WWWWW222 [54115,54086,54105,54152,54123,54139,54148,54131,54119,54094,54135,54102,54086,54109,54082,54127,54090,54098,54144,54086,54086,54086,54086,54086,54086,54086]
Pse një kurs online është preludi i përsosur për kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit - YNSITU

Pse një kurs online është preludi i përsosur për kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit

 

Nëse planifikoni të ndiqni një kurs gjuhësor jashtë vendit në vitin 2022, por jeni ende në atë fazën e parë të Kërkoni, krahasoni dhe zgjidhni kursin tuaj të përsosur të gjuhës , ekziston një mënyrë për të mos e shtyrë më mësimin e gjuhës, një mënyrë për të hedhur gurin e parë të atij që do të jetë një udhëtim i mrekullueshëm në të cilin do të mësoni dhe do të jetoni përvoja të jashtëzakonshme.

Dhe ky hap i parë është të ndiqni një kurs online (në anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht …) me Shkollën me të cilin më vonë do të ndiqni trajnimin ballë për ballë.

Cilat janë avantazhet e fillimit të trajnimit tuaj me një kurs online ?

Nëse keni vendosur tashmë për një shkollë specifike, por ende nuk mund ta bëni udhëtimin për të filluar kursin personalisht, ju rekomandojmë që të merrni një kurs online me të njëjtën shkollë, të cilin do ta keni në dispozicion përmes platformës sonë Ynsitu.

 

5 avantazhe të mëdha të fillimit me një kurs online nga vetë Shkolla

1- Ju lejon një qasje të parë me Shkollën

Do të mund të takoni mësuesit e tyre, metodologjinë e tyre dhe mënyrën e tyre të mësimdhënies. Në këtë mënyrë, do të keni një ide më të mirë nëse është shkolla e duhur për ju kur të udhëtoni atje.

2- Lehtësi më e madhe e pranimit

Në disa shkolla, pranimi i studentëve të rinj nuk është i lehtë. Mirë për kërkesa të caktuara, për kuota … prandaj, nëse tashmë keni ndjekur një kurs online me Shkollën në fjalë dhe ata tashmë ju njohin si student, procesi juaj i pranimit do të jetë më i lehtë dhe shanset tuaja për të hyrë do të jenë shumë më të mëdha.

3 – Tarifat tashmë të depozituara

Nëse merrni një kurs gjuhe online me të njëjtën shkollë me të cilën më vonë merrni një kurs ballë për ballë, nuk do t’ju duhet më të siguroni tarifat e reja të regjistrimit të studentëve, pasi tashmë do të jeni student i tyre.

4 – Optimizoni përvojën tuaj nga minuta 1

Nëse tashmë keni një nivel minimal të gjuhës që dëshironi të mësoni, do të jeni në gjendje të maksimizoni përvojën tuaj që në momentin e parë, jo vetëm në aspektin akademik, por edhe në marrëdhëniet shoqërore me kolegët tuaj dhe mjedisin në përgjithësi.

5 – Filloni të mësoni tani

Edhe pse mund të mos duket kështu, jeta kalon shumë shpejt, dhe diçka aq e rëndësishme dhe që kërkon shumë kohë sa të mësosh një gjuhë, nuk duhet ta lërë atë për një “moment më të mirë” të papërcaktuar. Ju duhet ta kapni demin nga brirët dhe me të gjitha mundësitë tuaja, filloni ta studioni atë tani. Dhe këtu alternativa e një kursi online fiton numra të plotë.

 

Ynsitu ne ju ofrojmë një gamë të gjerë kursesh online në mënyrë që të filloni të praktikoni gjuhën që dëshironi që tani, pa shpenzuar më shumë kohë. Është koha të stërviteni, të rriteni, të filloni të investoni në të ardhmen tuaj. Është koha për të mësuar.