Intervistë me Maria Aviles, Menaxhere e Rezervimit të GJUHËS AM: “Dobia kryesore është në përvojën që një student fiton kur udhëton”

MARIA AVILES, MENAXHERE E REZERVIMIT TË GJUHËS AM

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

Kurset ofrohen në një mjedis miqësor dhe personal, por profesional. Filozofia jonë e kursit është e thjeshtë dhe efektive duke kombinuar teknikat më të fundit inovative të mësimdhënies me vëmendjen personale. Të gjithë mësuesit tanë janë të kualifikuar dhe janë folës vendas. Si një organizatë e vogël ne mund të përqëndrohemi në nevojat tuaja individuale dhe t’ju ndihmojmë të përmirësoni përdorimin tuaj të anglishtes. Më shumë se vetëm anglisht, ne i ndihmojmë studentët me rregullime akomodimi dhe aktivitete të lirë të udhëhequra nga një ekip i ri dhe dinamik, nga zyra e administratës deri te mësuesit dhe personeli i lirë, çdo përpjekje është bërë për ta bërë përvojën tuaj në Maltë një për t’u kujtuar!

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Dobia kryesore është në përvojën që fiton një student kur udhëton dhe gjithashtu në të qenit në gjendje të flasë anglisht jashtë klasës.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Turizmi i gjuhës ka një të ardhme të ndritur pasi njerëzit do të duan gjithmonë të udhëtojnë me qëllim që të bëjnë miq të rinj, të përjetojnë një kulturë të re dhe të flasin anglisht jashtë klasës.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Anglishtja e përgjithshme dhe përgatitja e provimeve.

SHKOLLA


Emri i shkollës

GJUHA AM

Vendi / Qyteti

Silema/Malta

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Kurset ofrohen në një mjedis miqësor dhe personal, por profesional. Filozofia jonë e kursit është e thjeshtë dhe efektive duke kombinuar teknikat më të fundit inovative të mësimdhënies me vëmendjen personale. Të gjithë mësuesit tanë janë të kualifikuar dhe janë folës vendas. Si një organizatë e vogël ne mund të përqëndrohemi në nevojat tuaja individuale dhe t’ju ndihmojmë të përmirësoni përdorimin tuaj të anglishtes. Më shumë se vetëm anglisht, ne i ndihmojmë studentët me rregullime akomodimi dhe aktivitete të lirë të udhëhequra nga një ekip i ri dhe dinamik, nga zyra e administratës deri te mësuesit dhe personeli i lirë, çdo përpjekje është bërë për ta bërë përvojën tuaj në Maltë një për t’u kujtuar!

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

General English, Intensive English , Business, Exam preparation, English for Specific purpose (medical, tourism, law, etc) One to One Lessons, EveningLessons, Teacher Training, Teenage and Kids courses.

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Sliema është një vend i madh turizmi në bregdetin verilindor të ishullit të bukur të Maltës. Vizitorët këtu do të gjejnë një bollëk aktivitetesh çlodhëse pushimi në dispozicion, si dhe restorante, pazar dhe jetë nate. Vitet e fundit, qyteti ka përjetuar rritje të ndjeshme, me vila dhe apartamente moderne me bollëk, si dhe një nga hotelet më të mira të Maltës. Megjithatë, një shëtitje e shkurtër në qendër të qytetit dhe ju ende do të gjeni një fshat tipik maltez me ngarkesa me karakter tradicional.

Pse Sliema?
– Dyqanet afër
-Distanca e ecjes nga akomodimi
-Afër kryeqytetit të Vallettës
-Shërbime transporti
– Klubet e plazhit afër
-Kafenetë.
-Qendra tradicionale e fshatit
-Popullsia lokale që flet anglisht
– Të sigurt, të rehatshëm dhe të shëmtueshëm!