iTTTi

Hospitality and Tourism English Specialist (30 L/W)

30 mësime / javë · Vancouver, Kanadë
Kërkoni informacion nga Ynsitu

Gjuhë e specializuar 

Ky kurs i mëson aftësitë specifike të gjuhës dhe komunikimit të sektorit për t'u përdorur në një karrierë në industritë e udhëtimit, mikpritjes dhe turizmit. Kursi përfshin një gamë të gjerë të aktiviteteve bindëse duke përdorur aftësitë e integruara gjuhësore. Ju do të zhvilloni vetëdijen gjuhësore përmes një programi të integruar gramatikor dhe aftësish. Temat përfshijnë: • Markat dhe menaxhimin e hoteleve • Reklamimi dhe dizajni i mediave në internet • Përfaqësia e vendpushimit • Menaxhimi i ngjarjeve/Tërheqjet • E-udhëtimet • Ardhjet në aeroport, faktivitetet dhe procedurat e sigurisë • Rreziku dhe Parandalimi i Rrezikut • Menaxhimi i Cilësisë/Përgjigja ndaj ankesave Studentët do të kryejnë shumë detyra autentike të lidhura me punën dhe do të ndërtojnë besim përmes studimeve të rasteve realiste që pasqyrojnë çështjet në industrinë e turizmit sot.

sasi: 30 mësime / javë

iTTTi

Në iTTTi, ne jemi të përkushtuar t'i ndihmojmë studentët tanë të bëhen specialistë të rrjedhshmërisë përmes programeve unike të fokusuara në përsosjen e aftësive të tyre të komunikimit oral. Instruktorët tanë të kualifikuar kanë përvojë në njohjen e stileve individuale të të mësuarit dhe dallimeve kulturore të studentëve tanë, dhe ne ofrojmë një gamë të gjerë programesh dhe aktivitetesh për t'i ndihmuar studentët të shfrytëzojnë sa më shumë përvojën e tyre në Vankuver. Ne jemi të përkushtuar ndaj standardeve më të larta të industrisë duke ruajtur metoda të qarta dhe efektive të të mësuarit në të gjitha programet dhe aktivitetet tona.
iTTTi Vancouver ndodhet në katin e 3-të të një ndërtese zyrash të bukur dhe moderne prej xhami, me akses kompjuteri, një tarracë dhe një sallë pritjeje studentore.

Vancouver, Kanadë - iTTTi Vancouver ndodhet pikërisht në qendër të qytetit, kështu që është shumë i aksesueshëm me mjete transporti nga periferi. Rreth saj ka kafene, supermarkete, bare etj. Canada Place, Galeria e Arteve Vancouvert, Porti... gjithçka është vetëm disa hapa larg!

Programi javor (ditët dhe orët)

e hënë09:00 - 15:30

e martë09:00 - 15:30

e mërkurë09:00 - 15:30

e enjte09:00 - 15:30

e premte09:00 - 15:30

lehtësira

wifi
Kafe dhe çaj falas
dhoma e studentit
qendrat e provimeve
kuzhinë
Pingpongu
Kafene
Dhoma e kompjuterit
Qasje me karrige me rrota
tarracë
Trego më shumë Trego më pak

Përzierja e kombësive

South Korea
25%
Japan
25%
Brazil
13%
Europe
10%
Latin America
10%
Taiwan
6%
China
3%

Informacioni për vizat

Ne nuk mund të aplikojmë për viza në emër të studentëve. Megjithatë, shkolla do t'ju sigurojë të gjithë dokumentacionin që ju nevojitet për të mbështetur aplikimin tuaj të suksesshëm për vizë. Këto dokumente do të dërgohen në adresën tuaj të shtëpisë me postë të rregullt pa pagesë.

Politika e anulimit për të mos marrë vizë

Politika e përgjithshme e anulimit

Kurse të tjera nga iTTTi

Hospitality and Tourism English Specialist (30 L/W) - ne mengjes

GJUHË E SPECIALIZUAR   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 301.97 $

Speaking Clinic 30 (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.35 $

General English 30 (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.35 $

Speaking Test Master 30 (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.35 $

English for International Business (30 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.35 $

Marketing English Specialist (30 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 301.97 $

English for Academic Purposes 30 (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 3526.38 $

IELTS Preparation 30 (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 311.18 $

General English 15 (15 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 201.26 $

Speaking Clinic 15 (15 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 201.26 $

Speaking Test Master 15 (15 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 201.26 $

English for International Business (15 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 196.46 $

English for Academic Purposes 15 (15 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 2260.5 $

Shihni Më pak
Shiko me shume

Akomodimet

Strehim
dhomë
Banjë
Foods

Shtëpia e shtëpisë

Homestay Single Room (2 Meals/Day)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 216,17
1 javë
/ CA$ 290,00

Homestay Single Room, Private Bathroom (3 Meals/Day)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 320,53
1 javë
/ CA$ 430,00

Homestay Shared Room (3 Meals/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 216,14
1 javë
/ CA$ 290,00

Homestay Shared Room (2 Meals/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 201,24
1 javë
/ CA$ 270,00

Homestay Shared Room, Private Bathroom (2 Meals/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 293,89
1 javë
/ CA$ 390,00

Homestay Shared Room, Private Bathroom (3 Meals/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 308,96
1 javë
/ CA$ 410,00

Homestay Single Room, Private Bathroom (2 Meals/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 308,96
1 javë
/ CA$ 410,00

Homestay Single Room (3 Meals/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 233,60
1 javë
/ CA$ 310,00

LLOGARITNI çMIMIN TUAJ

Data dhe kohëzgjatja e fillimit të kursit

$ 303,97 / CA$ 415,00
Shihni akomodimet