Si të bindni prindërit tuaj që t’ju lejojnë të merrni kurse angleze jashtë vendit

Si të bindni prindërit tuaj që t'ju lejojnë të merrni kurse angleze jashtë vendit

Bindja prindërit tuaj të ju lejojnë të pini Kurse angleze jashtë vendit Mund të jetë një detyrë mjaft e vështirë. Por duhet t’u shpjegoni atyre se, në këtë botë të globalizuar, njohja e gjuhëve të tjera nuk është luks, por domosdoshmëri. Të qenit në një mjedis ku lajmet, muzika, filmat dhe bisedat janë në anglisht do t’ju ndihmojë të mësoni gjuhën më lehtë dhe në mënyrë më efektive.

Këshilla kështu që ju të bindni prindërit tuaj

po studioni anglisht jashte vendit Hasshtë bërë një nga qëllimet tuaja në jetë, ju duhet të përgatiteni të përgënjeshtroni me argumente shumë të mira të gjitha arsyet që prindërit tuaj do të zbulojnë për mos t’ju dhënë leje. Prandaj shkoni përpara dhe organizoni shumë mirë projektin tuaj. Sigurisht, filloni duke përmirësuar sjelljet tuaja aktuale në mënyrë që ata të shohin se interesi juaj është i vërtetë.

Shpjegoni përfitimet e studimit të gjuhës angleze jashtë vendit

Lërini prindërit tuaj ta dinë këtë meso anglisht jashte Kjo do t’ju lejojë të keni mundësi më shumë dhe më të mira. Bëni hulumtimin tuaj dhe prezantojini atyre informacionin qartë, në mënyrë që ata të shohin që ju jeni vërtet të apasionuar pas tij. Tregojuni atyre, për shembull, histori suksesi të njerëzve të afërt, të cilët, falë njohurive dhe zotërimit të tyre të gjuhës, kanë qenë në gjendje të aspirojnë për punë më të mira dhe janë duke qenë të suksesshëm.

Gjithashtu, tregojuni atyre se sa i mirë do të duket ky informacion në rezyme tuaj. Nuk do të jetë e njëjta gjë nëse shkruani se keni bërë një kurs anglisht, se keni udhëtuar në një vend tjetër për ta mësuar dhe praktikuar atë me folës amtare. Do të jetë një plus i shkëlqyeshëm !

Sigurojini dhe premtoni se do të jeni në kontakt me ta

Në përgjithësi, ajo që mamaja dhe babai juaj kanë më shumë frikë kur i propozoni udhëtoni për të mësuar anglisht është se ju nuk jeni nën mbikëqyrjen e tyre dhe se ata nuk mund të dinë se çfarë po bëni dhe me kë jeni. Pra, jini shumë të prerë në sqarimin se do të jeni në kontakt gjatë gjithë kohës, si përmes telefonit ashtu edhe përmes rrjeteve tuaja sociale.

Bëni një angazhim serioz dhe filloni tani . Kur të dilni jashtë, telefononi ata shpesh për t’i treguar se si jeni, në cilën orë do të ktheheni dhe do të takoheni. Lërini të shohin se mund t’ju besojnë dhe se ju do të jeni përgjegjës, edhe nëse jeni larg.

Tregojuni atyre që jeni gati dhe të përkushtuar

Filloni duke marrë një punë me kohë të pjesshme ose në fundjavë dhe kurseni atë që fitoni. Kur ju propozoni të shkoni në mësoni anglisht në një vend tjetër Tregojuni atyre që tashmë keni disa para dhe se do të vazhdoni të punoni për të kontribuar në shpenzimet tuaja, sepse nuk dëshironi që kjo të jetë një goditje e rëndë ekonomike për ta. Do të jetë një mënyrë për t’i treguar atyre që jeni gati dhe se po e merrni me shumë seriozitet, se nuk është vetëm një nga tekat tuaja. Mos hezitoni t’i bindni ata se do të jetë një investim që nuk do t’i zhgënjejë.

Theksoni rëndësinë e takimit me njerëz të rinj

Lërini prindërit tuaj të shohin që do të takoni njerëz vendimtare për të ardhmen tuaj . Ju do të jeni në gjendje të keni kontakte me kompani që mund t’ju ofrojnë një punë të shkëlqyeshme më vonë. Në të njëjtën mënyrë, ju do të jeni në një mjedis tjetër, do të mësoni për kulturat e tjera dhe do të zbuloni zakone të tjera.

Një pikë në të cilën duhet të keni një rëndësi të veçantë është se ju do të jeni në gjendje të mësoni idiomat dhe zhargonet që nuk do të mësohen në një kurs të rregullt anglisht. E gjithë kjo do të kontribuojë në trajnimin tuaj , sepse do të jetoni jashtë mjedisit tuaj dhe zonës tuaj të rehati .

Tregoji ata se do të marrin një djalë më të pjekur

Bëni prindërit tuaj të vetëdijshëm për rëndësinë e fytyrë vetëm ato rrethana që lindin, pa qenë aty për të zgjidhur gjithçka. Kjo përvojë do t’ju bëjë patjetër të pjekur dhe të jeni më të përgjegjshëm, pa pasur nevojë që ata t’ju kujtojnë vazhdimisht se çfarë të bëni.

Por mos qëndroni vetëm me fjalë, tani e tutje ndryshoni qëndrimet tuaja, kryeni detyrat tuaja pa e kërkuar ata, rregulloni dhomën tuaj, ndihmoni me pastrimin e shtëpisë dhe madje bëni edhe pazaret. Prindërit tuaj le të befasohen këndshëm nga ndryshimi juaj dhe t’ju besojnë kur zbuloni dëshirën tuaj për të pirë Kurse angleze jashtë vendit .

Udhëtimi dhe njohja e vendeve të tjera është e rëndësishme

Që prindërit tuaj ta kuptojnë që vizitojnë vendet e tjera dhe duke jetuar me njerëz të ndryshëm ato me të cilat merreni gjithmonë janë të vlefshme, pasi bota është bërë një fshat global, të cilit i përkasim të gjithë. Ju nuk mund të qëndroni në një vend dhe të izoloheni nga pjesa tjetër, ju duhet të përshtateni me atë që moderniteti kërkon dhe të dilni nga flluska juaj si një djalë i shtëpisë.

Ata duhet t’ju lejojnë të takoni dhe të shijoni bukuritë e pakrahasueshme që universi ju ofron, natyrisht, me një qëllim të qartë: të mësoni anglisht në një vend ku flitet si gjuhen e vet .

Tregoju atyre larminë e destinacioneve të mundshme

Prindërit tuaj ndoshta do të kenë rezervime në disa vende, prandaj tregojuni atyre një shumëllojshmëri të gjerë destinacionesh për të zgjedhur. Mos insistoni në një sit që ju duket ose ju preferoni. Ftojini ata të rishikojnë dhe të zgjedhin me ju, që do të gjenerojë më shumë besim dhe qetësi dhe ata do të ndihen vërtet të përfshirë me idenë tuaj.

Theksoni se ata do të kenë më shumë kohë për ta

Nëse, përkundër të gjitha përpjekjeve tuaja, prindërit tuaj ende hezitojnë të japin pëlqimin e tyre për të shkuar tek ju meso anglisht diku tjeter Bëni të kuptojnë se ndërsa studioni dhe përgatiteni, ata do të kenë më shumë kohë për marrëdhënien e tyre. Ata do të jenë në gjendje të shkojnë në kinema, në darkë, me pushime dhe, me pak fjalë, të bëjnë shumë gjëra që mbase i lanë mënjanë sepse po përmbushnin rolin e tyre si prindër.

Asgjë nuk do t’i ndalojë ata të kënaqen, sepse nuk do t’ju shikojnë gjatë gjithë kohës. Merre si muajin e dytë të mjaltit! Ju mund t’i joshni me këtë argument, t’i rrëzoni, më në fund, dhe me të arsyetimi logjik të gjitha dyshimet tuaja.

Si i ndoqët këto këshilla Për të realizuar qëllimin tuaj, me siguri keni arritur të bindni prindërit tuaj që të pinë Kurse angleze jashtë vendit . Për t’ju ndihmuar në planet tuaja, në Ynsitu Ne ju ofrojmë alternativat më të mira për ju që të bëni një turizëm të shkëlqyeshëm gjuhësor. Ne kemi një gamë të pamposhtur opsionesh dhe destinacionesh ndërkombëtare që ju të mësoni këtë gjuhë të jashtëzakonshme që, po ose po, ju duhet të flisni në mënyrë që të mos mbeteni pas përballë kërkesave të kësaj bote mjaft konkurruese në të cilën jetojmë sot. Zbuloni të gjitha t Llojet e kurseve të gjuhës jashtë vendit që mund t’i gjeni në Ynsitu.