WWWWW222 [55870,55854,55890,55879,55884,55874,55854,55878,55864,55858,55894,55888,55854,55896,55597,55904,55860,55868,55900,55854,55854,55854,55854,55854,55854,55854]
Studioni frëngjisht në Bordeaux dhe zbuloni 10 vendet më të njohura në Instagram - YNSITU

Studioni frëngjisht në Bordeaux dhe zbuloni 10 vendet më të njohura në Instagram

Studioni frëngjisht në Bordeaux

Bordeaux është një nga ato qytete që mund të jetë relaksues apo i gjallë sa të doni dhe është kthyer në vitet e fundit një nga destinacionet më të bukura dhe më interesante në Evropë.

Me 362 monumente historike, një skenë ushqimore të jashtëzakonshme dhe jetë të gjallë në qytet, nuk është çudi që ky qytet i bukur u emërua ” Destinacioni më i mirë evropian 2015 “.

Nëse jeni duke menduar të studioni frëngjisht në Bordo , në Ynsitu kemi 8 lloje të ndryshme kursesh , nëse dëshironi të studioni gjuhën e përgjithshme, përgatitjen e provimeve, trajnimin e mësuesve, studimin dhe punën, me aktivitete, parauniversitare etj.

Bordeaux është një qytet i mrekullueshëm për t’u studiuar për numrin e madh të muzeve dhe galerive të artit, komunitetin e tij të madh studentor, parajsën e tij gastronomike dhe mundësinë e krijimit të një rrjeti profesional , ndër të tjera.

Nëse doni të dini vendet më të njohura në Bordo në Instagram, vazhdoni të lexoni!

QYTETI I VERËS #citeduvin

Bordeaux është i famshëm për kulturën e verës, ndaj ky vend nuk mund të mungonte. La Cité du Vin është një vend unik në lagjen Baccalan , i dedikuar për shijimet e verës dhe ngjarjet kulturore rreth verës. Kjo strukturë e madhe nuk lë askënd indiferent.

qyteti i verës
@jubu_photography

URA E GURIT #pontdepierre

Një nga monumentet më ikonike të Bordosë , Pont de Pierre (Ura e Gurit) përfshin lumin Garonne me 17 harqe të këndshme.

Ura e gurit
@gdecot

MUZEU I ARTEVE TË BUKURA #museedesbeauxartsdebordeaux

I vendosur në parkun publik të këndshëm Jardin de la Mairie , Muzeu i Arteve të Bukura zë një pjesë të Hôtel de Ville (Saia e Bashkisë).

Muzeu
@yannicklorien13

BASILIKA DHE LAGJJA E SAINT-MICHEL #saintmichelbordeaux

E ndërtuar rreth bazilikës gotike flamboyant kushtuar Kryeengjëllit, lagjja Saint-Michel është deri tani lagja më e gjallë dhe më e gjallë në qytet.

@maitika

PLACE DES QUINCONCES #placedequinconces

Një hapësirë e gjerë publike në qendër të Bordo, Esplanade des Quinconces është një strehë e qetë në zemër të qytetit , vetëm pak blloqe larg Le Grand Theâtre . Përgjatë lumit, esplanada ofron pamje të qetë të detit.

@yannicklorien13

PASQYRA E UJIT #miroirdeau

Midis Quai de la Douane dhe Quai Louis XVIII , Miroir d’Eau (Pasqyra e Ujit) është një pishinë dekorative që pasqyron fasadat e ndërtesave në Place de la Bourse . Ky vend bashkëkohor i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s mund të quhet një “pishinë elegante” ose një “kryevepër krijimtarie”. Një sistem shatërvani alternon midis efekteve të pasqyrës dhe mjegullës. Reflektimi ndryshon me orën e ditës dhe motin.

@girondetourisme

GROSSE CLOCHE #grossecloche

Grosse Cloche (Ora e Madhe) është një monument i ndërtuar në shekujt 13 dhe 15 dhe është rikthyer në lavdinë e mëparshme. Karakteristikat më dalluese të kësaj kulle të vjetër portash janë ora dhe zilja, e cila bie për festime të veçanta si Dita e Përkujtimit (11 Nëntor) dhe Festa Kombëtare (14 korrik).

@bdbordelaise

PARK BORDELAISE #parcbordelais

Ky park i shekullit të 19-të filloi jetën si një shëtitore publike, e cila tani është e mbuluar me 3000 pemë të mëdha . Është një vend i bukur ku do të shihni shumë vendas (dhe vizitorë) duke shëtitur gjatë fundjavës.

@anniecaussette

KOPSHT PUBLIK BORDOX #jardinpublicbordeaux

Hapësirë e gjelbër prej 10.8 hektarësh ndodhet në qendër të qytetit aktual . Është kopshti i parë në Francë i projektuar që nga krijimi i tij për vokacionin e hapjes për publikun. Fytyra e saj e parë është “stili francez” në mënyrën e Le Nôtre, kopshtarit të shquar të Versajës.

@dim_yor

DUNA E PILATIT #dunadepilat

Dhe nëse nuk e keni problem të udhëtoni dhe të bëni një largim të vogël. 70 km në jugperëndim të Bordosë ndodhet Duna e Pilatit, duna më e lartë në Evropë , por jo vetëm që do t’ju mahnisë, por atmosfera dhe panorama e jashtëzakonshme e bëjnë këtë mrekulli të natyrës unike.

@silbiaredondoo

Shpresojmë që nëse e kishit menduar, më në fund ju kemi bindur të shkoni të studioni një kurs frëngjisht në Bordo dhe të jetoni një përvojë që nuk do ta harroni kurrë!