Intervistë me Ben Logan, Drejtor i BLS English: “BLS English is a unique destination with friendly local people and a truly English experience”

Unique destination with friendly local people and a truly English experience

Ben Logan, Drejtor, BLS English

 

Pse një student do të zgjidhte shkollën tuaj?

BLS English është një destinacion unik me njerëz miqësorë vendas dhe një përvojë vërtet angleze. Këtu me të vërtetë mund të zhytesh dhe të mësosh kulturën si dhe gjuhën.

 

Sipas mendimit tuaj, cilat janë përfitimet kryesore për një student për të studiuar jashtë?

Të ndjejmë kulturën që është shumë më tepër se gjuha e vetme dhe sigurisht të bësh miq jetë-gjatë.

 

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Do të ketë rreth një vit për të vendosur post-vid dhe pastaj industria do të shohë rritje. Do të ketë tani një qasje të kujdesshme nga ata brenda industrisë që këtej e tutje. Megjithatë, industria është e përshtatëshme.

 

Çfarë lloje kursesh mendoni se do të kërkohen më shumë në të ardhmen?

Gjithmonë do të ketë kërkesa për kurse të shkurtra të bashkërenduar me aktivitis ose hobi specifike.

 

SHKOLLA


BLS English
Emri i shkollës

BLS Anglisht

Vendi / Qyteti

Bury St. Edmunds/UK

 

Cilat janë gjërat më domethënëse që mund të ofrojë shkolla?

Familje mikpritëse mahnitëse dhe një vend i mrekullueshëm afër Londrës, Kembrixhit, por jo një qytet i mbushur me njerëz. Ne jemi e vetmja shkollë gjuhësore kështu që zhytja e vërtetë kulturore është e mundur këtu.

 

Cilat janë llojet e kurseve që mësohen në shkollë?

Të rritur intensive / IELTS / Provime / Biznes
Vera e vogël me aktivitete
Programet e grupit gjatë gjithë vitit
MBA 16+

 

Cilat janë tërheqjet më të shumta rreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi?

Bury St Edmunds ka luajtur një pjesë shumë të rëndësishme në historinë angleze; Ishte këtu që në vitin 1214, baronët betuan se do ta detyronin mbretin Xhon të pranonte Karterin e Lirive, i njohur më vonë si Magna Carta, një nga dokumentet më të rëndësishme të Anglisë Mesjetare, dhe ishte një hap i rëndësishëm drejt sistemeve demokratike dhe ligjore angleze të sotme. Motra e mbretit Henri VIII, Maria, është varrosur në Kishën e Shën Marisë dhe Abbey tani e rrënuar, me kopshtet e mrekullueshme, ishte një faltore e Shën Edmundit, Mbretit të Këndeve Lindore.

Bury ka një kombinim të mahnitshëm të arkitekturës, nga sheshet mesjetare dhe elegante gjeorgjiane, një Katedrale e lavdishme me të është mahnitëse Kulla Millenium, kopshte madhështore, së bashku me objekte ultra moderne.