Intervistë me Cassandra Wong, Shef i Marketingut dhe Drejtor i Jetës Studentore të Qendrës së Gjuhëve të New York-ut: “Mësoni, merrni pjesë dhe rrituni”.

NYLC

Cassandra Wong, Shefe e marketingut dhe Drejtore e Jetës Studentore,
New York Language Center

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

– Një Pasuri e Përvojës, një reputacion për Ekselencën
– Lokacionet në të gjithë Qytetin e New York-ut
– Kosto e përballueshme
– Programet e përshtatshme
– Certifikata që jeni krenar ta paraqisni
– Kontrolli i cilësisë

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Si student në NYLC, jo vetëm që do të përmirësoni anglishten tuaj në një ambient emocionues multi-kulturor ku ndiheni të mbështetur, por përjetoni situata ku disa nga perceptimet tuaja sfidohen. Dhe kjo është ajo që ne përpiqemi të jemi; një hapësirë ku ndiheni si në shtëpi për të mësuar një gjuhë të përbashkët për të vazhduar bisedat përpara. Mësoni, merrni pjesë dhe rrituni. Bashkohuni me ne, e dimë që nuk do të zhgënjeheni!

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Ende nuk ka mënyrë më të mirë për të mësuar një gjuhë të re, sesa duke udhëtuar në një qytet ku mund të jetoni dhe ta merrni frymën me të. Ne mësojmë duke bërë gabime dhe duke kapërcyer sfidat duke thyer barrierën gjuhësore. Mësimi virtual / në distancë do të mbetet një mundësi e shkëlqyeshme për të ndërtuar themelin, por përdorimi aktiv i gjuhës mbetet mënyra më efektive për të fituar besim duke folur një gjuhë të huaj.

 

Si është një ditë për një student në shkollën tuaj dhe si është krijimi i rrjeteve midis shokëve të klasës?

Përfshirja e vazhdueshme e të mësuarit në distancë për të përgatitur dhe ndihmuar në plotësimin e një studimi studentësh përpara se të udhëtoni në New York.

 

SHKOLLA


NYLC
Emri i shkollës

New York Language Center

Vendi / Qyteti

Shtetet e Bashkuara / New York

 

Cilat janë gjërat më domethënëse që mund të ofrojë shkolla?

New York Language Center është e specializuar në arsimin në Gjuhën Angleze. Me më shumë se 39 vjet përvojë mësimore në anglisht si Gjuhë e Dytë, NYLC ka fituar një reputacion për sigurimin e arsimit me cilësi të lartë në një mjedis miqësor dhe mbështetës, me çmime të përballueshme. Studentët kanë fleksibilitetin për të filluar programin e tyre ESL çdo të hënë.

 

Cilat janë llojet e kurseve që mësohen në shkollë?

Anglisht i Përgjithshëm , Përgatitja e TOEFL, anglisht biznesi.

 

Cilat janë tërheqjet më të shumta rreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi?

Qyteti i New York-ut është Kryeqyteti i Botës dhe mbetet një destinacion që u pëlqen artistëve, sipërmarrësve dhe mendimtarëve të lirë. Me popullsinë e tij të larmishme, shumëllojshmërinë e muzeve dhe restoranteve, vendet e referimit dhe lagjet unike për t’u eksploruar, është destinacioni që ka diçka për të gjithë, pa marrë parasysh interesat tuaja!