Gjuhe

Kurse të rekomanduara

Promovime

Anulim fleksibël dhe ndryshime

Lloji i kursit

Shihni Më pak
Shiko me shume

vend

shkollat

Klasat në javë

vlerësim

Strehim

Lloji i dhomës

Lloji i banjës

Foods

Të gjitha kurset e gjuhës jashtë vendit - Krahasoni ato në Ynsitu

5181 rezultatet    Faqja 1 519

Gjuhe: Anglisht

Mbretëria e Bashkuar| Londra
Kaplan London - Covent Garden

 
Gjuha e përgjithshme       26 mësime/javë        klasa në grup

Kurset tona të përgjithshme të anglishtes janë krijuar për të përmirësuar aftësitë tuaja të gjuhës angleze dhe për t'ju dhënë më shumë mundësi profesionale dhe akademike në të ardhmen. Përveç marrjes së mësimeve, do të keni mjaft kohë për të parë dhe eksploruar destinacionin tuaj. Kursi është gjysmë intensiv dhe i disponueshëm në të gjitha nivelet nga Fillore në të Avancuar, me klasa të përbëra nga nivele të ndryshme. Fokusi është në katër aspektet kryesore të gjuhës: të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit, dhe të gjitha shkollat tona ofrojnë programe aktivitetesh të gjera dhe të larmishme për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga destinacioni juaj.

kurs: që nga $ 489,17 / javë

Strehim: që nga $ 244,58 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 733,75 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 489,17

26 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Gjermanisht

Gjermani| Mynihu
BWS Germanlingua Munich

 
Gjuhë e specializuar       10 mësime/javë        klasa në grup

Në BWS Germanlingua kemi klasa speciale për studentët që kanë nevojë për gjuhën gjermane për të punuar si mjek në Gjermani. Gjatë këtyre mësimeve, ne fokusohemi në nevojat e pjesëmarrësve dhe komunikojmë fjalorin teknik dhe aftësitë gjuhësore për punën e tyre.

kurs: që nga $ 610,35 / javë

Strehim: që nga $ 252,56 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 862,91 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 610,35

10 mësime/javë

Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Mbretëria e Bashkuar| Brajton
The English Language Centre Brighton

 
Kohëzgjatja e gjatë       30 mësime/javë        klasa në grup

Programi i Vitit të Studimit është krijuar për të ofruar një program gjuhësor gjithëpërfshirës i cili do t'ju ndihmojë të përgatiteni për të ardhmen tuaj dhe të arrini kualifikime të njohura ndërkombëtarisht në provime në një qëndrim minimal prej 6 muajsh. Ky program ju lejon të studioni në një shumëllojshmëri të gjerë kursesh ELC, duke përfshirë Anglishten e Përgjithshme, IELTS, provimet e Kembrixhit ESOL dhe Hyrje në Anglishten e Biznesit. Këshilltari juaj personal do t'ju takojë rregullisht për të planifikuar programin tuaj personal dhe për të dhënë këshilla dhe mbështetje të vazhdueshme studimore.

kurs: që nga $ 330,19 / javë

Strehim: që nga $ 121,07 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 451,26 / javë

minimale 24 javë

që nga $ 7 924,55

30 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Zelanda e Re| Okland
Languages International Auckland

 
Gjuha e përgjithshme       13 mësime/javë        klasa në grup

Studimi i një kursi të përgjithshëm të anglishtes do t'ju japë një kuptim të gjuhës angleze dhe do t'ju çojë gjatë gjithë rrugës nga fillestari tek rrjedhshmëria. Ky kurs fokusohet në aftësitë e komunikimit, të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit. Orari i Languages International ka tre rrjedha. Klasat tuaja mund të jenë në kohë të ndryshme nga ato në orarin e mostrës. Sidoqoftë, të gjitha klasat zhvillohen midis orës 8:30 dhe 15:50. Të gjithë nxënësit marrin një orar individual në ditën e tyre të parë në shkollë. Kursi 13-orësh përbëhet nga 10 orë 60-minutëshe në klasë dhe 3 orë 60-minutëshe të mësimit të pavarur të mbikëqyrur nga mësuesi.

kurs: që nga $ 220,26 / javë

Strehim: që nga $ 237,49 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 457,75 / javë

minimale 2 javë

që nga $ 440,51

13 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Mbretëria e Bashkuar| Brajton
St Giles International - Brighton

 
Studimi dhe puna       20 mësime/javë        klasa në grup

Me këtë program, ju mund të përmirësoni anglishten tuaj dhe të fitoni përvojë të vlefshme pune ndërkombëtare si vullnetar. Ky kurs i gjuhës angleze ndihmon në rritjen e aftësive tuaja gjuhësore dhe aftësive tuaja profesionale duke kombinuar mësimet e anglishtes dhe një praktikë në programin tuaj. Në shkollat tona angleze në MB ju mund të ndiqni një kurs anglisht prej 4-24 javësh, i ndjekur nga një praktikë vullnetare prej 4-24 javësh. Programi i praktikës vullnetare në MB është i përshtatshëm për studentë/të rinj që janë ose në arsim, kanë përfunduar arsimin e tyre, ose janë duke punuar dhe dëshirojnë të bëjnë një pushim për të përmirësuar anglishten e tyre në një mjedis profesional dhe për të fituar njohuri praktike në një sërë sektorët e biznesit që lidhen me fushën e tyre të studimit ose karrierën e ardhshme. Ju duhet të keni një nivel të lartë-mesatar të anglishtes (B2) në fillim të vendosjes

kurs: që nga $ 278,83 / javë

Strehim: që nga $ 156,53 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 435,36 / javë

minimale 4 javë

që nga $ 1 115,31

20 mësime/javë

pasdite
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Maltë| Sliema
inlingua Malta

 
Gjuha e përgjithshme        klasa në grup

Kjo paketë përfshin një kurs 20-javor, tarifa dhe akomodim në Sliema Residence. Ndarje vetëm dhomë treshe. Një apartament tipik i përbashkët studentësh me vetë-furnizim ushqimi në zemër të Sliema, vetëm 5 minuta më këmbë larg shkollës. Të gjitha lehtësitë moderne që kërkojnë studentët për të pasur një qëndrim të rehatshëm janë të përfshira! Prona krenohet me një vendndodhje të shkëlqyer dhe është një vend ideal për studentët që qëndrojnë për 8 javë ose më shumë. Studentët do të ndajnë një dhomë gjumi dhe një banjë me maksimum 3 studentë në një apartament të përbashkët, i cili përfshin një kuzhinë komunale të pajisur plotësisht, një zonë të rehatshme ngrënieje dhe sallë pritjeje, pajisje lavanderie, WIFI falas dhe ujë dhe energji elektrike, si dhe pastrim të rregullt të dhomës dhe ndërrim të rrobave.

kurs: që nga $ 312,38 / javë

Strehim: që nga $ 26,31 / ditë

minimale 20 javë

që nga $ 6 247,66
ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht
Anulim fleksibël

Shtetet e Bashkuara| Santa-Barbara
Kaplan Santa Barbara

 
Kohëzgjatja e gjatë       20 mësime/javë        klasa në grup

Kursi ynë pesëmujor i Semestrit Akademik Anglez synon t'ju çojë nga niveli aktual i anglishtes në një nivel shumë të lartë të rrjedhshmërisë. Përveç këtij kursi të përgjithshëm të anglishtes, ju mund të zgjidhni një kurs Semestri Akademik Intensiv, në të cilin do të studioni seksione të veçanta të fjalorit dhe aftësive, si për shembull Business Intensive dhe përgatitjen e provimit. Zhytuni në gjuhën angleze dhe kaloni një semestër duke studiuar, duke u njohur me një vend dhe kulturë të re. Kursi është një mënyrë efektive për të rritur rrjedhshmërinë tuaj dhe ju do të ndihmoheni nga materialet tona studimore ekskluzive dhe të prodhuara posaçërisht.

kurs: që nga $ 435,00 / javë

Strehim: që nga $ 280,00 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 715,00 / javë

minimale 20 javë

që nga $ 8 700,00

20 mësime/javë

Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Mbretëria e Bashkuar| Bornmauth
Kaplan Bournemouth

 
Kohëzgjatja e gjatë       26 mësime/javë        klasa në grup

Merrni një kurs anglisht në Bournemouth, një nga vendpushimet më të njohura bregdetare në Angli. Shkolla jonë angleze në Bournemouth është shkolla jonë më e madhe në MB. Ka një zonë private në natyrë ku mund të pushoni me shokët tuaj të klasës, gjithashtu një zonë studimi, një sallë pritjeje studentësh, akses falas në Wi-Fi... Akomodimi ofrohet në formën e shtëpive dhe një rezidence studentore.

kurs: që nga $ 317,96 / javë

Strehim: që nga $ 171,21 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 489,17 / javë

minimale 32 javë

që nga $ 10 174,73

26 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Zelanda e Re| Nelson
Nelson English Centre

 
Gjuha e përgjithshme       15 mësime/javë        klasa në grup

Kursi i gjuhës angleze të përgjithshme me kohë të pjesshme ka mësime profesionale të anglishtes për këdo që të përmirësojë aftësitë e tyre. E disponueshme nga niveli fillestar në atë të avancuar. Klasat e mëngjesit fokusohen në gramatikën dhe gjuhën e re nga libri i kursit duke i lejuar studentët të përmirësojnë katër aftësitë gjuhësore; lexim, shkrim, të folur dhe dëgjuar.

kurs: që nga $ 213,87 / javë

Strehim: që nga $ 181,95 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 395,82 / javë

minimale 1 javë

që nga $ 213,87

15 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin
Gjuhe: Anglisht

Shtetet e Bashkuara| Boston
EC Boston

 
Kohëzgjatja e gjatë       24 mësime/javë        klasa në grup

Ky kurs është i disponueshëm vetëm për studentët që studiojnë në SHBA ose Kanada. Ky kurs ofron anglisht të përgjithshme plus 4 mësime në javë me zgjedhje. Me këtë program, ju do të zhvilloni rrjedhshmërinë, saktësinë dhe përdorimin e duhur të anglishtes në të katër aftësitë gjuhësore. Ju do të përfitoni nga udhëzime, monitorime dhe reagime të shkëlqyera gjatë gjithë këtij kursi. Marrja e kohës për t'u fokusuar seriozisht në anglishten tuaj do të hapë mundësi të pakufizuara për ju. Ky program është për studentët që studiojnë për 24 javë ose më shumë.

kurs: që nga $ 425,83 / javë

Strehim: që nga $ 290,00 / javë

kurs + Strehim: që nga $ 715,83 / javë

minimale 24 javë

që nga $ 10 220,00

24 mësime/javë

ne mengjes
Shihni kursin