Intervistë me Paul Gallina, Drejtor Menaxhues i Southbourne School of English: “Unë shoh një kërkesë të madhe për EFL në të ardhmen”

Southbourne School of English

Paul Gallina, Drejtor Menaxhues, Southbourne School of English

 

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

Themeluar në 1966, një shkollë gjuhësore në pronësi të familjes. Një anëtar i anglishtes cilësore dhe IALC, një shkollë me cilësi të lartë. Përzierje e madhe e kombësisë, mësues me përvojë dhe familje pritëse për një kohë të gjatë.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Të jetosh me një familje angleze dhe të studiosh në një shkollë angleze është mënyra më e mirë për të mësuar një gjuhë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Unë shoh një kërkesë të madhe për EFL në të ardhmen.

 

Si është një ditë për një student në shkollën tuaj dhe si është krijimi i rrjeteve midis shokëve të klasës?

Kurse intensive afatgjata, kurse pushimesh, grupe shkollore.

 

SHKOLLA


Southbourne School of English
Emri i shkollës

Southbourne School of English

Vendi / Qyteti

United Kindom / Bournemouth

 

Cilat janë gjërat më domethënëse që mund të ofrojë shkolla?

Familje mikpritëse me cilësi të lartë brenda distancës në këmbë nga shkolla.

Përzierje e madhe e kombësisë.

Mësues me përvojë.

Një mjedis i sigurt për të jetuar dhe vend i shkëlqyeshëm për të jetuar, pranë plazhit dhe rrugës së famshme të mesme.

 

Cilat janë llojet e kurseve që mësohen në shkollë?

Të gjitha llojet e gjuhe angleze për të rritur dhe të rinj, provimet , programe pushimesh, kurse në grupe në internet.

 

Cilat janë tërheqjet më të shumta rreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi?

Plazhi fitues i çmimeve 10 minuta nga Shkolla.

Vendpushimi më i njohur në bregdetin e Jugut.

Jetë e shkëlqyeshme gjatë natës në një qytet universitar.