WWWWW222 [48687,48665,48715,48703,48707,48694,48691,48697,48679,48669,48719,48711,48665,48723,48657,48727,48673,48683,48731,48665,48665,48665,48665,48665,48665,48665]
Pse të rezervoj kursin tim të gjuhës jashtë vendit për vitin 2022 tani? - YNSITU

Pse të rezervoj kursin tim të gjuhës jashtë vendit për vitin 2022 tani?

Nëse planifikoni të ndiqni kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit vitin e ardhshëm, mund ta bëni lehtë, duke e lënë kohën të kalojë. Në fund të fundit, keni ende kohë, apo jo? … ose ndoshta jo aq shumë.

Si ekspertë në tregun e kurseve të gjuhës, ju rekomandojmë që të rezervoni kursin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur për të garantuar vendin tuaj dhe një çmim më të mirë.

 

3 ARSYET PSE DUHET TË REZERVONI NË 2021 NËSE DËSHIRONI TË MERRNI KURS GJUHËS NË 2022

 

  • RRITJE EKSPLOZIVE NË KËRKESËN E RUAJTUR

Pandemia ka bërë që qindra mijëra studentë të mos mund të kryejnë udhëtimet studimore që kishin planifikuar vitet e fundit, kështu që e gjithë kjo kërkesë për kurse në shkolla dhe akademi dhe gjithashtu për akomodim vazhdon të mbahet për t’u liruar në vitin 2022.

 

  • REDUKTIMI I FURNIZIMIT EKZISTUES

Problemi? Se kjo rritje e kërkesës nuk do të mund të përthithet plotësisht, pasi nuk ka as shkolla dhe as akomodim të mjaftueshëm për të gjithë , sipas parashikimeve dhe studimeve të ekspertëve.

Mbi të gjitha, shumë shkolla nuk e përballuan dot krizën shëndetësore dhe janë mbyllur . Dhe gjithashtu shumë akomodime dhe familje kanë pushuar së prituri studentë ose do të pushtohen nga studentë universitarë që panë të ndërprerë programet e tyre të shkëmbimit, pasuniversitarëve, kurseve verore etj. kështu që pengesa për studentët e rinj do të jetë shumë e madhe.

 

  • RRITJE E MADHE ÇMIMI

Ky reduktim i ofertës do të shkaktojë edhe një rritje të madhe të çmimeve të akomodimit të studentëve dhe sektori tashmë thekson se mund të arrijë një rritje çmimi prej 30% në vitin 2022 . Prandaj , ideja e zgjuar është ta parashikoni këtë dhe të rezervoni kursin tuaj dhe të qëndroni tani, nga njëra anë për të siguruar një vend dhe nga ana tjetër ta bëni atë me një çmim shumë më të lirë sesa nëse rezervoni për disa muaj.

 

Në Ynsitu mund ta bëni duke paguar vetëm 10% të kostos së kursit që zgjidhni dhe me garancinë totale që mund ta rifitoni nëse anuloni para 30 ditësh nga data e fillimit . Përveç kësaj, ne kemi një sërë promovimesh në një përzgjedhje të madhe kursesh që e bëjnë rezervimin në Ynsitu më të lirë se kudo tjetër.

Mos u lini pas. Rezervoni tani me kushtet e 2021 dhe sigurojeni vendin tuaj.