Intervistë me Rebecca Hayes, Drejtore e Qendrës së Komisionit Evropian Auckland: “Turizmi gjuhësor do të jetë gjithmonë një industri e gjallë”

REBECCA HAYES, DREJTORI KE i AUCKLAND CENTRE

Pse duhet që një student të zgjedhë shkollën e tij?

Shkolla jonë është e vendosur në një qytet të bukur dhe multikulturor përballë detit, afër dyqaneve, restoranteve dhe bareve. Studentët tanë mund të provojnë një shije të jetës së kolegjit në kampusin e kolegjit të përbashkët. Adhuruesit e artit do të shijojnë Galerinë e Artit Auckland për artin e shkëlqyeshëm Kiwi, dhe koleksionet private rrotulluese të Wallace Arts Center. Stafi ynë ofron një mjedis të sigurt dhe miqësor nga mirëseardhja në Lamtumirë.

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studentët kanë mundësinë të takojnë njerëz të rinj dhe të përjetojnë kultura të reja, të gjitha duke përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore si në klasë ashtu edhe në rrugë.

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Turizmi gjuhësor do të jetë gjithmonë një industri e gjallë, pasi njerëzit gjithmonë do të kërkojnë mundësi për të mësuar dhe eksploruar përtej vendit dhe gjuhës së tyre.

Cilat lloje kursesh mendoni se do të jenë më të kërkuarat në të ardhmen?

Kurse të përqendruara që u ofrojnë studentëve aftësi për të vazhduar arsimin ose për rritjen e punës.

SHKOLLA


Emri i shkollës

EC Auckland

Qyteti i vendit

Zelanda e Re / Auckland

Gjërat më kuptimplota që mund të ofrojë shkolla

Teknologji moderne në klasë, burime të azhurnuara, personel shumë të kualifikuar, metodologji e bazuar në kërkime, një partneritet me National Geographic Cengage, një mjedis mësimor interaktiv i bazuar në studentë, zbukurime me temë nga Zelanda e Re në të gjithë kampusin, një program aktivitetesh jashtëshkollor i bazuar në funksioni

Llojet e kurseve që jepen në shkollë


Anglisht i Përgjithshëm
nga niveli fillestar te niveli i avancuar, përgatitja e IELTS, ESP (anglisht për qëllime specifike), punëtori për punësim dhe biseda

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

E vendosur në qytetin më të madh të Zelandës së Re, kampusi Auckland është afër qendrës së qytetit dhe rrethit të portit, si dhe i arritshëm në atraksionet kryesore të qytetit dhe parqet publike. Shtë një fushë e shkëlqyeshme nisëse për të eksploruar mrekullitë e Tokës së Mesme me udhëtime në Hobbiton dhe vende të tjera ikonike, Studentit duhet t’i duhet kohë për të udhëtuar nëpër mrekullitë e bollshme natyrore që ofron Zelanda e Re.

Leave a Reply