LSI London Central

TOEIC Preparation Course (30 L/W)

30 mësime / javë · Londra, Mbretëria e Bashkuar
Kërkoni informacion nga Ynsitu

Përgatitja e provimit 
4.8 (20)

Testi TOEIC njihet ndërkombëtarisht në botën anglishtfolëse, i vlerësuar shumë nga kompanitë si dëshmi e aftësisë në gjuhën angleze në një situatë biznesi. Ne ofrojmë kurse përgatitore për këtë provim si pjesë e një kursi LSI Intensive 30. 20 mësime në javë mbi gramatikën dhe aftësitë gjuhësore 10 mësime në javë përqëndrohen në aftësitë e studimit dhe praktikën e provimit


Características y requisitos:

Kohëzgjatja minimale: 1 javë
sasi: 30 mësime / javë

LSI London Central

Shkolla jonë e gjuhës LSI London Central është e pajisur me pajisje të shkëlqyera për të studiuar anglisht, duke përfshirë një dhomë kompjuteri me akses falas në internet, një bibliotekë dhe sallë pritjeje studentore. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë programesh në anglisht, duke përfshirë përgatitjen e TOEFL dhe kurset e vlerësimit të gjuhës angleze në Kembrixh.

Londra, Mbretëria e Bashkuar - LSI London Central ndodhet në zemër të qytetit, në zonën plot gjallëri dhe gjallëri të njohur si West End. Muzeu Britanik, dyqanet e Oxford Street dhe distrikti argëtues i Soho janë të gjitha në një distancë të lehtë në këmbë.

Programi javor (ditët dhe orët)

e hënë09:00 - 15:30

e martë09:00 - 15:30

e mërkurë09:00 - 15:30

e enjte09:00 - 15:30

e premte09:00 - 15:30

pajisje shkollore

Kafe dhe çaj falas
dhoma e studentit
Makinat shitëse
wifi
Dhoma e kompjuterit
kuzhinë

Përzierja e kombësive

Brazil
21%
Italy
19%
France
7%
Turkey
6%
Austria
6%
Germany
5%
Thailand
4%
Poland
4%
Spain
3%
Russia
3%
Të tjerët
8%

Informacioni për vizat

Ne nuk mund të aplikojmë për viza në emër të studentëve. Megjithatë, shkolla do t'ju sigurojë të gjithë dokumentacionin që ju nevojitet për të mbështetur aplikimin tuaj të suksesshëm për vizë. Këto dokumente do të dërgohen në adresën tuaj të shtëpisë me postë të rregullt pa pagesë.

Politika e anulimit për të mos marrë vizë


Shikoni anulimin dhe ndryshimin e kushteve


Kurse të tjera nga LSI London Central

TOEIC Preparation Course (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 519.51 $

Cambridge CAE (30 L/W) - 12 Weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5397.88 $

Cambridge FCE (30 L/W) - 12 Weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5397.88 $

TOEFL Preparation Course (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 519.51 $

IELTS Preparation Course (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 519.51 $

Cambridge CPE (30 L/W) - 11 Weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |    MËSIME/JAVË    |   KLASA INDIVIDUALE

min 1 javë

që nga 5189.67 $

TOEFL Preparation Course (24 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   24 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 446.14 $

TOEIC Preparation Course (24 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   24 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 446.14 $

IELTS Preparation Course (24 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   24 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 446.14 $

English for Business (30 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 519.51 $

Academic English (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5397.88 $

Mini Group (30 L/W) - ne mengjes

GRUPE TË VOGLA   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1248.1 $

University Pathway (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5315.84 $

General English Intensive (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 519.51 $

Executive One to One (30 L/W) - ne mengjes

KLASA INDIVIDUALE   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2470.86 $

Executive One to One (20 L/W) - ne mengjes

KLASA INDIVIDUALE   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1647.24 $

General English Intensive (24 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   24 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 456.16 $

Executive One to One (10 L/W)

KLASA INDIVIDUALE   |   10 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 823.62 $

General English Afternoon (10 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   10 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 209.07 $

Executive One to One (40 L/W)

KLASA INDIVIDUALE   |   40 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 3294.48 $

Mini Group (40 L/W)

GRUPE TË VOGLA   |   40 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1571.21 $

9 Day Compact Course (82 Lessons)

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   60 MËSIME/JAVË    |   KLASA INDIVIDUALE

min 1 javë

që nga 6649.39 $

9 Day Compact Course (92 Lessons)

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   68 MËSIME/JAVË    |   KLASA INDIVIDUALE

min 1 javë

që nga 7460.29 $

English for Business (24 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   24 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 446.14 $

Mini Group (20 L/W) - ne mengjes

GRUPE TË VOGLA   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 899.65 $

Executive One to One (50 L/W)

KLASA INDIVIDUALE   |   50 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 4118.1 $

Executive One to One (5 L/W)

KLASA INDIVIDUALE   |   5 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 411.81 $

General English (20 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 392.8 $

Shihni Më pak
Shiko me shume

Akomodimet

Strehim
dhomë
Banjë
Foods

Shtëpia e shtëpisë

Homestay Single Room (2 Meals/Day)

1

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 291,44
1 javë
/ 230,00 £

Homestay Executive Single Room (2 Meals/Day, Private Bathroom)

1

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 399,14
1 javë
/ 315,00 £

Homestay Single Room (1 Meal/Day)

1

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 228,08
1 javë
/ 180,00 £

Homestay Executive Single Room (1 Meal/Day, Private Bathroom)

1

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 329,45
1 javë
/ 260,00 £

Homestay Twin Room (1 Meal/Day)

1

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 190,07
1 javë
/ 150,00 £

Homestay Twin Room (2 Meals/Day)

1

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 240,75
1 javë
/ 190,00 £

Homestay Twin Room (1 Meal/Day / 45-60min from LSI London)

Our homestays are carefully selected. Learn more about the local culture by living in a comfortable, carefully selected homestay.  Welcoming and friendly atmosphere.Carefully selected by our Accommodation Officers and visited on a regular basis.All bed linen and towels ... (+)

Që kur: $ 183,18
1 javë
/ 150,00 £

Homestay Single Room (1 Meal/Day 45-60min from LSI London)

Our homestays are carefully selected. Learn more about Canadian culture by living in a comfortable, carefully selected homestay.Welcoming and friendly atmosphere.Carefully selected by our Accommodation Officers and visited on a regular basis.All bed linen and towels provided.... (+)

Që kur: $ 219,82
1 javë
/ 180,00 £

Homestay Twin Room (2 Meals/Day 45-60min from LSI London)

Our homestays are carefully selected. Learn more about Canadian culture by living in a comfortable, carefully selected homestay.Welcoming and friendly atmosphere.Carefully selected by our Accommodation Officers and visited on a regular basis.All bed linen and towels provided.... (+)

Që kur: $ 232,03
1 javë
/ 190,00 £

Homestay Single Room (2 Meals/Day 45-60min from LSI London)

Our homestays are carefully selected. Learn more about the local culture by living in a comfortable, carefully selected homestay.  Welcoming and friendly atmosphere.Carefully selected by our Accommodation Officers and visited on a regular basis.All bed linen and towels ... (+)

Që kur: $ 280,88
1 javë
/ 230,00 £

Vendbanimi

Drapery Plaza Residence Single Room (Self Catering, Ensuite)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 491,72
1 javë
/ 400,00 £

Don Gratton House Residence Single Room (Self Catering, Ensuite)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 421,32
1 javë
/ 345,00 £

LLOGARITNI çMIMIN TUAJ

Data dhe kohëzgjatja e fillimit të kursit

$ 499,27 / 410,00 £
Shihni akomodimet

Komente 4.8 (20)


Sofia

Great atmosphere, good location and good teachers, very attentive.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Yunli

I have finished my two week course and it has been very significant for me. You never feel alone. The teachers are very kind and friendly. Do not hesitate to take this course. You can make friends in different countries and improve your English skills. During weekdays, you can travel to impressive places.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Linda

I was doing a 16 week course and it is a great school with a very professional staff and excellent teachers and facilities. You will not be disappointed.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Wang

It is a place where you can learn a lot of pronunciation. I recommend it.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Feli

A very good place to learn and meet people from other countries.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Laura

It is a very nice school with great teachers. You will be able to improve your English and they have specific courses for some exams such as IELTS, Cambridge exams, TOEFL, etc. The organization may be very good, but if you talk to Mark (the manager) he can solve your problems.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Aylin

LSI is the best option to study and have fun at the same time. The teachers are incredible. A great experience!

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Guillaume

It was my first time at this school and it is really very good. The teachers are very smart and friendly and we do many interesting exercises every day to improve our English level.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Mauricio

I am very happy to be able to take classes at the LSI language school. There are very good teachers and the staff is very friendly and understanding. The perfect way to improve English!

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Gavin

The school met all of our expectations. My 10-year-old son knew very little English, but he immediately improved his ability to speak, write and could easily understand the other children and teachers. He was also able to visit London. We only regret that there were no afternoon activities for children his age. Thank you to all the staff and teachers!

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Zsolt

The best experience of my life.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Sergiy

Good courses, near the center and with groups for all levels.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Margarita

I never imagined it would be so incredible. The best experience of my life.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Pablo

Amazing place with wonderful people and teachers. Perfect for learning and meeting amazing people.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Cristina

Good staff and good teachers!

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Stéphanie

Incredible experience learning English at this school. Lots of fun with work at the same time.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Karina

The time I enjoyed at LSI was truly wonderful. I felt at home. The teachers are the best and I have learned many new things, while I have increased my level of English. Thank you LSI for this unforgettable time!

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Halah

It was only a week for my 2 children at LSI, but they really enjoyed it. Thank you!!

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale

Min

It has been a wonderful experience with the people of LSI. Everything was better than expected. People are very nice and the location is wonderful. I am very happy to be a member of LSI London Hampstead. I will never forget it and hope to return to LSI London Hampstead again.

përkthe koment Shiko komentin në gjuhën origjinale