Intervistë me Jamie Gantley, Drejtor Komercial i IH InTuition: “Punëdhënësit e mundshëm vlerësojnë përvojat e jetës, dhe studimi jashtë vendit sigurisht që ju jep atë”

jamie gantley intuition

JAMIE GANTLEY, DREJTORI TREGTAR, INTERNETI IH

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

Për studentët që janë seriozë në lidhje me studimet e tyre dhe dëshirojnë të vendosin saktësisht se çfarë mësojnë dhe si. Nëse jeni një pilot 56 vjeç që dëshironi të studioni anglisht të aviacionit për pilotët, ne ju përputhemi me një ish-pilot të moshës së njëjtë, në mënyrë që ju të studioni!

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Punëdhënësit e mundshëm vlerësojnë përvojat e jetës, dhe sigurisht që studimi ju jep jashtë! Mundësia për të takuar njerëz nga e gjithë bota është një përvojë e paçmuar.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Pavarësisht sa fiton teknologjia e mirë e përkthimit, nuk do të ketë kurrë një mënyrë për të përsëritur përvojën.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Çdo vit ne shohim një kërkesë më të madhe për kurse profesionale.

SHKOLLA


ih intuition
Emri i shkollës

IH InTuition

Vendi / Qyteti

Londër / Mbretëri e Bashkuar

 

Gjërat më domethënëse që shkolla mund të ofrojë

Ne ofrojmë kurse krejtësisht të përshtatura për t’iu përshtatur nevojave të studentit. Çdo kurs është bërë individualisht për studentin dhe atë që ata dëshirojnë të studiojnë. Shtë një program i plotë zhytjeje ku jetoni me mësuesin, keni klasa në shtëpinë e tyre, aktivitete kulturore dhe ekskursione me mësuesin dhe zhytuni në gjuhë dhe në jetën e përditshme.

 

Llojet e kurseve që jepen në shkollë

Shumë gjuhë të ndryshme dhe programe të specializuara si p.sh. përgatitja e provimit dhe kurse specifike të industrisë.

 

Tërheqjet përreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi

Ne kemi mbi 900 mësues në qytete në të gjithë botën, kështu që lista është e madhe!