St Giles International - Vancouver

General English One-to-One (20 L/W)

20 mësime / javë · Vancouver, Kanadë
Kërkoni informacion nga Ynsitu

Nje pas nje 

Mësimet private do t'i lejojnë studentët të mësojnë me shpejtësinë e tyre dhe të studiojnë përmbajtjen e zgjedhjes së tyre.

Mosha minimale: 16 vjet
sasi: 20 mësime / javë

St Giles International - Vancouver

Shkolla jonë me vendndodhje qendrore është në një zonë të njohur të distriktit të biznesit të qendrës së Vankuverit, në një distancë të lehtë në këmbë nga zonat kryesore të blerjeve dhe argëtimit dhe disa minuta nga porti spektakolar. Shkolla jonë angleze e rinovuar së fundmi zë një kat të një ndërtese moderne zyre dhe ka një ndjenjë profesionale dhe hapësirë. Brenda ndërtesës sonë ka një kafene, ka një sallë pritjeje studentore ku studentët mund të pushojnë dhe një qendër kompjuteri që studentët ta përdorin. Gjithashtu, ka tabela të bardha interaktive në të gjitha klasat tona dhe më e rëndësishmja, Wi-Fi falas.

Vancouver, Kanadë - Ne jemi të vendosur në qendër të qytetit të Vankuverit, afër rrjeteve të transportit publik dhe disa minuta larg nga rrugët kryesore tregtare dhe argëtuese të qytetit. Ne jemi në distancë të lehtë në këmbë nga Parku i bukur Stanley dhe plazhet lokale.

Programi javor (ditët dhe orët)

e hënë09:00 - 12:40

e martë09:00 - 12:40

e mërkurë09:00 - 12:40

e enjte09:00 - 12:40

e premte09:00 - 12:40

lehtësira

wifi
Dhoma e kompjuterit
dhoma e studentit
Kafene
tabela e bardhë interaktive
librari

Përzierja e kombësive

Brazil
29%
Switzerland
23%
Japan
15%
Mexico
8%
Rest of the World
7%
Korea
4%
Colombia
4%
France
4%
Germany
2%
Italy
2%
Të tjerët
2%

Informacioni për vizat

Ne nuk mund të aplikojmë për viza në emër të studentëve. Megjithatë, shkolla do t'ju sigurojë të gjithë dokumentacionin që ju nevojitet për të mbështetur aplikimin tuaj të suksesshëm për vizë. Këto dokumente do të dërgohen në adresën tuaj të shtëpisë me postë të rregullt pa pagesë.

Politikat e anulimit falas të shtyrjes

  • Shtyrje falas deri në 12 muaj nëse e kërkon të paktën 121 ditë përpara datës së fillimit

Politika e anulimit për të mos marrë vizë

Politika e përgjithshme e anulimit

Kurse të tjera nga St Giles International - Vancouver

General English One-to-One (20 L/W) - ne mengjes

KLASA INDIVIDUALE   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1294.48 $

General English One-to-One (15 L/W) - ne mengjes

KLASA INDIVIDUALE   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 825.88 $

General English (20 L/W) - Morning - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 10 javë

që nga 331.98 $

International Semester (20 L/W) - Morning - ne mengjes

KOHËZGJATJA E GJATË   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 9 javë

që nga 5547.97 $

Platinum Group Course (20 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 785.13 $

General English (20 L/W) - Afternoon - pasdite

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 10 javë

që nga 263.5 $

International Semester (20 L/W) - Afternoon - pasdite

KOHËZGJATJA E GJATË   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 9 javë

që nga 4420.77 $

General English for Beginners (20 L/W) + 5 One-to-One Lessons (5 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |    MËSIME/JAVË    |   KLASA INDIVIDUALE

min 1 javë

që nga 1243.3 $

Platinum Group Course (15 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 500.62 $

Platinum Group Course (25 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   25 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 979.41 $

Platinum Group Course (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1175.14 $

Platinum Group Course (35 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   35 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1363.6 $

General English (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 9 javë

që nga 363.05 $

International Semester (30 L/W) - ne mengjes

KOHËZGJATJA E GJATË   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 9 javë

që nga 6465.69 $

General English plus English for University Studies (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1282.19 $

Shihni Më pak
Shiko me shume

Akomodimet

Strehim
dhomë
Banjë
Foods

Shtëpia e shtëpisë

Homestay Standard Single Room (2 Meals/Day)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 200,23
1 javë
/ CA$ 269,00

Homestay Standard Twin Room (2 Meals/Day)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 166,74
1 javë
/ CA$ 224,00

Homestay Superior Twin Room (2 Meals/Day, Private Bathroom)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 208,42
1 javë
/ CA$ 280,00

Homestay Superior Single Room (2 Meals/Day, Private Bathroom)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 252,34
1 javë
/ CA$ 339,00

Homestay Standard Single Room (1 Meal/Day)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 157,17
1 javë
/ CA$ 216,00

Homestay Standard Twin Room (1 Meal/Day) Breakfast

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 130,25
1 javë
/ CA$ 179,00

Homestay Superior Twin Room (1 Meal/Day, Private Bathroom)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 161,54
1 javë
/ CA$ 222,00

Homestay Superior Single Room (1 Meal/Day, Private Bathroom)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 197,92
1 javë
/ CA$ 272,00

Vendbanimi

YWCA Residence Single Room (Self Catering)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 504,36
1 javë
/ CA$ 680,00

YWCA Residence Single Room (Semi-Private Bathroom, Self Catering)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 600,78
1 javë
/ CA$ 810,00

APT Living Single Room (1 Meal/Day, Private Bathroom)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 942,70
1 muaj
/ CA$ 1 271,00

GEC VIVA Tower Residence Twin Room (1 Meal/Day)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 1 427,78
5 javë
/ CA$ 1 925,00

GEC VIVA Tower Residence Single Room (1 Meal/Day)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 1 807,41
5 javë
/ CA$ 2 425,00

GEC Pearson Residence Quad Room (Self Catering)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 1 238,97
8 javë
/ CA$ 1 720,00

GEC Pearson Residence Twin Room (Self Catering)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 1 671,17
8 javë
/ CA$ 2 320,00

GEC Pearson Residence Single Room (Self Catering)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 2 160,99
8 javë
/ CA$ 3 000,00

GEC Pearson Residence Single Room (Self Catering, Private Bathroom)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 3 860,98
8 javë
/ CA$ 5 360,00

YWCA Residence Shared Room (Shared Bathroom, Self Catering)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 742,16
1 javë
/ CA$ 1 010,00

GEC VIVA Tower Apartment Single Room

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 3 325,03
5 javë
/ CA$ 4 525,00

APT Living Single Room unit 605 (Private Bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 228,20
1 javë
/ CA$ 310,00

APT Living Single Room unit 321 (Private Bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 304,75
1 javë
/ CA$ 414,00

GEC Marine Gateway Residence Single Room (Shared bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 2 171,54
5 javë
/ CA$ 2 950,00

GEC Marine Gateway Residence Shared Room

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 1 490,64
5 javë
/ CA$ 2 025,00

GEC Marine Gateway Residence Single Apartment (Private bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 1 785,08
5 javë
/ CA$ 2 425,00

GEC King Edward Single Apartment (Private bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 3 367,73
5 javë
/ CA$ 4 575,00

GEC King Edward Single Room (Shared bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 1 858,70
5 javë
/ CA$ 2 525,00

GEC King Edward Shared Room (Shared bathroom)

Residence, Hotel, Hostel or Apartment: Ideal for independent students, looking for a basic accommodation. (+)

Që kur: $ 1 490,64
5 javë
/ CA$ 2 025,00

hotel

Lord Stanley Suites Single Room (1 Meal/Day, Private Bathroom)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 1 030,97
1 javë
/ CA$ 1 390,00

LLOGARITNI çMIMIN TUAJ

Data dhe kohëzgjatja e fillimit të kursit

$ 1 303,03 / CA$ 1 779,00
Shihni akomodimet