Intervistë me Domeniko Oppizzio, menaxher i zonës së Enforex Barcelona: «Kërkesa për të mësuar spanjishten po rritet në mbarë botën. Gjithnjë e më shumë studentë do të jenë të interesuar të udhëtojnë në Spanjë për një program gjuhe. E ardhmja është e ndritshme!”

Enforex Barcelona

Domenico Oppizzio, Menaxher i Zonës, Enforex Barcelona

 

Pse një nxënës do të zgjidhte shkollën e tij?

Që nga fillimi i kompanisë sonë në vitin 1989, jemi bërë kompania kryesore në mësimdhënien e spanjishtes si gjuhë e huaj. Kemi 40 kampuse në mbarë botën. Studentët mund ta kombinojnë programin e tyre duke kombinuar destinacione të ndryshme pa kosto shtesë.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë dobitë kryesore për një student që studion jashtë vendit?

Zbuloni vende të reja, jetoni një përvojë studimi jashtë shtetit larg shtëpisë dhe takoni studentët Enforex nga e gjithë bota.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Kërkesa për të mësuar spanjisht po rritet në mbarë botën. Gjithnjë e më shumë studentë do të jenë të interesuar të udhëtojnë në Spanjë për një program gjuhe. E ardhmja është e ndritshme!

 

Cilat lloje kursesh mendoni se do të jenë më të kërkuarat në të ardhmen?

1. Programi Rinor
2. Programi afatgjatë i aksesit në kolegj

 

SHKOLLA


Enforex Barcelona
Emri i shkollës

Enforex Barcelona

Vendi/Qyteti

Spanjë/Barcelonë

 

Cilat janë gjërat më domethënëse që mund të ofrojë shkolla?

Të gjitha shkollat tona Enforex në Spanjë janë të hapura që nga qershori i vitit 2020. Këtë javë kemi më shumë se 100 studentë në Enforex Barcelona. Të gjitha grupet e nivelit janë të hapura. Studentët mund të bashkohen me programet tona spanjolle me strehim në rezidencën tonë (një bllok nga shkolla, mu në qendër të qytetit) duke filluar nga e hëna e ardhshme!

 

Cilat janë llojet e kurseve që mësohen në shkollë?

Ballë për ballë:
Intensive 20
Një për një
Përgatitja e DELE-s
Përgatitja SIELE
Përgatitja e universitetit

 

Cilat janë tërheqjet më të mëdha rreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi?

Shikoni videon tonë të mahnitshme të shkollës!