Intervistë me Warren Ritson, Drejtor i LA CE Brisbane Center: “Studimet jashtë shtetit sigurojnë përvoja që ndryshojnë jetën”

Warren Ritson, CE Brisbane Direct Center

 

Pse duhet që një student të zgjedhë shkollën e tij?

EC Brisbane është një shkollë e shkëlqyeshme e qytetit me një atmosferë të qytetit të vogël. Shtë një vend i shkëlqyeshëm për të filluar përvojën tuaj Australiane dhe për të shijuar motin e mirë gjatë gjithë vitit. Fakulteti dhe stafi këtu janë të përkushtuar për të siguruar secilin student me përvojën më të mirë të mundshme në këtë qytet të gjallë në zhvillim.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studentët që studiojnë jashtë vendit shpesh përmirësojnë aftësitë e tyre në gjuhën angleze shumë më shpejt sesa ata në një mjedis vendas që flet anglisht. Studimi jashtë vendit gjithashtu ofron përvoja që ndryshojnë jetën dhe mundësinë për të bërë miq të rinj nga e gjithë bota.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Turizmi gjuhësor është këtu për të qëndruar. Do të vazhdojë të zgjerohet dhe diversifikohet ndërsa më shumë njerëz në të gjithë botën kërkojnë mundësi të reja për të mësuar dhe udhëtuar.

 

Cilat lloje kursesh mendoni se do të jenë më të kërkuarat në të ardhmen?

Kurset e rrugës që lejojnë një student të përparojë në jetën e tij, qoftë në karrierën e tij, arsimimin ose ku ata vendosin të bëjnë një shtëpi.

SHKOLLA


Emri i shkollës

EC Brisbane

Qyteti i vendit

Australi / Brisbane

 

Gjërat më kuptimplota që mund të ofrojë shkolla

Teknologji moderne në klasë, burime të azhurnuara, personel shumë të kualifikuar, metodologji e bazuar në kërkime, një partneritet me National Geographic Cengage, një mjedis interaktiv i të nxënit me bazë studentësh, dekor australian me temë zhargonësh në të gjithë kampusin, program jashtëshkollor i bazuar në funksion .

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Anglisht i Përgjithshëm nga niveli fillestar në nivelin e përparuar, Përgatitja e IELTS , përgatitja Provimi i Kembrixhit, EAP (anglisht për qëllime akademike), ESP (anglisht për qëllime specifike), punëtori dhe biseda

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

E vendosur në rrethin qendror të biznesit, i rrethuar nga kafene dhe restorante, gjithashtu afër shumë ndërtesave të banimit të studentëve në qendër të qytetit, duke ecur në distancë deri tek Kopshti Botanik dhe muzetë dhe galeritë publike, afër rajonit të arteve dhe rekreacionit të Bankës Jugore, afër kopshtit zoologjik të famshëm në Australi .

Leave a Reply