Intervistë me Taona Knights, Drejtor Akademik i EC Vancouver: “Studimi jashtë vendit tregon sesi të zbatosh njohuritë e mësuara në klasë në jetën reale”

Knights TAONA, DREJTOR AKADEMIK, VANCOUVER EC

 

Pse një student do të zgjidhte shkollën e tij?

Ne e marrim seriozisht mirëqenien dhe përparimin e studentëve tanë dhe bëjmë një përpjekje shtesë për t’u siguruar që ata të kenë përvojën më produktive dhe të kënaqshme të mundshme gjatë mësimit në shkollën tonë.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Unë besoj se ardhja për të studiuar në bord ofron mundësinë për të përjetuar vërtet mësimin e një gjuhe në kontekst dhe u tregon studentëve se si të zbatojnë njohuritë e mësuara në klasë në jetën reale. Unë gjithashtu mendoj se bën mrekulli për besimin e studentëve ndërsa ata fillojnë të përjetojnë kultura të reja, ushqim dhe miqësi me studentë të tjerë ndërkombëtarë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Unë mendoj se turizmi gjuhësor është këtu për të qëndruar dhe do të mbetet i ngjashëm me formën e tij aktuale, pasi është me të vërtetë mënyra më e mirë për të mësuar një gjuhë. Sidoqoftë, unë parashikoj që mund të shohim më shumë mësim virtual paraprakisht dhe të postojmë udhëtimin e vërtetë për të përfituar sa më shumë nga përvoja e të mësuarit.

 

Cilat lloje kursesh mendoni se do të jenë më të kërkuarat në të ardhmen?

Sipas mendimit tim, ne do të shohim një rritje në mjetet e matjes, të tilla si provimet dhe kurset që vërtetojnë nivelin specifik të një studenti. Mendoj se do të jetë kështu, pasi studentët do të dëshirojnë të tregojnë se kanë përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore dhe kanë rezultate të prekshme nga përvoja e tyre.

SHKOLLA


ec vancouver interview

Emri i shkollës

EC Vancouver

Qyteti i vendit

Kanada / Vancouver

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Në KE, ne ofrojmë një qasje të komunikimit të komunikimit që synon t’u japë studentëve mjetet e nevojshme për të patur sukses në një botë globale dhe multikulturore. Ne besojmë se studentët duhet të jenë në qendër të mësimit dhe t’i përshtaten nevojave dhe rezultateve të dëshiruara. Sa për objektet, ne kemi tabela të bardha interaktive për të ndihmuar studentët dhe klasat e ndritshme dhe të ndritshme. Ne gjithashtu ofrojmë një sallë pritjeje studentësh, dhomë kompjuterash dhe bibliotekë.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Përveç kësaj të klasave të përgjithshme angleze, ne ofrojmë kurse përgatitje për provimin e Kembrixhit dhe IELTS.

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Vancouver është një qytet i bukur dhe ofron një gamë të gjerë aktivitetesh. Shkolla jonë ndodhet afër plazhit dhe afër maleve. Shumë nga studentët tanë gëzojnë shpresë në traget për të shkuar dhe eksploruar tregun pranë Vancouverit të Veriut ose për t’i shpëtuar qytetit për të ecur në një nga shtigjet e shumta të ecjes pranë Vancouver.

Leave a Reply