Stafford House London

Cambridge Exam Preparation CAE - Intensive (25 L/W) - 11 weeks

19 mësime / javë · Londra, Mbretëria e Bashkuar
Kërkoni informacion nga Ynsitu

Përgatitja e provimit 

Provimet e Kembrixhit në Anglisht njihen nga shkollat, universitetet dhe punëdhënësit në mbarë botën, ato nuk skadojnë dhe ka tre për të zgjedhur: Certifikata e parë në gjuhën angleze (FCE), e avancuar (CAE) dhe aftësi (CPE). CAECAE demonstron se jeni në C1 Niveli (i avancuar) i gjuhës angleze i nevojshëm për sukses akademik dhe profesional. Ndërsa përgatiteni për provimin, do të studioni gramatikë komplekse dhe fjalor të nivelit të avancuar dhe do të mësoni se si të shkruani propozime, të bëni kërkime dhe të komunikoni në mënyrë efektive në një vend pune ndërkombëtar. duke siguruar që ju të mësoni aftësitë dhe gjuhën angleze përmes përdorimit të punimeve të kaluara dhe teknikës së provimit për të arritur suksesin e provimit. Kurse përgatitore të disponueshme për Provimet e Kembrixhit, IELTS dhe TOEFL. konkluzione, dhe më shumë Metodat dhe strategjitë për një shkrim të suksesshëm të integruar dhe të pavarur Aftësitë e nevojshme për të folur me besim dhe për të pasur sukses në një intervistë një me një Strategjitë e dëgjimit të tilla si të dëgjuarit për thelbin dhe për detajet Me dokumente mostër dhe praktikë të vazhdueshme të detyrave të veçanta, do të njiheni me provimi që po merrni dhe mësoni se si t'u përgjigjeni pyetjeve në mënyrë sa më efektive Ne nuk mund të pranojmë rezervime nga Brazili (vetëm studentët brazilianë) për Stafford House London për janar 2019. Çdo student i ri brazilian për Londrën duhet të përfundojë kurset e tyre deri më 21 dhjetor 2018 ose fillon pas 28 janarit 2019.

Mosha minimale: 16 vjet
Kohëzgjatja minimale: 11 javë
sasi: 19 mësime / javë

Stafford House London

Ndërtesat tona historike Stafford House në Londër janë plot karakter, të mbushura me dritë dhe të mbushura me teknologjinë më të fundit. Ne kemi të gjitha lehtësitë që ju nevojiten. Ka 10 klasa me tabela dixhitale dhe wifi. Gjithashtu, janë 10 kompjuterë të aksesueshëm për studentët. Për t'u çlodhur pas orëve të mësimit ose për të takuar njerëz të rinj, studentët mund të shkojnë në kafenenë, mensën ose sallën e studentëve. Dhe për të vazhduar përmirësimin me gjuhën angleze, studentët mund të hyjnë edhe në dhomën e vetë-studimit ose në bibliotekë.

Londra, Mbretëria e Bashkuar - Shkolla e Stafford House në Londër ndodhet në zemër të Bloomsbury-t luksoz, në qendër të Londrës, me të gjitha lidhjet e transportit me pjesën tjetër të kryeqytetit që mund t'ju nevojiten ndonjëherë në këmbët tuaja. I ndodhur mes disa prej universiteteve më të mira në botë, do të gjeni gjithashtu të gjithë frymëzimin akademik që ju nevojitet rreth jush.

Programi javor (ditët dhe orët)

e hënë09:00 - 14:30

e martë09:00 - 14:30

e mërkurë09:00 - 14:30

e enjte09:00 - 14:30

e premte09:00 - 12:20

lehtësira

dhoma e studentit
wifi
Kafene
librari
Dhoma e kompjuterit
Kafe dhe çaj falas
Shpërndarëse uji falas
tabela e bardhë interaktive
Trego më shumë Trego më pak

Përzierja e kombësive

Switzerland
13%
Chine
12%
Turkey
12%
Brazil
12%
Italy
8%
Korea
7%
France
6%
Thailand
5%
Spanish
4%
Të tjerët
21%

Informacioni për vizat

Ne nuk mund të aplikojmë për viza në emër të studentëve. Megjithatë, shkolla do t'ju sigurojë të gjithë dokumentacionin që ju nevojitet për të mbështetur aplikimin tuaj të suksesshëm për vizë. Këto dokumente do të dërgohen në adresën tuaj të shtëpisë me postë të rregullt pa pagesë.

Politikat e anulimit falas të shtyrjes

  • Shtyrje falas deri në 6 muaj nëse e kërkon të paktën 61 ditë përpara datës së fillimit

Politika e anulimit për të mos marrë vizë

Politika e përgjithshme e anulimit

Kurse të tjera nga Stafford House London

Cambridge Exam Preparation CPE - Intensive (25 L/W) - 10 weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 4514.25 $

Cambridge Exam Preparation FCE - Intensive (25 L/W) - 11 weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5139.8 $

Cambridge Exam Preparation CAE - Intensive (25 L/W) - 11 weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 4669.29 $

IELTS Preparation - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 454.96 $

IELTS Preparation - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 485.7 $

Cambridge Exam Preparation FCE - Super Intensive (30 L/W) - 11 weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5477.95 $

Cambridge Exam Preparation CAE - Super Intensive (30 L/W) - 11 weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 4976.47 $

Cambridge Exam Preparation CPE - Super Intensive (30 L/W) - 10 weeks - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 4811.24 $

Project Management - Intensive (25 L/W) - 2 weeks

   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1151.44 $

Project Management - Intensive (25 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2053.62 $

Academic Semester - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 7983.1 $

Business English - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 454.96 $

Project Management - Super Intensive (30 L/W) - 2 weeks

   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1269.54 $

Business Management - Intensive (25 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2053.62 $

Marketing - Intensive (25 L/W) - 2 weeks

   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1151.44 $

Business Management - Intensive (25 L/W) - 2 weeks

   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1073.93 $

Marketing - Intensive (25 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2053.62 $

Academic Year - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   19 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 11333.2 $

General English - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   25 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 11 javë

që nga 454.96 $

Project Management - Super Intensive (30 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2275.63 $

General English - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 11 javë

që nga 485.7 $

General English - Flex (20 L/W) - pasdite

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 325.85 $

Business English - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 485.7 $

Unlimited Package

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   0 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 11 javë

që nga 5457.14 $

Business Management - Standard (20 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1720.6 $

Business Management - Super Intensive (30 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2275.63 $

Marketing - Standard (20 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1720.6 $

Marketing - Super Intensive (30 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2275.63 $

General English - Standard (20 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 11 javë

që nga 387.33 $

Academic Semester - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 8410.77 $

Academic Year - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 12188.5 $

Project Management - Standard (20 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1720.6 $

Marketing - Super Intensive (30 L/W) - 2 weeks

   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1269.54 $

Professional Certificate - Bloomberg Market Concepts (Part-time, Evenings)

   |   0 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 779.87 $

Project Management - Standard (20 L/W) - 2 weeks

   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 974.3 $

Business Management - Standard (20 L/W) - 2 weeks

   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 904.36 $

Marketing - Standard (20 L/W) - 2 weeks

   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 974.3 $

Business Management - Super Intensive (30 L/W) - 2 weeks

   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1186.97 $

CELTA Full-Time

TRAJNIMI I MËSUESVE   |   0 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1627.31 $

Shihni Më pak
Shiko me shume

Akomodimet

Strehim
dhomë
Banjë
Foods

Shtëpia e shtëpisë

Homestay Zones 3&4 - Single Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 258,22
1 javë
/ 210,00 £

Homestay Zones 3&4 - Single Room - 1 Meal/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 233,63
1 javë
/ 190,00 £

Homestay Zones 3&4 - Twin Room - 2 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 239,78
1 javë
/ 195,00 £

Homestay Zones 3&4 - Twin Room - 1 Meal/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 215,18
1 javë
/ 175,00 £

Superior Homestay Zones 3&4 - Single Room - 2 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 313,55
1 javë
/ 255,00 £

Superior Homestay Zones 3&4 - Single Room - 1 Meal/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 288,96
1 javë
/ 235,00 £

Homestay Zones 3&4 - Single Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 219,49
1 javë
/ 190,00 £

Homestay Zones 3&4 - Twin Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 202,16
1 javë
/ 175,00 £

Superior Homestay Zones 3&4 - Single Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 271,47
1 javë
/ 235,00 £

Homestay Zone 2 - Single Room - 2 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 242,59
1 javë
/ 210,00 £

Homestay Zone 2 - Single Room - 1 Meal/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 219,49
1 javë
/ 190,00 £

Homestay Zone 2 - Single Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 219,49
1 javë
/ 190,00 £

Homestay Zone 2 - Twin Room - 2 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 225,27
1 javë
/ 195,00 £

Homestay Zone 2 - Twin Room - 1 Meal/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 202,16
1 javë
/ 175,00 £

Homestay Zone 2 - Twin Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 202,16
1 javë
/ 175,00 £

Homestay Zones 3&4 - Single Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

One of our most popular accommodation options, homestay allows you to integrate into family life and practise your English language outside the classroom, over dinner and throughout the weekend with your welcoming hosts. This is a unique way to live ... (+)

Që kur: $ 334,50
1 javë
/ 280,00 £

Homestay Zones 3&4 - Twin Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

One of our most popular accommodation options, homestay allows you to integrate into family life and practise your English language outside the classroom, over dinner and throughout the weekend with your welcoming hosts. This is a unique way to live ... (+)

Që kur: $ 316,58
1 javë
/ 265,00 £

Homestay Zone 2 - Twin Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

One of our most popular accommodation options, homestay allows you to integrate into family life and practise your English language outside the classroom, over dinner and throughout the weekend with your welcoming hosts. This is a unique way to live ... (+)

Që kur: $ 316,58
1 javë
/ 265,00 £

Homestay Zones 2 - Single Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

One of our most popular accommodation options, homestay allows you to integrate into family life and practise your English language outside the classroom, over dinner and throughout the weekend with your welcoming hosts. This is a unique way to live ... (+)

Që kur: $ 334,50
1 javë
/ 280,00 £

Vendbanimi

Student House - Single Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 302,47
1 javë
/ 220,00 £

Piccadilly Court Residence - Single Room Private Bathroom - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 501,82
1 javë
/ 365,00 £

Piccadilly Court Residence - Single Room Private Bathroom - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बाओ हि E म बनंग त्रि ची फी य टी खी आई दू हच. (+)

Që kur: $ 308,22
1 javë
/ 260,00 £

LLOGARITNI çMIMIN TUAJ

Data dhe kohëzgjatja e fillimit të kursit

$ 465,84 / 380,00 £
Shihni akomodimet