëjë praktikimin e turizmit gjuhësor më të lehtë dhe më të arritshëm për të gjithë. Ne jemi të përkushtuar ndaj teknologjisë në mënyrë që udhëtimi për të mësuar një gjuhë të jetë më i lehtë, duke lidhur miliona studentë me përvoja unike, duke përfshirë në një vend të gjitha mundësitë e trajnimit dhe akomodimit, nga shkollat ​​dhe universitetet te mësuesit privatë dhe nga rezidencat në familje. Duke kaluar nëpër shumë të tjera opsione.

Si platforma e parë e Tregut për kurset e gjuhës jashtë vendit, duke mbledhur zinxhirë të mëdhenj, si dhe agjenci dhe shkolla të të gjitha madhësive, Ynsitu e bën të lehtë për ofruesit e trajnimit të gjuhës nga kudo në planet për të arritur një audiencë globale dhe për të rritur biznesin tuaj.

Vizioni ynë na çon të përfshijmë më shumë se 150 kurse në ditë mesatarisht në platformën tonë, me thirrjen e qartë të aftësisë për t’u ofruar vizitorëve tanë në vitin 2020 të gjitha ofertat e mundshme të trajnimit jashtë vendit në çdo gjuhë dhe në çdo destinacion, me të gjitha opsionet e mundshme të akomodimit . Pavarësisht se çfarë gjuhe doni të mësoni ose ku dëshironi ta mësoni, Ynsitu ju ndihmon të bëni ëndrrat tuaja të vërteta.

Ynsitu nuk u ngarkon komisione studentëve, në mënyrë që ata të gëzojnë të njëjtat çmime si kontraktimi direkt me shkollën. Ne besojmë në lirinë e zgjedhjes, kështu që qëllimi ynë është t’ju sigurojmë mjetet në mënyrë që të mund të kërkoni dhe krahasoni midis të gjitha ofertave në dispozicion dhe të zgjidhni opsionin që ju përshtatet më shumë. Këto konfigurojnë vlerat tona dhe janë shenjat dalluese.

Ynsitu është një markë në pronësi të Language Republic S.L ID e TVSH-së e Bashkimit Evropian: ESB22424063 Regjistri Tregtar Huesca, Vëllimi 663, Libri 0, Seksioni 8, Folio 110, Faqja HU 13655 Hu-4507, Hyrja 1, Data 12/13/2018

TGJITHA GJUHA, T ALL GJITHA DESTINIMET