Intervistë me Richard Pincus, Drejtori i Qendrës së EC Sydney: “Studimi jashtë vendit lejon një student të hapë mendjen e tij”

RICHARD PINCUS, DREJTORI I QENDRS S EC SYDNEY KE

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Kampusi ynë është i vendosur në qendër, në këmbë largësi nga disa nga monumentet më të famshme të qytetit. Ne mburremi me një kampus të stilit universitar të ndarë me studentë të universitetit. Studentët që studiojnë këtu mund të shijojnë pamjet ikonike të Sidneit dhe të vizitojnë plazhet e famshme si Bondi, Coogee dhe Manly Beach. Nuk ka mënyrë më të mirë për të përmirësuar aftësitë tuaja në surf!

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studimi jashtë vendit e lejon një student të hapë mendjen e tij për kultura të reja, përvoja të reja, miqësi të reja dhe natyrisht, për të përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore. Avantazhi që kanë studentët që udhëtojnë është se ata janë të rrethuar nga gjuha 24/7, duke e bërë progresin më të shpejtë më të arritshëm.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Turizmi gjuhësor do të jetë gjithmonë pjesë e komunitetit tonë global. Ndërsa shoqëria bëhet më e integruar, eksplorimi i vendeve të tjera me mundësi për të mësuar dhe përparuar në arsim ose punësim do të vazhdojë të jetë i popullarizuar.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Kurset që do të kërkojnë studentët e së ardhmes do të jenë ato që ofrojnë më shumë sesa thjesht një gjuhë. Njerëzit duan përvoja, mundësi dhe programe me vlerë të shtuar.

SHKOLLA


Emri i shkollës

KE Sidnei

Vendi / Qyteti

Australi / Sidnei

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Teknologji moderne në klasa, burime të azhurnuara, personel shumë të aftë, metodologji e bazuar në kërkime, një partneritet me National Geographic Cengage, një mjedis interaktiv i bazuar në student, një dekor Australian me temë arkitektonike në të gjithë kampusin, një jashtëshkollor i bazuar në argëtim programi i aktivitetit.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Anglisht i Përgjithshëm nga niveli fillestar te niveli i avancuar, përgatitja e IELTS, Përgatitja e provimit në Kembrixh , EAP (anglisht për qëllime akademike), ESP (anglisht për qëllime specifike), punësime dhe punëtori për biseda.

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Si qyteti më i famshëm i Australisë, studentët do të jenë në gjendje të eksplorojnë atraksionet turistike ikonike të Sidneit duke përfshirë Urën e Portit të Sidneit, Shtëpinë e Operës së Sidneit dhe Kopshtin Zoologjik Taronga.

Intervistë me Melissa-Lee Furtado, Menaxher i Shitjeve ANZ Onshore i EC Gold Coast: “Duke studiuar jashtë vendit, u jep atyre gjithashtu përvoja që mund të ndryshojnë jetën e tyre përgjithmonë”.

Melissa-Lee Furtado, Menaxheri i Shitjeve ANZ në det të EC Gold Coast

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Coast Gold i KE-së është një shkollë e mahnitshme me një atmosferë plazhi të kthjellët. Studentët tanë vijnë këtu për stilin e jetës që ofron Gold Coast: Dielli, sërf dhe rëra! Mësuesi dhe stafi i administratorit ndihmojnë në krijimin e një ambienti të ngrohtë dhe të sigurt për të gjithë studentët tanë. Këtu bëhen miqësitë dhe ndodhin përvoja të ndryshimit të jetës!

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studimi jashtë vendit jo vetëm që i jep një studenti mundësinë për të përmirësuar shpejt aftësitë e tij në gjuhën angleze në një mjedis vendas, por gjithashtu u jep atyre përvoja që mund të ndryshojnë jetën e tyre përgjithmonë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Kjo industri do të vazhdojë të rritet dhe përtërij ndërsa vendet lëvizin drejt një komuniteti global.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Kurset e rrugës që do të lejojnë një student të kalojë në arsim të mëtejshëm ose në vendin pritës ose në shtëpi, përveç sigurimit të mundësive të imigrimit dhe punësimit në të gjithë botën.

SHKOLLA


Emri i shkollës

Bregu i Artë Ec

Vendi / Qyteti

Australi / Bregu i Artë

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Teknologji moderne në klasat tona, burime të azhurnuara të mësimdhënies, staf shumë të aftë, metodologji e bazuar në kërkime, një partneritet në mbarë botën me National Geographic Cengage, një mjedis mësimor interaktiv i bazuar në studentë, një dekor Australian me temë në plazh në të gjithë kampusin, një argëtim – program i bazuar në aktivitete jashtëshkollore.

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Anglisht i Përgjithshëm nga niveli fillestar në nivelin e përparuar , Përgatitja e IELTS , ESP (anglisht për qëllime specifike), punëtori për punësim dhe biseda

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

E vendosur në qendër të Surfers Paradise, 3 Minuta nga plazhi, e vendosur në një qytet të gjallë turistik, afër disa parqeve kryesore tematike dhe vendeve të shenjta të kafshëve, afër dy aeroporteve ndërkombëtare. Studentët kanë mundësinë të mësojnë sporte të reja si surfing.

Intervistë me Darran Cairns, Menaxher i Qendrës së EC Manchester: “Zhytja e plotë në kulturën e gjuhës është mënyra më e mirë dhe më e shpejtë për të mësuar një gjuhë” “

CAIRNS DARRAN, MENAXHERI I QENDRS S EC MANCHESTER KE

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Unë besoj se forca jonë kryesore në EC Manchester është në cilësinë e arsimit që ne ofrojmë. Unë fillova si mësues këtu dhe përsosmëria akademike është thelbësore për gjithçka që bëjmë. Ne i shtyjmë studentët tanë kur ata kanë nevojë për të dhe i mbështesim kur ata kanë nevojë për atë. Mësuesit tanë nuk ndalen kur mbaron klasa – ata vazhdimisht kërkojnë mënyra për t’i ndihmuar studentët të kenë sukses si në grup por edhe duke kuptuar nevojat individuale të secilit student që japin mësim.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Zhytja e plotë në kulturën e gjuhës që po mësoni është larg dhe mënyra më e mirë dhe më e shpejtë për të mësuar një gjuhë. Sigurisht që ne mund të mësojmë nga një libër ose në internet, por gjuhët janë të gjalla, ato janë më shumë se rregulla gramatikore dhe lista fjalësh – duke kuptuar kulturën që ju e kuptoni gjuhën. Pastaj bëhet një pjesë e jotja, e lidhur përgjithmonë me kujtimet e kohës që keni kaluar këtu. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përdorni atë që keni mësuar për pjesën tjetër të jetës tuaj.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Unë mendoj se pjesa thelbësore – klasat ballë për ballë me një mësues që të njeh dhe të kupton si student – do të jetë gjithmonë aty. Por, teknologjia do të shfrytëzohet më shumë për të mbështetur dhe përgatitur studentët para se të arrijnë në MB dhe për të vazhduar t’i ndihmojnë ata pasi të jenë larguar.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Gjithmonë ka pasur 3 arsye kryesore për të mësuar anglisht – biznes, akademik dhe social. Unë mendoj se këto nuk do të ndryshojnë. Përmbajtja do të vazhdojë të evoluojë – p.sh. anglishtja e biznesit përshtatet me pamjen globale gjithnjë në ndryshim – por në përgjithësi ato do të mbeten. Pika e rëndësishme është gjithmonë personalizimi i këtyre parimeve të përgjithshme për secilin student individual bazuar në nevojat e tyre.

SHKOLLA


Emri i shkollës

KE Mançester

Vendi / Qyteti

Mbretëria e Bashkuar / Mançester

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Në EC Manchester, ne besojmë se mësuesit e bëjnë shkollën të veçantë. Mësuesit tanë vazhdimisht mësojnë dhe azhurnojnë aftësitë e tyre. Ata kujdesen për studentët e tyre dhe marrin një rol aktiv në udhëtimin e secilit student përmes udhëzimeve të rregullta ku ata mund të këshillojnë secilin individ se si të përparojë më shpejt.
Kurrikula jonë ciklike u lejon studentëve të maksimizojnë kohën që kalojnë këtu dhe të bëjnë sa më shumë progres të jetë e mundur. Kurrikula është hartuar për t’i mundësuar studentëve të prodhojnë gjuhën dhe të rrisin aftësinë e tyre për të komunikuar në mënyrë efektive.
Një nga besimet tona thelbësore është se kur një student largohet nga EC Manchester, ata duhet të jenë një student më i mirë, jo vetëm më i mirë në anglisht. Ne u japim atyre aftësi për të vazhduar udhëtimin e tyre të të mësuarit anglisht shumë kohë pasi u themi lamtumirë.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Anglisht i Përgjithshëm , Anglishtja e biznesit , Përgatitja e IELTS .

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Gjëja e parë që duhet përmendur në lidhje me Mançesterin është futbolli – ne jemi shtëpia e Manchester United dhe Manchester City. Liverpool dhe Everton janë 1 orë me autobus. Dhe për shkak se Mançesteri është një qytet më i vogël se Londra për shembull, shumë nga studentët tanë kthehen në shtëpi me selfie me futbollistët e tyre të preferuar dhe kujtimet e ndeshjeve të mahnitshme.
Së dyti, vendndodhja gjeografike e Mançesterit është e përsosur si një bazë nga e cila mund të udhëtosh nëpër MB. Ne kemi udhëtime javore në vende të bukura të tilla si Lake District, Peak District, Yorkshire dhe North Wales – të gjithë janë rreth 1 orë larg. Londra është 2 orë në tren, Edinburgu është 3 orë. Ka 10 fluturime në ditë për në Dublin dhe Belfast për një udhëtim fundjave në Irlandë. Nga qendra e qytetit të Mançesterit, ju duhet të udhëtoni vetëm 20 minuta për të qenë në një fshat të bukur.
Arsyeja e fundit për të ardhur në Mançester janë njerëzit. Veriu i Anglisë ka një reputacion krenar se është shtëpia e njerëzve më miqësorë në vend.

Intervistë me Pete Stone, Drejtor i Studimeve të EC Bristol: “Ju mund të bëni miq të përjetshëm në vende të tjera”

PETE STONE, DREJTOR I STUDIMEVE T OF EC BRISTOL

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Ne kemi mësues me të vërtetë të mirë, të kualifikuar mirë, të cilët me të vërtetë kujdesen për përparimin e studentëve tanë. Atmosfera në shkollë është e gjallë dhe e gjallë dhe ne garantojmë se mësimet tuaja do të kenë qëllime dhe objektiva të përcaktuara mirë, në mënyrë që të jeni shumë të qartë për atë që keni arritur nga një orë në tjetrën.

Ne kemi fleksibilitet në qasjen tonë ndaj klasave që do të thotë se ekziston një element i caktuar i librit të kursit dhe gjithashtu kemi 2 ditë në javë kur përqendrohemi te aftësitë. Gjatë këtyre mësimeve mund të pyesni mësuesin se ka ndonjë gramatikë, fjalor ose temë specifike për të cilën dëshironi të mësoni. E gjithë kjo do të thotë që ju jeni në gjendje të merrni kontrollin e mësimit tuaj.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studentët mund të bashkëveprojnë me njerëz nga shumë kultura të ndryshme nga e gjithë bota duke përdorur anglishten si një gjuhë të përbashkët për të komunikuar. Kjo do të thotë që ju mund të bëni miq të përjetshëm në vende të tjera dhe me të vërtetë të zgjeroni horizontin tuaj. Kjo gjithashtu do të thotë që ju mund të keni disa pushime të lira në të ardhmen nëse shkoni dhe qëndroni me miqtë që bëni :-).

Ju gjithashtu mund të zhyteni në kulturën angleze. Kjo mund të nënkuptojë vizitë në një pub të bukur ose shkuarje në zona me rëndësi kulturore si Stone Henge ose Pallati Buckingham. Gjatë gjithë kohës ju jeni të rrethuar nga njerëz që flasin anglisht kështu që mësimi nuk ka pse të ndalet në klasë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Unë mendoj se përdorimi i teknologjisë në klasë do të bëhet gjithnjë e më i përhapur. Që nga shpërthimi i Covid 19, shumë shkolla u desh të hynin në internet në një moment njoftimi. Kjo ishte një kurbë e pjerrët e të mësuarit për të gjithë ne. Tani përdorim një qasje të përzier në klasat tona, që do të thotë se ju mund të merrni të gjitha përfitimet e përdorimit të teknologjisë, si dhe përfitimet e klasës ballë për ballë. Më e mira e të dy botëve.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Unë mendoj se do të ketë një kërkesë në rritje për lloje më të specializuara të kurseve të tilla si Anglisht dhe Teatër (të cilat ne ofrojmë) por gjithashtu mendoj se mësimi i përzier do të bëhet shumë më i përhapur. Nëse kemi mësuar një gjë nga viti 2020 është se e ardhmja është e vështirë të parashikohet, por gjithashtu kemi mësuar se mund të përshtatemi shumë mirë në një mjedis që ndryshon me shpejtësi.

SHKOLLA


Logo escuela

Emri i shkollës

KE Bristol

Vendi / Qyteti

Mbretëria e Bashkuar / Bristol

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Ne ofrojmë anglisht në të gjitha nivelet, nga Fillestar te Avancuar. Ne gjithashtu ofrojmë provime IELTS dhe dhe Kembrixh përveç Klasave Speciale të Fokusit të tilla si Të folurit me Vetëbesim, Gramatikë për Komunikim të Vërtetë, Zgjero Fjalorin dhe Anglishten për Punë.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Ne ofrojmë njëzet mësime në javë nga Anglisht i Përgjithshëm ose 30 mësime në javë të Anglisht intensiv si dhe Klasat e Provimit të renditura më sipër. Ne gjithashtu ofrojmë disa kurse të porositura, të tilla si anglisht me punëtoritë e teatrit. Nëse keni ndonjë kërkesë specifike, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni.

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Bristol ka një skenë të gjallë të muzikës live dhe ka disa vende rreth qytetit ku mund të shihni muzikë live çdo natë të javës. Ka disa grupe dhe artistë të famshëm nga Bristol si Portishead dhe Tricky.

Përveç kësaj, ne gjithashtu kemi një skenë të mrekullueshme të artit dhe grafiteve të rrugës në Bristol. Ju mund ta njihni artistin e famshëm të grafiteve Banksy. Ai është nga Bristol por identiteti i tij është një sekret i mbajtur mirë.

Ne gjithashtu kemi shumë festivale ku mund të shkoni në kohën e verës. Ekziston edhe një festival i tullumbace me ajër të nxehtë i cili është shumë i popullarizuar.

Bristol është një qytet me madhësi ideale. Nuk është aq e madhe sa duhet të merrni transport publik kudo, por është mjaft e madhe për të pasur shumë gjëra argëtuese për të parë dhe bërë.

Intervistë me Rebecca Hayes, Drejtore e Qendrës së Komisionit Evropian Auckland: “Turizmi gjuhësor do të jetë gjithmonë një industri e gjallë”

REBECCA HAYES, DREJTORI KE i AUCKLAND CENTRE

Pse duhet që një student të zgjedhë shkollën e tij?

Shkolla jonë është e vendosur në një qytet të bukur dhe multikulturor përballë detit, afër dyqaneve, restoranteve dhe bareve. Studentët tanë mund të provojnë një shije të jetës së kolegjit në kampusin e kolegjit të përbashkët. Adhuruesit e artit do të shijojnë Galerinë e Artit Auckland për artin e shkëlqyeshëm Kiwi, dhe koleksionet private rrotulluese të Wallace Arts Center. Stafi ynë ofron një mjedis të sigurt dhe miqësor nga mirëseardhja në Lamtumirë.

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studentët kanë mundësinë të takojnë njerëz të rinj dhe të përjetojnë kultura të reja, të gjitha duke përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore si në klasë ashtu edhe në rrugë.

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Turizmi gjuhësor do të jetë gjithmonë një industri e gjallë, pasi njerëzit gjithmonë do të kërkojnë mundësi për të mësuar dhe eksploruar përtej vendit dhe gjuhës së tyre.

Cilat lloje kursesh mendoni se do të jenë më të kërkuarat në të ardhmen?

Kurse të përqendruara që u ofrojnë studentëve aftësi për të vazhduar arsimin ose për rritjen e punës.

SHKOLLA


Emri i shkollës

EC Auckland

Qyteti i vendit

Zelanda e Re / Auckland

Gjërat më kuptimplota që mund të ofrojë shkolla

Teknologji moderne në klasë, burime të azhurnuara, personel shumë të kualifikuar, metodologji e bazuar në kërkime, një partneritet me National Geographic Cengage, një mjedis mësimor interaktiv i bazuar në studentë, zbukurime me temë nga Zelanda e Re në të gjithë kampusin, një program aktivitetesh jashtëshkollor i bazuar në funksioni

Llojet e kurseve që jepen në shkollë


Anglisht i Përgjithshëm
nga niveli fillestar te niveli i avancuar, përgatitja e IELTS, ESP (anglisht për qëllime specifike), punëtori për punësim dhe biseda

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

E vendosur në qytetin më të madh të Zelandës së Re, kampusi Auckland është afër qendrës së qytetit dhe rrethit të portit, si dhe i arritshëm në atraksionet kryesore të qytetit dhe parqet publike. Shtë një fushë e shkëlqyeshme nisëse për të eksploruar mrekullitë e Tokës së Mesme me udhëtime në Hobbiton dhe vende të tjera ikonike, Studentit duhet t’i duhet kohë për të udhëtuar nëpër mrekullitë e bollshme natyrore që ofron Zelanda e Re.

Intervistë me Heather Giammona, Drejtore e Qendrës së KE San Diego: “Studentët tanë bëjnë miq gjatë gjithë jetës dhe janë në gjendje të bëhen me të vërtetë qytetarë të botës.”

Heather Giammona, Drejtore e Qendrës së EC San Diego

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Avantazhi i zgjedhjes së shkollës sonë është aftësia për të bashkëvepruar me mësuesit dhe stafin në një nivel personal për të ofruar shërbime që i përshtaten nevojave të secilit student. Studentët mund të hyjnë në çdo nivel dhe të ndjekin progresin e tyre duke përdorur programet tona në klasë dhe në internet me matjen e vërtetë të suksesit. Përveç shërbimeve tona të personalizuara, EC ofron një platformë mësimi në internet, në të cilën studentët mund të kenë qasje 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për të vazhduar udhëtimin e tyre gjuhësor me qindra tema të përshtatura për nevojat e tyre. Vendndodhja jonë nuk ka vetëm aktivitete të mrekullueshme në natyrë jashtë derës sonë, por edhe komoditete që përfshijnë ngrënie në natyrë, pazar dhe shërbime shëndetësore vetëm një minutë nga shkolla.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Sigurisht, aftësia për të bashkëvepruar në anglisht jashtë klasës është aspekti më i dobishëm i të mësuarit jashtë vendit. Ju jeni në gjendje të aktivizoni atë që keni mësuar në klasë dhe të praktikoni aftësitë tuaja menjëherë. Të kesh një përvojë kulturore ndërsa takon studentë nga e gjithë bota është e pamatshme. Studentët tanë bëjnë miq gjatë gjithë jetës dhe janë në gjendje të bëhen me të vërtetë qytetarë të botës.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Turizmi gjuhësor u siguron studentëve perspektivën që u nevojitet për të kuptuar lajmet dhe për t’i vendosur ato në perspektivë. Dashuria për planetin tonë fillon në shtëpi dhe më pas shtrihet edhe tek të tjerët. Bota është kaq e bukur dhe ka shumë për të ofruar për ata që dëshirojnë të shkojnë përtej zonës së tyre të rehatisë. Trimëria shpërblehet për ata që kërkojnë të kuptojnë përtej horizontit të tyre. Edhe në kohët më të vështira, ne të gjithë dëshirojmë lidhje dhe zgjerim që mund të vijnë me turizmin gjuhësor.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Kurset të cilat përqendrohen në metodën komunikuese do të kërkohen gjithmonë. Bota jonë është e lidhur vetëm me një klikim të miut, kështu që aftësia për të komunikuar mendimet tuaja ndërsa prezantoni informacione jetike para të tjerëve do të jetë grupi më i rëndësishëm i aftësive të brezave tanë të ardhshëm.

SHKOLLA


Emri i shkollës

KE San Diego

Vendi / Qyteti

SHBA / San Diego

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Shkolla jonë mund të ofrojë një sërë shërbimesh bazuar në funksionimin disa vjeçar. Ne kemi trajnuar studentë për Provimet e Kembrixhit, IELTS dhe TOEFL me shumë sukses. Përveç kësaj, ne mund t’u sigurojmë studentëve mbështetjen e nevojshme për të aplikuar në universitetet në SHBA.
Ne kemi aftësinë dhe përvojën për t’u dhënë udhëzime studentëve nga nivelet A1 në C2 me mësues që kanë një përvojë të thellë. Të gjithë mësuesit tanë përdorin metodën komunikuese të ofrimit në mënyrë që studentët të jenë në gjendje të praktikojnë duke përdorur gjuhën me aftësi aktive.
Struktura jonë është e vendosur në komunitetin e plazhit të La Jolla, California. Kjo zonë është e famshme për plazhet e saj të bukura, restorantet e mrekullueshme dhe pazaret. Shkolla jonë është e pajisur me teknologjinë më të fundit dhe është azhurnuar me të gjitha masat shëndetësore të nevojshme për t’u dhënë udhëzime studentëve në mënyrë të sigurt.

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Tani jemi duke dorëzuar Anglisht i Përgjithshëm klasa për studentët tanë. Nëse studentët kanë nevojë Kembrixh , Udhëzime IELTS ose TOEFL, ne do t’i rregullojmë këto programe në termat e ardhshëm. Përveç kësaj, ne kemi klasa të Fokusit Special të cilat mund të zgjerojnë mësimin për Zhvillimin e Fjalorit, Gramatikën, Anglishten e Biznesit dhe më shumë.

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Lagjja jonë është e njohur për bukurinë e saj natyrore së bashku me not, shëtitje dhe larje dielli. Një distancë e shkurtër me autobus është një qendër e madhe tregtare dhe strehim studentësh. San Diego është gjithashtu një qytet i mrekullueshëm për t’u vizituar për njerëzit aktivë që kënaqen me biçikletën, surfimin dhe sportet e tjera.
San Diego ka milje plazhe, male dhe shkretëtira, kështu që ka një larmi aktivitetesh në natyrë për t’u provuar!
Përveç bukurisë sonë natyrore, ne jemi vetëm një makinë larg nga Los Anxhelosi dhe parqeve të tjera të njohura të temave. Shumë studentë gjithashtu pëlqejnë të vizitojnë Las Vegas ndërsa ndjekin shkollën tonë.
Qyteti ynë ka dy qendra të njohura të shitoreve që mund të ofrojnë pazar të shkëlqyeshëm me çmime zbritje!
Mesi i San Diegos ka Parkun Balboa. Ky park është i mbushur me muze, kopshtin zoologjik dhe ngjarje të tjera kulturore. Me pamje nga qendra e qytetit, studentët mund të vizitojnë parkun dhe më pas të shëtisin bregun e portit dhe të vizitojnë restorante të mrekullueshëm me darkë në natyrë.