Intervistë me Luisa Proto, Menaxhere e Zhvillimit të Biznesit të IH London School në MB: “Duke studiuar jashtë vendit studentët do të zhyten në një gjuhë të re dhe një vend të ri”

IH London

Luisa Proto, Menaxhere e Zhvillimit të Biznesit – Europe of IH London School, MB

 

Pse një student do të zgjedhë shkollën e tij?

IH London është votuar si shkolla nr 1 e Londrës për vlerë dhe cilësi. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një kurs premium me një çmim të arsyeshëm, atëherë IH London duhet të jetë zgjedhja juaj e parë.

 

 

Sipas jush, cilat janë përfitimet kryesore për një student që studion jashtë vendit?

Arsyeja më e madhe që studentët duhet të konsiderojnë një studim jashtë vendit është mundësia për të përjetuar një vend të ri, për të kuptuar njerëzit, traditat dhe kulturën e tij.
Duke studiuar jashtë vendit studentët do të kenë mundësinë të zhyten plotësisht në një gjuhë të re dhe të eksplorojnë një vend të ri!

 

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Si një ish -student ndërkombëtar e kuptoj rëndësinë e turizmit gjuhësor. Mezi pres të udhëtoj përsëri!

 

 

Si është një ditë për një student në shkollën tuaj dhe si është krijimi i rrjeteve mes bashkëmoshatarëve?

Ju do të jetoni dhe mësoni në një nga qytetet më të famshëm në botë – i votuar si qyteti më i mirë për studentët. Gjithmonë ka diçka të jashtëzakonshme për të parë ose bërë në Londër, dhe ekipi ynë mund të jetë udhëzuesi juaj. Ne kemi një ekip të dedikuar të programeve sociale, i cili ka përgatitur një orar mujor të aktiviteteve dhe udhëtimeve ditore ku mund të regjistroheni, me shumë falas. Kjo është në dispozicion me çdo kurs, dhe për të gjithë studentët tanë të gëzojnë.

 

SHKOLLA


IH London School
Emri i shkollës

IH Londër

Vendi / Qyteti

MB/Londër

 

 

Cilat janë gjërat më domethënëse që mund të ofrojë shkolla?

International House London është shkolla e gjuhës njëvjeçare me kurset më të mira në Londrën Qendrore, e gjykuar nga inspektimet më të fundit të Këshillit Britanik dhe raportuar në Gazetën EL.

Ne jemi të vendosur në zonën e bukur Covent Garden të Londrës qendrore, e famshme për dyqanet, kafenetë, restorantet dhe teatrot e West End. Çdo gjë që Londra ka për të ofruar mund të arrihet lehtësisht nga shkolla jonë në Covent Garden, Londra qendrore.

 

 

Cilat janë llojet e kurseve që jepen në shkollë?

  • Anglisht i Përgjithshëm
  • Përgatitja e Provimit (IELTS, Kembrixh, OET)
  • Trajnimi i mësuesve
  • Kurse grupi ekzekutiv
  • Nje pas nje
  • Aftësi Akademike
  • Aftësitë e Karrierës

 

Cilat janë atraksionet më të mëdha rreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi?

Ne jemi të vendosur në zonën e bukur Covent Garden të Londrës qendrore, e famshme për dyqanet, kafenetë, restorantet dhe teatrot e West End.

Brenda një distance të shkurtër në këmbë do të gjeni gjithashtu Shtëpinë e Operës Mbretërore (shtëpia e Baletit Mbretëror, si dhe Opera Mbretërore), Muzeu Britanik (i votuar si një nga dhjetë muzetë më të mirë në botë nga National Geographic) dhe Galeria Kombëtare (historia e artit evropian, kryevepër nga kryevepra).

Ka disa ndalesa tubash brenda 5 minutash në këmbë nga shkolla jonë, dhe ne jemi vetëm dy ndalesa tubash nga King’s Cross për një mbërritje të parë të lehtë në Mbretërinë e Bashkuar.