WWWWW222 [13030,13030,9781,9772,9777,9771,9762,9798,9763,9756,9780,9789,13030,9786,5649,9804,9757,9768,9806,13030,13030,13030,13030,13030,13030,13030]
Punoni me ne - YNSITU

Punoni me ne

Puna me SHBA

Dëshiron të bëhesh RockStar Ynsitu?

Punoni me ne dhe bëhuni pjesë e rezervimit të gjuhëve të para në botë.

¨Ynsitu lindi me misionin e shndërrimit të tregut tradicional në komercializimin e kurseve të gjuhëve jashtë vendit përmes një platforme dixhitale të shkathët, të thjeshtë dhe inovative që lejon përdoruesit e saj të lidhen me numrin më të madh të shkollave gjuhësore dhe ofruesit e akomodimit të gjithë botës

Ne jemi një kompani e njerëzve për njerëzit.

“Në Ynistu ne bëjmë gjithçka që është e mundur për të garantuar një mjedis pune në të cilin njerëzit janë të lumtur, performojnë në punë dhe mund të nxisin kreativitetin e tyre”

Na dërgoni CV-në tuaj dhe ne do t’ju kontaktojmë nëse jeni zgjedhur.

EASIER, KAPITULLI … MET SHUM