Mësoni rreth kurseve më të mira Portugeze jashtë vendit

los mejores cursos de portugués en el extranjero

 

Gjuha Portugeze është një nga më të folurat në botë, me dy vatrat e saj kryesore të folësve në Portugalia dhe Brazili .

Ka shumë faqe në internet ku mund të mësoni Portugeze në internet, por nëse vërtet dëshironi ta mësoni siç duhet, është më mirë të bëni një Kurs Portugez jashtë vendit , pasi vetëm atëherë do të mund të flisni portugalisht në mënyrë të përshtatshme.

Këtu janë kurset më të mira portugeze, në mënyrë që të flisni gjuhën në një nivel të lartë:

 

Kurset më të mira për të mësuar portugalisht jashtë vendit

 

1- KURSET E PRGJITHSHME TORT PORTUGJIS jashtë vendit

Të veçuara: Kurs i Përgjithshëm Portugez (Lisbonë, Portugali)

Këto kurse të përgjithshme portugeze, për shembull në Portugali, do t’ju lejojnë të përparoni në të gjitha fushat e mësimit të gjuhës. Temat e përfshira janë kryesisht situata të dobishme për jetën e përditshme si: punë, sport, pushime, vakte, udhëtime, përvoja, etj. Kurset përqendrohen në zhvillojnë aftësitë e komunikimit, të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit. Qëllimi i këtij lloji të kursit është që ju të mësoni dhe të përmirësoni rrjedhshmërinë tuaj. Këshilla jonë është që ju të zgjidhni këtë lloj kursi nëse ajo që ju nevojitet është një përmirësim i përgjithshëm i gjuhës.

 

2- KURSET PORTUGUESE ME VEPRIMTARI TRO JASHTM

Të veçuara: Portugeze + Mësime Surf (Lisbonë, Portugali)

Kurset Portugeze jashtë vendit me aktivitete ndërthurin klasat e gjuhës së përgjithshme me aktivitetet rekreative. Me këto kurse Portugeze ju mund të vazhdoni të përmirësoni nivelin tuaj të gjuhës pas klasës ndërsa praktikoni hobi tuaj të preferuar dhe takoni njerëz me shije të ngjashme me tuajat. Ju mund të kombinoni, në këtë shembull, kursin tuaj Portugez në Lisbonë me aktivitete të tilla si: sporte ujore dhe zhytje, surfing, golf, tenis, yoga dhe palestër, multisport, ski & dëborë, hipur në kalë dhe polo, gastronomi dhe turizëm, muzikë dhe vallëzim, artit dhe audiovizualëve ose kulturës dhe kohës së lirë. Në momentin kryesor, ju mund të shijoni mësime falas në shfletim ndërsa mësoni Portugeze.

 

3- KURSET E TRAJNIMIT P TER M TESUESIT E PORTUGJUESIT N Jashtë

Të veçuara: Trajnimi i mësuesve Portugez (Lisbonë, Portugali)

Kurset e trajnimit për mësuesit Portugezë mund të jenë të disa llojeve:

Kurset u përqendruan në përgatitjen e njerëzve me arsim universitar për të dhënë klasa në gjuhën e tyre amtare për studentët për të cilët Portugezi nuk është gjuha e tyre amtare.

Kurse të metodologjisë për mësimin e një gjuhe të dytë që janë të përqendruara mësuesve portugezë që duan të azhurnojnë njohuritë e tyre për metodologjinë në një mjedis ndërkombëtar ndarja e klasave dhe përvojave me mësues nga vendet e tjera.

Kurse të metodologjisë CLIL (Përmbajtja dhe mësimi i integruar i gjuhës) që synojnë mësuesit që japin mësim dygjuhësor në qendrën e tyre. Ky lloj kursi i siguron mësuesit mjete metodologjike për të qenë në gjendje të japë një lëndë në një gjuhë që nuk është gjuha amtare e studentit, në mënyrë që ata të mund të marrin njohuri për këtë temë dhe të përmirësojnë nivelin e tyre në të njëjtën kohë.

 

4- Kurset për të studiuar portugezët dhe për të punuar në të njëjtën kohë jashtë vendit

I veçuar: Portugez + Fillestar i praktikës

Programet e studimit dhe të punës ju japin mundësinë të zgjeroni përvojën tuaj dhe jetën tuaj të punës gjatë studimit të një kursi Portugez jashtë vendit. Mund të jetë një punë me pagesë, një praktikë, etj, në varësi të nivelit tuaj, përvojës dhe asaj që po kërkoni. Por pa asnjë dyshim, Një kurs portugez me mundësinë e shtimit të përvojës së punës është padyshim një investim i madh për të ardhmen. Ne kemi praktikë si për fillestarët ashtu edhe për profilet më të përparuara ose që kanë një lloj përvojë pune në të kaluarën.

 

Mos qëndroni pa zbuluar të gjitha kurset tona dhe bëhuni ekspert në gjuhën Portugeze!

 

Leave a Reply