Politika e cookie-t

Cookie është një skedar që shkarkohet në kompjuterin tuaj kur keni qasje në disa faqe në internet. Cookies lejojnë që një faqe në internet, ndër të tjera, të ruajë dhe të marrë informacione në lidhje me zakonet e shfletimit të një përdoruesi ose pajisjet e tyre dhe, në varësi të informacionit që ato përmbajnë dhe mënyrës se si i përdorin pajisjet e tyre, ato mund të përdoren për t’i njohur te përdoruesi. Shfletuesi i përdoruesit memorizon cookies në hard drive vetëm gjatë seancës aktuale, duke zënë një hapësirë ​​minimale të kujtesës dhe duke mos dëmtuar kompjuterin. Cookies nuk përmbajnë asnjë lloj informacioni specifik personal, dhe shumica e tyre fshihen nga disku i ngurtë në fund të sesionit të shfletuesit (të ashtuquajturat cookie të seancës).

Shumica e shfletuesve pranojnë cookies si standard dhe, pavarësisht prej tyre, lejojnë ose parandalojnë cookies të përkohshme ose të memorizuara në cilësimet e sigurisë. Ju mund, paraprakisht dhe për këtë qëllim, të ndryshoni konfigurimin e shfletuesit tuaj, do të gjeni të detajuara në pikën 4, të gjitha udhëzimet dhe informacionet në lidhje me këtë.

Uebfaqja www.ynsitu.com (këtu e tutje “Uebfaqja”) ka nevojë për pëlqimin tuaj të shprehur – duke aktivizuar cookies në shfletuesin tuaj – për të qenë në gjendje të lidhë në cookies të dhënat e ruajtura me të dhënat tuaja personale të dhëna në kohën e regjistrimit.

Nëse vazhdoni të shfletoni Uebfaqen, ne konsiderojmë se ju e pranoni këtë politikë të privatësisë dhe pëlqimin për përdorimin e cookies të përdorura në këtë faqe në internet, të cilat përshkruhen më poshtë. Mos harroni se keni, në çdo kohë, mundësinë për të revokuar pëlqimin e dhënë dhe për të fshirë cookies nga kompjuteri juaj duke ndjekur udhëzimet e treguara në pikën 4. Në këtë rast, ju informoheni se tërheqja e pëlqimit në fjalë mund të ndikojë në përdorimin e duhur të funksionaliteteve të faqes në internet.

Cookies vetanake

Cookies teknike
Ato janë ato që ju lejojnë të lundroni nëpër një faqe në internet, platformë ose aplikacion dhe përdorimin e opsioneve ose shërbimeve të ndryshme që ekzistojnë në të, të tilla si, për shembull, kontrollimin e trafikut dhe komunikimit të të dhënave, identifikimin e sesionit, hyrjen në pjesë të kufizuara aksesoni, mbani mend elementet që përbëjnë një porosi, kryeni procesin e blerjes së një porosie, bëni kërkesën për regjistrim ose pjesëmarrje në një ngjarje, përdorni elemente sigurie gjatë shfletimit, ruani përmbajtjen për shpërndarjen e videove ose tingullit ose ndani përmbajtjen përmes rrjete sociale.
Cookies të analizës
Ato janë ato që trajtohen mirë nga ne ose nga palë të treta, na lejojnë të përcaktojmë sasinë e numrit të përdoruesve dhe kështu të kryejmë matjen dhe analizën statistikore të përdorimit që përdoruesit bëjnë të shërbimit të ofruar. Për këtë, shfletimi juaj në faqen tonë të internetit është analizuar në mënyrë që të përmirësoni ofertën e produkteve ose shërbimeve që ne ju ofrojmë.

Cookies të palëve të treta

Ato janë ato që trajtohen mirë nga ne ose nga palë të treta, na lejojnë të përcaktojmë sasinë e numrit të përdoruesve dhe kështu të kryejmë matjen dhe analizën statistikore të përdorimit që përdoruesit bëjnë të shërbimit të ofruar. Për këtë, shfletimi juaj në faqen tonë të internetit është analizuar në mënyrë që të përmirësoni ofertën e produkteve ose shërbimeve që ne ju ofrojmë.

Cookies të Google Analytics (_utma, _utmb, _utmz): një shërbim analitik uebi i siguruar nga Google, Inc. me seli në Shtetet e Bashkuara me seli në 1600 Amfiteatri Parkway, Mountain View, California 94043. Për të siguruar këto shërbime, ata përdorin cookies që mbledhin informacione, përfshirë adresën IP të përdoruesit, e cila do të të transmetohet, përpunohet dhe ruhet nga Google në kushtet e përcaktuara në faqen e internetit të Google.com. Përfshirë transmetimin e mundshëm të informacionit të përmendur tek palët e treta për arsye të kërkesës ligjore ose kur palët e treta në fjalë përpunojnë informacionin në emër të Google.

Cookie _utma
Skadon 2 vjet nga azhurnimi i fundit: Ky cookie gjeneron një ID unike të përdoruesit dhe regjistron datën, kohën e parë dhe të fundit që përdoruesi vizitoi uebin. Përdoret për të numëruar sa herë një përdorues unik viziton faqen e internetit.
Cookie utmb
Skadon 30 minuta pas azhurnimit të fundit: Ky cookie regjistron kohën e mbërritjes në faqe dhe skadon 30 minuta pas rekordit të shikimit të faqes së fundit. Fshihet automatikisht kur ndryshoni faqet e internetit ose kur mbyllni shfletuesin. Nëse një përdorues mbetet më shumë se 30 minuta pa aktivitet në një faqe në internet dhe kërkon përsëri një faqe, do të konsiderohet një seancë e re e përdoruesit.
Cookie _utmz
Skadon pas 6 muajsh: Ky cookie ruan origjinën e vizitorit, rrugën që ai ka ndjekur për të hyrë në internet për të qenë aksesi i drejtpërdrejtë, nga një lidhje në një ueb tjetër, nga një lidhje me email, duke përdorur fjalë kyçe të caktuara në një kërkim të motorit, përmes një fushatë shfaqjeje, ose përmes një reklame AdWords. Ky cookie përdoret për të llogaritur trafikun që vjen nga motorët e kërkimit, për të shfaqur fushatat reklamuese dhe navigimin brenda të njëjtës faqe në internet. Cookie azhurnohet për çdo vizitë në internet.

Cookie reklamash

Ne përdorim DoubleClick si një server reklamash të palëve të treta për disa nga faqet e internetit. Mund të klikoni https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en&gl=es për të parë politikën e privatësisë të DoubleClick. DoubleClick përdor cookies për të përmirësuar reklamat. Ato përdoren shpesh për të synuar reklamat bazuar në përmbajtjen që është e rëndësishme për një përdorues, për të përmirësuar raportet e performancës së fushatës dhe për të shmangur shfaqjen e reklamave që përdoruesi ka parë tashmë. Cookies DoubleClick nuk përmbajnë informacion personal të identifikueshëm. Ndonjëherë cookie përmban një identifikues shtesë që duket si ID i cookie. Ky identifikues përdoret për të identifikuar një fushatë reklamuese që një përdorues ka qenë i ekspozuar më parë; Por DoubleClick nuk ruan të dhëna të tjera në cookie dhe asnjë e dhënë nuk mund të identifikohet personalisht.

Konfigurimi i opsioneve të shfletuesit

Ju mund të lejoni, bllokoni ose fshini cookies të instaluara në kompjuterin tuaj duke konfiguruar opsionet e shfletuesit të instaluar në kompjuterin tuaj:

  • Krom
  • Eksploruesi
  • Firefox
  • Safari

Prandaj, Përdoruesi deklaron se është informuar si duhet për llojin e cookies të përdorura nga Uebfaqja dhe, duke hyrë dhe duke përdorur atë, konsiderohet se ata pranojnë shprehimisht trajtimin e informacionit të mbledhur në mënyrë dhe për qëllimet e lartpërmendura.
Ju gjithashtu pranoni të jeni të informuar për mundësinë e refuzimit të përpunimit të të dhënave ose informacioneve të tilla duke refuzuar përdorimin e Cookies duke zgjedhur cilësimet e duhura për këtë qëllim në shfletuesin tuaj. Edhe pse ky opsion për të bllokuar Cookies në shfletuesin tuaj mund të mos ju lejojë të përdorni plotësisht të gjitha funksionet e Uebfaqes.
Nëse keni pyetje në lidhje me këtë politikë cookie, mund të kontaktoni [email protected]

T ALL GJITHA GJUHT, T ALL GJITHA PESTRCAKTIMET