Intervistë me Keith Zammit, Drejtor i ACE English Malta: “Mësoni anglisht ju lejon të udhëtoni në vende anembanë globit dhe të ndërveproni me njerëzit dhe kulturat atje”

KEITH ZAMMIT, DREJTORI I ACE ANGLISHT MALTA

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

Pse ACE anglisht Malta?
ACE English Malta është një shkollë Boutique dhe shtet-e-artit. Ne sjellim metodologjinë dhe teknologjinë më të fundit të arsimit në mësimet tona interaktive, ekskluzive të bëra me porosi. Për shkak të metodologjisë sonë të përshtatur dhe klasave të vogla, të gjithë studentët marrin vëmendje të shkëlqyeshme individuale nga mësuesit tanë të kualifikuar. Stafi ynë dhe menaxhmenti i zyrës mund t’ju mbështesë sa herë që keni nevojë. Studentët tanë janë nga e gjithë bota, kështu që përveç mësimit të anglishtes, ju do të zbuloni më shumë rreth kulturave dhe sjelljeve të tjera.
Shkolla jonë është e vendosur mirë, në zemër të Shën Julianit, ku mund të gjeni shumë bare, restorante, dyqane dhe mundësi argëtimi. Gjithashtu, ne ofrojmë disa mundësi akomodimi, të gjitha brenda distancës së shkollës. Ne konsiderojmë që qëndrimi juaj duhet të jetë më shumë sesa thjesht një kurs anglisht, duhet të jetë një përvojë në jetë në ndryshim, kështu që, ne organizojmë një program të larmishëm të kohës së lirë, për të rritur dhe të rinj, për të shijuar dhe zbuluar çdo cep të arkipelagut Maltese.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Mësimi i një gjuhe të dytë mund t’ju mësojë gjithashtu për një kulturë të dytë, pasi gjuha është një aspekt kryesor i kulturës.
Kur të filloni të mësoni anglisht, do të zhyteni në kulturën e vendeve anglishtfolëse.
Mësimi i anglishtes ju lejon të udhëtoni në vende anembanë globit dhe të ndërveproni me njerëzit dhe kulturat atje. Ndërsa bëni, ju gjithashtu do të mësoni më shumë rreth asaj që e bën kulturën tuaj unike.
Sa më shumë të udhëtoni dhe sa më shumë të mësoni, aq më unike do të jetë perspektiva juaj.
Mos e humbni mundësinë për të përjetuar kultura të reja në të gjithë botën!
Një nga gjërat më të mira për të mësuar anglisht është se ajo ju lidh me njerëzit në të gjithë botën. Anglishtja është një gjuhë shoqërore, dhe të mësuarit është një aftësi shoqërore.
Ndërsa filloni të studioni anglisht, ju mund të praktikoni duke zhvilluar biseda një me një me anglishtfolës ose studentë të tjerë që mësojnë anglisht. Ju mund të bashkoheni në grupe studimi ose të gjeni një laps. Ju do të takoni anglishtfolës në klasa dhe në udhëtimet tuaja.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Sigurimi – Theksimi i protokolleve të pastrimit, distancimi social dhe qëndrimi i azhurnuar me kufizimet e hyrjes rregulloret kufitare do të vazhdojnë të jenë të nevojshme. Pasaportat dixhitale të shëndetit dhe teknologjitë pa kontakt do të ndihmojnë.
Fleksibiliteti – Linjat ajrore kanë eleminuar të gjitha tarifat e ndryshimit për të ndihmuar udhëtarët të ndjehen më rehat për të rezervuar bileta. Në rast se një destinacion i propozuar bëhet një pikë e nxehtë, njerëzit ka të ngjarë të dëshirojnë të presin ose të zgjedhin një vend të ri.
Familjariteti – Pavarësisht nëse po kthehet në një vend ku njerëzit kanë udhëtuar më parë ose vjen si një rekomandim nga familja dhe miqtë, destinacionet e udhëtimit mund ta nxjerrin në pah këtë në marketingun e tyre.
Qëndrueshmëria – Qiejt dhe oqeanet janë më të pastër dhe jeta e egër është kthyer në zonat ku do të ishte zvogëluar. Nuk ka dyshim se kyçja ka përfituar mjedisin. Pandemia në mënyrë efektive ka goditur butonin e pauzës në emetimet, të cilat parashikohet të jenë 8% më pak në vitin 2020 sesa ishin në 2019.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Sa më shumë komunikim në anglisht të sigurohet, aq më shumë rëndësia e mësimit të gjuhës angleze do të vazhdojë të jetë një prirje që do të bëhet vetëm e njohur dhe e popullarizuar, vit pas viti, për studentët e të gjitha moshave. Fëmijët mund të përfitojnë aq shumë nga udhëtimet gjuhësore, ndërsa të rriturit e rinj fillojnë të ndërtojnë mbi perspektivat e tyre të karrierës së shpejti pasi të mbarojnë shkollimin. Anglishtja është gjuha e të gjitha moshave, kështu që nevoja dhe popullarizmi i saj nuk do të zvogëlohen kurrë pasi i jep një jetë të re secilit dhe secilit, me secilin për nevojat e tij ose të saj specifike ose kërkesat për të studiuar më tej gjuhën angleze. Qoftë për qëllime biznesi apo për kënaqësi personale, dëshira do të jetë gjithmonë e fortë pasi hap rrugë për mundësi të shumta. Padyshim që është një treg i cili do të jetë gjithmonë i kërkuar dhe, në ACE English Malta, ne jemi këtu për të ofruar.

SHKOLLA


Emri i shkollës

ACE anglisht Malta

Vendi / Qyteti

Gjiri i Shën Gjergjit, Shën Julianët / Malta

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

ACE English Malta është vendi për të përmbushur qëllimet tuaja specifike të mësimit të gjuhës. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë një kurs me cilësi të lartë, të drejtuar në mënyrë akademike, të ofruar përmes metodologjive më efektive dhe të testuara mirë të mësimdhënies. Në shkollën tonë Boutique English, studentët e gjejnë veten duke mësuar në një atmosferë mikpritëse dhe emocionuese, me një program akademik rigoroz dhe sfidues që siguron arritjen e suksesshme të rezultateve të të nxënit.
Lokalet përfaqësojnë një racë të re të mjedisit dinamik arsimor. Me një teknologji të përparuar, mobilim elegant, dizajn të gjallë, por minimalist të ngjyrave, përfundimi elegant pasqyron misionin tonë të ardhshëm: të ofrojmë kurse të dizajnuara për të përmbushur kërkesat e studentëve në shekullin 21. Ambientet e shkollës sonë të gjuhëve përfshijnë Wi-fi në të gjithë ndërtesën, kafe interneti me 12 stacione, hapësira për qetësim dhe sallë pritjeje me kafe, pije të ftohtë dhe aparate shitjeje rostiçeri, një tarracë të madhe ku studentët mund të pushojnë dhe të shijojnë pushimet e tyre.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Në ACE, ne ju ofrojmë mundësinë për të arritur qëllimet tuaja personale dhe profesionale të mësimit të gjuhës. Nëse doni të mësoni, ne duam të mësojmë! Ne jemi të apasionuar pas efektivitetit të metodologjisë së mësimdhënies ACE në Maltë Angleze, e cila bazohet në një kombinim të qasjeve pedagogjike të provuara, si dhe inovative dhe dinamike, të kryera në një mjedis modern, argëtues dhe mikpritës. Kur të filloni të shihni rezultatet në aftësitë tuaja në rritje të anglishtes, do të shihni se çfarë nënkuptojmë!
Që nga mësimi i parë, anglishtja është e vetmja gjuhë që flitet në sesionet tona të gjalla, interaktive, ku entuziazmi dhe pozitiviteti bashkohen me një angazhim për një metodologji të saktë të mësimdhënies e cila inkurajon punën e palodhur dhe përkushtimin nga të gjithë studentët në trajtimin e sfidave të mësimit të anglishtes.
Anglisht i Përgjithshëm
Anglisht intensiv
Mësime individuale
Anglishtja e biznesit
Përgatitja e Provimit të IELTS dhe Cambridge
Mësime Online
Kurse për aftësimin e mësuesve
Kurse Junior (13 – 17 vjet)
Kurse për fëmijë (nga mosha 3+)

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Vendndodhja e ACE English Malta në Baystreet Complex, mu në zemër të destinacionit kryesor turistik të Maltës, St Julian’s, e bën atë një vendndodhje vërtet ACE. Shën Julianët është zhvilluar në një nga zonat më të njohura dhe të kërkuara të ishullit në zonat e banuara, si dhe në një qendër argëtimi të jetës së natës, veçanërisht për të rinjtë dhe të rinjtë në zemër.
Nga kati i 4-të i Kompleksit Baystreet, do ta gjeni veten vetëm disa minuta më këmbë nga aventura e radhës. Qoftë në hum dhe dinamizëm të klubit dhe skenës së vallëzimit të Paceville, apo vipave të buta të plazhit me rërë të Gjirit St Georges, nuk ka kurrë një moment të shurdhër dhe asnjëherë një arsye për të mos shkuar në eksplorim!
Vendndodhja jonë është ideale për ata që kërkojnë argëtim të natës, klube, bare, kazino, restorante, kafene dhe kinema. Gjiri i Shën Gjergjit, i cili ka pësuar përmirësime të mëdha që nga viti 2004, tani është një nga plazhet më të njohur dhe më të njohur të Maltës.