Intervistë me Tom Weedon, Menaxher i Shërbimeve Studentore të EC London: “Duke studiuar jashtë, do të keni mundësinë të grihni aftësitë tuaja gjuhësore”

Tom Weedon, menaxher i shërbimeve të studentëve të Londrës EC

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Ju duhet të zgjidhni shkollën tonë nëse doni fillimin më të mirë për të mësuar ose përmirësuar anglishten tuaj. Ne jemi super argëtues dhe profesionistë në një përzierje që krijon gjithmonë një atmosferë në të cilën do të lulëzoni, duke përmirësuar anglishten tuaj ndërsa bëni miq dhe krijoni kujtime për një jetë. Ne kemi një shkollë moderne të ngritur mu në zemër të Londrës Qendrore me lidhje të mahnitshme me të gjithë Londrën, por edhe Mbretërinë e Bashkuar dhe më gjerë. Cfare po pret

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Sipas mendimit tim, duke studiuar jashtë, do të keni mundësinë të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore. Ka të ngjarë që ju ta mësoni gjuhën më shpejt sepse po e praktikoni rregullisht. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të merrni një gjuhë bisede që nuk do ta studionit në klasë. Duke u zhytur në një kulturë tjetër, ju zhvilloni aftësi të vlefshme jetësore të nevojshme për rritjen personale. Por sigurisht, ju mund ta shihni botën dhe përjetoni mënyra të ndryshme të të jetuarit.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

E ardhmja e turizmit në gjuhë, për mua personalisht, do të vazhdojë të rritet, për sa kohë që kemi njerëz, ne do studentë që dëshirojnë dhe kanë nevojë të mësojnë gjuhë. Globalisht, në vitin 2020, ne kemi jetuar përmes një pandemie e cila ka goditur rëndë industrinë tonë duke ndalur masivisht gati të gjitha udhëtimet ndërkombëtare. Por, ne do të vijmë përmes kësaj dhe do të shohim kthimin e biznesit si normal dhe rritjen e kërkesës.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

2020 ka parë një vit si askush tjetër dhe ka ndryshuar mënyrën se si kemi operuar në baza ditore me botën duke lëvizur në internet dhe për KE me shumë sukses. Unë mendoj se kërkesa për të mësuar ballë për ballë me asnjëherë nuk do të shkojë dhe do të jetë akoma më e kërkuar për mendimin tim, por unë mendoj se kurset online të klasave do të vazhdojnë të rriten dhe të jenë jashtëzakonisht të popullarizuara.

SHKOLLA


EC London interiew

Emri i shkollës

KE Londër

Vendi / Qyteti

Mbretëria e Bashkuar / Londër

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Këtu në EC London, ne ofrojmë klasa mahnitëse të mësuara nga mësues me përvojë dhe të kualifikuar, të cilët e bëjnë misionin e tyre t’ju ndihmojnë të përmbushni qëllimin tuaj. Ne kemi një politikë të dyerve të hapura në EC London, duke ju lejuar të vini të na flisni për çdo gjë në çdo kohë. Klasat tona janë plotësisht të pajisura me pajisjet më të mira dhe më të fundit. Ne ofrojmë aktivitete shoqërore javore të cilat kanë qenë gjithmonë një hit i madh dhe ndërtojnë miqësi të gjata midis studentëve tanë, si dhe duke ofruar çmime konkurruese për shumicën e atraksioneve kryesore të Londrës, të tilla si London Eye, turne me autobus dhe shumë më tepër. Ne po presim që ju të vini dhe të bashkoheni me familjen tonë të KE.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Në EC ne ofrojmë një gamë të gjerë kursesh, këtu në EC London ne ofrojmë sa vijon;
Anglisht i Përgjithshëm – Të gjitha nivelet
Anglishtja në Qytet
Anglisht për punë
Përgatitja e Provimit IELTS
Përgatitja e Provimit të Anglishtes në Kembrixh
Semestri / Viti Akademik
Një në një mësime

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Londra është kombinimi perfekt i historisë, kulturës dhe biznesit.
Mësoni anglisht në Londër për histori, kulturë, argëtim dhe pazar – ky vend i ka të gjitha. Me disa nga teatrot, galeritë e artit dhe muzetë më të mëdhenj në botë në pragun tuaj, nuk do të ketë asnjë moment të vetëm të shurdhër!
Çlodhuni nën kulmet e gjelbërta të Parqeve Mbretërore, ose bëni një udhëtim me varkë përgjatë lumit Thames për të gjallëruar pasditet tuaja përpara se të dilni për të eksploruar jetën e pakonkurueshme të natës të qytetit.
Londra është destinacioni numër një për nxënësit tanë të gjuhës angleze dhe mund të jetë thjesht vendi i duhur për ju.

Leave a Reply