Gjuhe

kohëzgjatje

zgjidhni kurse

Lloji i kursit

Shihni Më pak
Shiko me shume

vend

qytet

Shihni Më pak
Shiko me shume

shkollat

Klasat në javë

vlerësim

Strehim

Lloji i dhomës

Lloji i banjës

Foods

Kurse të Anglisht në Mbretëria e Bashkuar

1359 rezultatet    Faqja 1 136

Anglisht Mbretëria e Bashkuar
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Bath
Kaplan Bath

 
Gjuha e përgjithshme       26 mësime/javë        klasa në grup

Merrni një kurs anglisht në Bath, një nga vendet më historike të Britanisë. Shkolla jonë angleze Kaplan ndodhet në një ndërtesë historike vetëm disa hapa larg abacisë mesjetare. Ka akses falas në WIFI, tabela dixhitale në klasa dhe një sallë pritjeje studentore ku mund të pushoni dhe të takoni njerëz të rinj. Akomodimi është i disponueshëm në formën e shtëpive dhe rezidencave studentore.

kurs: që nga $ 466,68 / javë

Strehim: që nga $ 227,20 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 693,88 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 466,68

26 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Londra
Kaplan London - Covent Garden

 
Gjuha e përgjithshme       20 mësime/javë        klasa në grup

Kurset tona të përgjithshme të anglishtes janë krijuar për të përmirësuar aftësitë tuaja të gjuhës angleze dhe për t'ju dhënë më shumë mundësi profesionale dhe akademike në të ardhmen. Përveç marrjes së mësimeve, do të keni mjaft kohë për të parë dhe eksploruar destinacionin tuaj. Kursi është gjysmë intensiv dhe i disponueshëm në të gjitha nivelet nga Fillore në të Avancuar, me klasa të përbëra nga nivele të ndryshme. Fokusi është në katër aspektet kryesore të gjuhës: të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit, dhe të gjitha shkollat tona ofrojnë programe aktivitetesh të gjera dhe të larmishme për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga destinacioni juaj.

kurs: që nga $ 460,54 / javë

Strehim: që nga $ 245,62 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 706,16 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 460,54

20 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Bornmauth
ETC International College

 
Gjuha e përgjithshme       24 mësime/javë        klasa në grup

Kurset tona të përgjithshme të gjuhës angleze janë të përshtatshme për këdo, nga niveli fillestar deri tek ai i avancuar. Nëse dëshironi të përmirësoni anglishten tuaj për përdorim akademik, personal ose profesional, pavarësisht nga arsyet tuaja, ne kemi një kurs për ju. Zgjidhni intensitetin e studimit për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Zhvilloni katër aftësitë e të folurit, të shkruarit, të lexuarit dhe të dëgjuarit dhe të rrisni vetëdijen tuaj se si funksionon anglishtja. Ju gjithashtu do të mësoni dhe rishikoni fjalorin e ri, do të përmirësoni shqiptimin tuaj dhe do të lustroni gramatikën tuaj angleze! Ky kurs ndjek strukturën standarde të kursit me 4 mësime shtesë të praktikës së aftësive komunikuese në javë. Këto mësime shtesë janë krijuar për t'ju dhënë mundësinë të zhvilloni besimin tuaj në të folur dhe dëgjuar.

kurs: që nga $ 307,03 / javë

Strehim: që nga $ 184,22 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 491,24 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 307,03

24 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Mbretëria e Bashkuar| Eastbourne
The English Language Centre Eastbourne

 
Kohëzgjatja e gjatë       30 mësime/javë        klasa në grup

Programi i Vitit të Studimit ofron një program gjithëpërfshirës dhe fleksibël të gjuhës angleze për t'ju ndihmuar të përgatiteni për të ardhmen tuaj dhe të fitoni kualifikime provimesh të njohura ndërkombëtarisht. Është projektuar posaçërisht për studentët afatgjatë të cilët do të studiojnë anglisht në Angli për 6 muaj ose më shumë. Ky program ju lejon të ndiqni një gamë të gjerë kursesh ELC Eastbourne, duke përfshirë Anglishten e Përgjithshme, provimet e Anglishtes së Kembrixhit (FCE & CAE), IELTS dhe Hyrje në Anglishten e Biznesit.

kurs: që nga $ 325,45 / javë

Strehim: që nga $ 54,04 / ditë

minimale 24 javë

që nga $ 7 810,78

30 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Eastbourne
St Giles International - Eastbourne

 
Studimi dhe puna       20 mësime/javë        klasa në grup

Në shkollat tona angleze në MB ju mund të ndiqni një kurs anglisht prej 4-24 javësh, i ndjekur nga një praktikë vullnetare prej 4-24 javësh. Programi i praktikës vullnetare në MB është i përshtatshëm për studentët/të rinjtë që ose janë në arsim, kanë përfunduar arsimin e tyre, ose janë duke punuar dhe dëshirojnë të bëjnë një pushim për të përmirësuar anglishten e tyre në një mjedis profesional dhe për të fituar njohuri praktike në një sërë sektorët e biznesit që lidhen me fushën e tyre të studimit ose karrierën e ardhshme. Ju duhet të keni një nivel të lartë-mesatar të anglishtes (B2) në fillim të vendosjes.

kurs: që nga $ 280,01 / javë

Strehim: që nga $ 121,58 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 401,59 / javë

minimale 4 javë

që nga $ 1 120,04

20 mësime/javë

pasdite
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Edinburg
Kaplan Edinburgh

 
Gjuha e përgjithshme       26 mësime/javë        klasa në grup

Merrni një kurs anglishteje në Edinburg, një qytet i karakterizuar nga kombinimi i historisë romantike dhe peizazheve të bukura natyrore. Ka akses WIFI, tabela dixhitale në klasa, një sallë pritjeje studentësh dhe një kafene për t'u çlodhur dhe për të takuar njerëz të rinj... Akomodimi është i disponueshëm në formën e shtëpive dhe një rezidence studentore.

kurs: që nga $ 466,68 / javë

Strehim: që nga $ 221,06 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 687,74 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 466,68

26 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Mbretëria e Bashkuar| Bornmauth
Southbourne School of English

 
Gjuha e përgjithshme       21 mësime/javë        klasa në grup

Duke ndjekur një kurs të përgjithshëm të gjuhës angleze, studentët do të rrisin saktësinë e tyre në gramatikë dhe do të rrisin kompetencën dhe besimin e tyre në aftësitë e leximit, shkrimit, të folurit dhe dëgjimit. Kursi i Përgjithshëm ka 15 orë mësimi në orar në javë. Kursi i Përgjithshëm dhe Intensiv PLUS u përshtatet studentëve me kohë të kufizuar për të përmirësuar anglishten e tyre për punë dhe studim, duke shtuar një për një. Ky kurs është i përsosur për njerëzit e biznesit dhe studentët e pjekur. Përmbajtja e kursit të përgjithshëm dhe intensiv PLUS është kurse standarde e përgjithshme dhe intensive e anglishtes nga e hëna në të premte. Përveç kësaj, ju do të merrni gjashtë orë mësime individuale të përshtatura për nevojat tuaja specifike të gjuhës.

kurs: që nga $ 890,38 / javë

Strehim: që nga $ 202,64 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 1 093,02 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 890,38

21 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Lids
CES Leeds

 
Gjuha e përgjithshme       20 mësime/javë        klasa në grup

Kursi standard i përgjithshëm i anglishtes zhvillohet gjatë gjithë vitit. Mësimet mbahen çdo mëngjes, nga e hëna në të premte (09.30 – 13.00 në MB). Studentët do të punojnë në përmirësimin e aftësive të të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit, në mënyrë që të përmirësojnë të kuptuarit e tyre dhe të komunikojnë më lirshëm. Ata do të punojnë në njohuritë e tyre gjuhësore, duke rritur fjalorin e tyre dhe duke thelluar të kuptuarit e gramatikës dhe strukturës së gjuhës. Kurset në CES janë komunikuese dhe të bazuara në detyra, duke përdorur teknologjinë më të përditësuar dhe materialet autentike. Studentët janë më pas të lirë pasditeve për t'u bashkuar me programin tonë emocionues social, për të përdorur objektet e vetë-aksesit ose për të eksploruar historinë dhe kulturën e pasur të Irlandës dhe MB.

kurs: që nga $ 275,10 / javë

Strehim: që nga $ 227,20 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 502,30 / javë

minimale 2 javë

që nga $ 550,19

20 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Mbretëria e Bashkuar| Brajton
Kings Brighton

 
Gjuha e përgjithshme       15 mësime/javë        klasa në grup

Kursi Compact ofron 20 mësime (15 orë) të mësimeve të përgjithshme të anglishtes në javë në MB. Mësimet do të përmirësojnë të gjitha aftësitë tuaja kryesore me një ritëm të qëndrueshëm: lexim, shkrim, dëgjim, të folur. Ju do të caktoheni në klasën tuaj të përgjithshme të anglishtes bazuar në nivelin aktual Kings. Ne kemi klasa të përshtatshme për studentët e Nivelit 1 (Fillimtar) deri në Nivelin 8 (të avancuar), dhe ju do të përparoni nëpër nivele ndërsa aftësitë tuaja përmirësohen dhe rritet besimi juaj. Kursi Compact është i disponueshëm gjatë gjithë vitit me datat javore të fillimit dhe është i përshtatshëm për studentët e të gjitha niveleve të anglishtes.

kurs: që nga $ 417,56 / javë

Strehim: që nga $ 214,92 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 632,48 / javë

minimale 2 javë

që nga $ 835,12

15 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Eastbourne
St Giles International - Eastbourne

 
Studimi dhe puna       28 mësime/javë        klasa në grup

Me këtë program të kombinuar, ju mund të përmirësoni anglishten tuaj dhe të fitoni përvojë të vlefshme pune ndërkombëtare si vullnetar. Ky kurs i gjuhës angleze ndihmon në rritjen e aftësive tuaja gjuhësore dhe aftësive tuaja profesionale duke kombinuar mësimet e anglishtes dhe një praktikë në programin tuaj. Në shkollat tona angleze në MB ju mund të ndiqni një kurs anglisht prej 4-24 javësh, i ndjekur nga një praktikë vullnetare prej 4-24 javësh. Programi i praktikës vullnetare në MB është i përshtatshëm për studentë/të rinj që janë ose në arsim, kanë përfunduar arsimin e tyre, ose janë duke punuar dhe dëshirojnë të bëjnë një pushim për të përmirësuar anglishten e tyre në një mjedis profesional dhe për të fituar njohuri praktike në një sërë sektorët e biznesit që lidhen me fushën e tyre të studimit ose karrierën e ardhshme. Ju duhet të keni një nivel të lartë-mesatar të anglishtes (B2) në fillim të vendosjes.

kurs: që nga $ 442,12 / javë

Strehim: që nga $ 121,58 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 563,70 / javë

minimale 4 javë

që nga $ 1 768,48

28 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin