Intervistë me Melissa-Lee Furtado, Menaxher i Shitjeve ANZ Onshore i EC Gold Coast: “Duke studiuar jashtë vendit, u jep atyre gjithashtu përvoja që mund të ndryshojnë jetën e tyre përgjithmonë”.

Melissa-Lee Furtado, Menaxheri i Shitjeve ANZ në det të EC Gold Coast

 

Pse duhet një student të zgjedhë shkollën tuaj?

Coast Gold i KE-së është një shkollë e mahnitshme me një atmosferë plazhi të kthjellët. Studentët tanë vijnë këtu për stilin e jetës që ofron Gold Coast: Dielli, sërf dhe rëra! Mësuesi dhe stafi i administratorit ndihmojnë në krijimin e një ambienti të ngrohtë dhe të sigurt për të gjithë studentët tanë. Këtu bëhen miqësitë dhe ndodhin përvoja të ndryshimit të jetës!

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Studimi jashtë vendit jo vetëm që i jep një studenti mundësinë për të përmirësuar shpejt aftësitë e tij në gjuhën angleze në një mjedis vendas, por gjithashtu u jep atyre përvoja që mund të ndryshojnë jetën e tyre përgjithmonë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Kjo industri do të vazhdojë të rritet dhe përtërij ndërsa vendet lëvizin drejt një komuniteti global.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Kurset e rrugës që do të lejojnë një student të kalojë në arsim të mëtejshëm ose në vendin pritës ose në shtëpi, përveç sigurimit të mundësive të imigrimit dhe punësimit në të gjithë botën.

SHKOLLA


Emri i shkollës

Bregu i Artë Ec

Vendi / Qyteti

Australi / Bregu i Artë

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Teknologji moderne në klasat tona, burime të azhurnuara të mësimdhënies, staf shumë të aftë, metodologji e bazuar në kërkime, një partneritet në mbarë botën me National Geographic Cengage, një mjedis mësimor interaktiv i bazuar në studentë, një dekor Australian me temë në plazh në të gjithë kampusin, një argëtim – program i bazuar në aktivitete jashtëshkollore.

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Anglisht i Përgjithshëm nga niveli fillestar në nivelin e përparuar , Përgatitja e IELTS , ESP (anglisht për qëllime specifike), punëtori për punësim dhe biseda

 

Tërheqjet në rrethinat e shkollës dhe në qytet në përgjithësi

E vendosur në qendër të Surfers Paradise, 3 Minuta nga plazhi, e vendosur në një qytet të gjallë turistik, afër disa parqeve kryesore tematike dhe vendeve të shenjta të kafshëve, afër dy aeroporteve ndërkombëtare. Studentët kanë mundësinë të mësojnë sporte të reja si surfing.

Leave a Reply