Avantazhet e studimit të një gjuhe jashtë vendit në 2021

Duke pasur parasysh situatën e përjetuar gjatë vitit të kaluar, çdokush mund të mendojë se nuk është ende koha për të udhëtuar jashtë vendit për të mësuar një gjuhë, se ka ende shumë kufizime ose se përvoja mund të mos jetë aq pasuruese. Sidoqoftë, ky vit shkollor i ardhshëm me siguri do të jetë një nga më të mirët deri më sot nëse qëllimi ynë është të udhëtojmë në një vend tjetër për të studiuar gjuhën e tyre amtare.

 

Ka disa arsye pse ky mund të jetë viti juaj për t’u larguar për një sezon. Nga Ynsitu Ne do t’ju përmendim më poshtë disa nga avantazhet në të cilat ende nuk kishit rënë.

 

  • Mundësia për të gjetur oferta me çmime të jashtëzakonshme.

 

Arsyeja e parë që na tregon se udhëtimi këtë vit është një opsion i mirë është fakti që ne kemi kaluar një sezon në të cilin askush nuk është larguar nga vendi. Kjo ka bërë që shkollat të ulin ndjeshëm çmimet e tyre këtë vit në mënyrë që të rikuperohen dhe të kthehen në kërkesën që kishin para pandemisë. Kjo është arsyeja pse ne do të zbulojmë se shumica dërrmuese e akademive dhe vendbanimeve ofrojnë promovime të jashtëzakonshme për studentët në mënyrë që ata të mund të shkojnë jashtë vendit për të studiuar një gjuhë.

 

  • Kushte më të mira.

 

Këtë vit, ne gjithashtu do të gjejmë mundësinë e përplasjes kushtet super fleksibël anulimi dhe të shtyrja duke qenë në gjendje të mbajë çmimin. Siç kemi përmendur më parë, kjo është për shkak të kërkesës së ulët që shkollat kanë pësuar kohët e fundit. Për të hequr këtë humbje, një përqindje e madhe e shkollave ofrojnë mundësinë e anulimit të udhëtimit pa asnjë lloj angazhimi ose ta shtyni atë për një sezon që të mund ta bëni më vonë.

 

  • Grupe më të vogla me një çmim më të ulët.

 

Për më tepër, grupet që do të formohen në klasa do të jenë më të vogla se zakonisht për shkak të kufizimeve të kapaciteteve. Ajo që në një situatë tjetër mund të jetë një disavantazh, në këtë funksionon në favorin tonë. Grupet e vogla i bëjnë klasat më fitimprurëse dhe mësojnë më shpejt, kjo është arsyeja pse ato shpesh ofrohen me çmime më të larta. Megjithatë, këtë vit studentët do të jenë në gjendje të gëzojnë një Cmim me i ulet se zakonisht do të ishte një sherbim me i mire me një çmim më të lartë.

 

  • Zhytje më e madhe në destinacione.

 

Mund të jetë e vështirë të imagjinohet se si në një kohë kur kufizimet në qytete janë më të mëdha, zhytja në destinacion është më e madhe se në vitet e tjera. Kjo është për shkak të nuk ka mbipopullim turistik me të cilën do të takohemi. Ka shumë vende me qytete shumë të mbushura me njerëz që vizitohen nga miliona njerëz gjatë gjithë vitit. Sidoqoftë, ky kurs turizmi do të jetë shumë më pak, duke dhënë kështu mundësinë për të takuar më shumë njerëz në zonë, duke u zhytur shumë më tepër në qytet, në kulturën dhe gjuhën e tij.

 

  • Më shumë mundësi akomodimi në dispozicion: rezidencat më të njohura dhe familjet më të mira.

 

Gama e gjerë e opsioneve të akomodimit do të jetë një tjetër avantazh që do të kemi këtë vit. E vendbanimet Ato më të njohurat që zakonisht kanë një kërkesë shumë të lartë, ky kurs do të ketë vende të disponueshme, kështu që do të jetë shumë më e lehtë për të gjetur një strehim që i përshtatet pritjeve tona. E njëjta gjë do të ndodhë edhe me familjet Ata që kanë tendencë të jenë më të kërkuar këtë vit do të kenë më pak studentë që i kërkojnë ato. Pra, çfarëdo që të jetë qëllimi juaj kur vjen puna për të gjetur strehim, në këtë kurs do të keni shumë mundësi të tjera për të gjetur atë që ju nevojitet në dispozicionin tuaj.

 

Siç e keni parë, nëse qëllimi juaj është të kryeni një kurs gjuhësor jashtë vendit , Ky mund të jetë viti juaj! Qasuni në ofertat tona të minutës së fundit me kushte më fleksibile të shkollave gjuhësore ku mund të gjeni shumë përparësi, shijoni një përvojë unike që këtë vit, edhe nëse është e mundur, do të jetë më shumë dhe mësoni një gjuhë të re.