Bayswater Toronto

Business English - Super Intensive (30 L/W)

23 mësime / javë · Toronto, Kanadë
Kërkoni informacion nga Ynsitu

Biznesi 

Ky kurs do të zhvillojë aftësitë dhe besimin tuaj në gjuhën angleze për një sërë kontekstesh biznesi, siç janë prezantimet, takimet dhe negociatat. Planprogrami kombinon aftësitë praktike me gjuhën specifike të biznesit dhe industrisë të përshtatur për nevojat tuaja, në mënyrë që të bëni ndikimin e duhur me klientët dhe kolegët tuaj të ardhshëm. tema që përfshijnë shitjet, marketingun dhe reklamat, burimet njerëzore, administrimin, financat dhe menaxhimin. Gjuha dhe aftësitë tuaja praktike do të rriten përmes aktiviteteve të ndryshme si leximi i korrespondencës dhe raporteve, shkrimi i letrave dhe postave elektronike, negocimi, përgatitja dhe dhënia e prezantimeve dhe shoqërizimi dhe rrjetëzimi .TIPARET KRYESORE Kurs i plotë, intensiv ose super intensiv me module të specializuara që prezantojnë fjalorin funksional të biznesit për përdorim të aplikuar në vendin e punës Zhvillon aftësitë e dëgjimit, të folurit, leximit dhe shkrimit të nevojshëm në botën komerciale Përmirëson gramatikën dhe zgjeron fjalorin e biznesit FAKTE TU SHPEJTA LOKACIONI USA: Të gjitha QendratUK: Londër VetëmS TATAT E TARTA Çdo të hënë NIVEL MINIMAL MesatarAJA 18+

Mosha minimale: 18 vjet
sasi: 23 mësime / javë

Bayswater Toronto

Shkolla e gjuhës Bayswater Toronto është forumi i përsosur për të nxitur shkëmbimet kulturore dhe për të bërë miq për jetën: ajo ka një strukturë ultra-moderne dhe klasa me ajër të kondicionuar, të cilat krahas dhomës së kompjuterit, qendrës së medias dhe bibliotekës krijojnë kushte të klasit të parë mësimor. .

Toronto, Kanadë - Shkolla jonë në gjuhën angleze Bayswater Toronto ndodhet në një lagje miqësore, pikërisht në qendrën e North York-ut, kështu që studentët kanë akses në Bibliotekën Qendrore të North York-ut dhe një lidhje direkte të brendshme me stacionin e metrosë. Ky vend në krye të qytetit ofron një shumëllojshmëri kafenesh, restorantesh dhe teatrosh, qendra të mëdha tregtare dhe komplekse rekreacioni. Shkolla jonë e ndritshme dhe moderne ofron lehtësira të gjera arsimore duke e bërë atë të përsosur për të mësuar anglisht në Toronto.

Programi javor (ditët dhe orët)

e hënë09:00 - 15:15

e martë09:00 - 15:15

e mërkurë09:00 - 15:15

e enjte09:00 - 15:15

e premte09:00 - 12:15

lehtësira

dhoma e studentit
wifi
Dhoma e kompjuterit
kuzhinë
Kondicioner
tabela e bardhë interaktive

Përzierja e kombësive

Saudi Arabia
10%
Japan
10%
Brazil
10%
Colombia
10%
Mexico
10%

Informacioni për vizat

Ne nuk mund të aplikojmë për viza në emër të studentëve. Megjithatë, shkolla do t'ju sigurojë të gjithë dokumentacionin që ju nevojitet për të mbështetur aplikimin tuaj të suksesshëm për vizë. Këto dokumente do të dërgohen në adresën tuaj të shtëpisë me postë të rregullt pa pagesë.

Politika e anulimit për të mos marrë vizë

Politika e përgjithshme e anulimit

Kurse të tjera nga Bayswater Toronto

Business English - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.25 $

Project Management - Super Intensive (30 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1700.56 $

Business Management - Super Intensive (30 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1700.56 $

Project Management - Standard (20 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1519.65 $

Business Management - Intensive (25 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1592.01 $

Marketing - Standard (20 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1447.28 $

Business Management - Standard (20 L/W) - 4 weeks - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 1447.28 $

Business English - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 280.14 $

Business English - Standard (20 L/W) - ne mengjes

BIZNES   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 243.76 $

Academic Semester - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 5984.58 $

IELTS Preparation - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.25 $

Business Management - Super Intensive (30 L/W) - 2 weeks

   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 955.27 $

University Preparation - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.25 $

Project Management - Super Intensive (30 L/W) - 2 weeks

   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 955.27 $

Marketing - Super Intensive (30 L/W) - 2 weeks

   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 955.27 $

Academic Year - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   23 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 10089.1 $

General English - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   30 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 309.25 $

Marketing - Intensive (25 L/W) - 2 weeks

   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 895.57 $

General English - Standard (20 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 243.76 $

Project Management - Standard (20 L/W) - 2 weeks

   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 815.96 $

Project Management - Intensive (25 L/W) - 2 weeks

   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 895.57 $

Cambridge Exam Preparation (FCE) (20 L/W) - AM

PËRGATITJA E PROVIMIT   |    MËSIME/JAVË    |   KLASA INDIVIDUALE

min 1 javë

që nga 3003.7 $

Marketing - Standard (20 L/W) - 2 weeks

   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 815.96 $

Academic Semester - Super Intensive (30 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 6699.15 $

Business Management - Intensive (25 L/W) - 2 weeks

   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 895.57 $

Business Management - Standard (20 L/W) - 2 weeks

   |   15 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 815.96 $

General English - Flex (20 L/W) - pasdite

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   20 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 212.62 $

Academic Year - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

PARAUNIVERSITAR   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 9012.92 $

General English - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   25 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 280.14 $

Unlimited Package

GJUHA E PËRGJITHSHME   |   0 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 3647.15 $

IELTS Preparation - Intensive (25 L/W) - ne mengjes

PËRGATITJA E PROVIMIT   |   18 MËSIME/JAVË    |   KLASA NË GRUP

min 1 javë

që nga 280.14 $

Cambridge Exam Preparation (CAE) (20 L/W) - AM

PËRGATITJA E PROVIMIT   |    MËSIME/JAVË    |   KLASA INDIVIDUALE

min 1 javë

që nga 3003.7 $

Shihni Më pak
Shiko me shume

Akomodimet

Strehim
dhomë
Banjë
Foods

Shtëpia e shtëpisë

Homestay - Single Room - 2 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 181,91
1 javë
/ CA$ 250,00

Homestay - Single Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 192,83
1 javë
/ CA$ 265,00

Homestay - Twin Room - 2 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 171,00
1 javë
/ CA$ 235,00

Homestay - Twin Room - 3 Meals/Day (Check in Sunday/Check out Saturday)

Bảo hiểm để trang trải chi phí y tế khi bạn dui du học. (+)

Që kur: $ 181,91
1 javë
/ CA$ 250,00

Vendbanimi

Harrington Premium Residence - Single Room - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बन बन बन दू दू दू दू (+)

Që kur: $ 1 039,58
4 javë
/ CA$ 1 380,00

Harrington Premium Residence - Single Room Private Bathroom - Self Catering (Check in Sunday/Check out Saturday)

बाओ हि E म बनंग त्रि ची फी य टी खी आई दू हच. (+)

Që kur: $ 3 932,32
12 javë
/ CA$ 5 220,00

LLOGARITNI çMIMIN TUAJ

Data dhe kohëzgjatja e fillimit të kursit

$ 311,22 / CA$ 425,00
Shihni akomodimet