Hyni në kurset më të mira frënge jashtë vendit

los mejores cursos de francés en el extranjero

 

Pa dyshim, frëngjishtja është një nga gjuhët më të këndshme për dëgjuesin, përveçse është gjuha e dytë më e studiuar në botë pas anglishtes .

Ka shumë faqe në internet ku mund të mësoni frëngjisht në internet, por nëse vërtet dëshironi ta mësoni siç duhet, është më mirë të bëni një Kurs francez jashtë vendit , qoftë në Francë, Zvicër, Kanada … vetëm atëherë do të mund të flisni frëngjisht në mënyrë optimale.

Këtu janë kurset më të mira të frëngjishtes që ju të bëheni një folës frëngjisht i nivelit shumë të lartë.

 

Kurset më të mira për të mësuar frëngjisht jashtë vendit

 

1- KURSET E PRGJITHSHME T FR FRANCS JASHT TREGUT

Të veçuara: Frëngjisht i Përgjithshëm Intensiv (Montreal, Kanada)

Këto kurse të përgjithshme frënge, për shembull në Kanada, do t’ju lejojnë të përparoni në të gjitha fushat e mësimit të gjuhës dhe janë ideale për studentët me nivele nga fillestar te i avancuar. Kurset përqendrohen në zhvillojnë aftësitë e komunikimit, të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit.

 

2- KURSE PRGATITORE PR PROVIMET FRANCS JASHTM

Të veçuara: Kurs standard + DELF / DALF (Montpellier, Francë)

Kurset e përgatitjes së provimit frëngjisht janë përqendruar në përgatitja e provimeve zyrtare që vërtetojnë nivelin tuaj. Certifikimi mund të jetë një kërkesë për të hyrë në studime universitare ose pasuniversitare dhe gjithnjë e më shumë kërkohet nga kompanitë në testet e tyre të përzgjedhjes së personelit. Të gjithë e dimë se sot në kurrikul është shumë e rëndësishme të kesh një titull zyrtar që tregon nivelin tuaj të gjuhëve. Me kurset e përgatitjes së provimit frëngjisht ju mund të vërtetoni zyrtarisht nivelin tuaj të gjuhës, për shembull përmes Diplomës së Studimeve në Frëngjisht (DELF) dhe Diplomës së Gjuhës Franceze (DALF).

 

3- KURSET FRANCS ME VEPRIMTARI T JASHTM

Të veçuara: Frëngjisht dhe Kulturë (Lyon, Francë)

Kurset franceze jashtë vendit me aktivitete ndërthurin klasat e gjuhës së përgjithshme me aktivitetet rekreative. Me këto kurse frëngjisht ju mund të vazhdoni të përmirësoni nivelin tuaj të gjuhës pas klasës ndërsa praktikoni hobi tuaj të preferuar dhe takoni njerëz me shije të ngjashme me tuajat. Ju mund të kombinoni, në këtë shembull, kursin tuaj francez në Lyon me aktivitete të tilla si: sporte ujore dhe zhytje, surfing, golf, tenis, yoga dhe palestër, multisport, ski & dëborë, hipur në kalë dhe polo, gastronomi dhe turizëm, muzikë dhe vallëzim, artit dhe audiovizualëve ose kulturës dhe kohës së lirë.

 

4- KURSET FRANCS PREJ UNIVERSITETIT

Të veçuara: Udha e Universitetit (Paris, Francë)

Kurset e frëngjishtes për para-universitetin janë përqendruar në përgatitjen e studentëve për mjedisin universitar. Qëllimi është përmirësoni nivelin tuaj të frëngjishtes aq sa të jeni në gjendje të studioni në një universitet frëngjishtfolës . Pas përfundimit të kursit, studenti do të ketë një nivel të mjaftueshëm të frëngjishtes për t’u pranuar nga këto universitete. Shtë një mundësi e mirë për të zhvilluar aftësitë e komunikimit, shkrimin, mendimin kritik dhe analizën e teksteve në nivelin universitar.

 

5- KURSET FRANCS JASHT P FORR BIZNES

Të veçuara: Grupi Mini Francez i Biznesit me kohë të plotë (Quebec, Kanada)

Kurset franceze për biznes, për shembull në Kanada, janë të përqendruara në ata që duan të përmirësojnë nivelin e tyre të gjuhës në fushën e biznesit dhe / ose sipërmarrjes. Kurset ofrojnë komunikim me shkrim dhe me gojë në mënyrë që të fitoni rrjedhshmëri të mjaftueshme për të kryer funksionet tuaja profesionale brenda kompanisë dhe botës së biznesit. Ky lloj kursi do t’ju lejojë të zhvilloheni prezantime, negociata, email, raporte, shkrim letrash dhe gjenerimi i rrjetit tuaj të kontakteve në frëngjisht.

 

6- KURSET E TRAJNIMIT P TER M TESUESIT FRANC N Jashtë

Të veçuara: Trajnimi i Mësuesve Frëngjisht (Toulouse, Francë)

Kurset e trajnimit për mësuesit frëngjisht mund të jenë të disa llojeve:

Kurset që synojnë përgatitjen e njerëzve me arsim universitar të japin mësime në gjuhën e tyre amtare për studentët për të cilët ajo gjuhë nuk është gjuha e tyre amtare.

Kurse të metodologjisë për mësimin e një gjuhe të dytë që vazhdon drejtuar mësuesve francezë që dëshirojnë të azhurnojnë njohuritë e tyre për metodologjinë në një mjedis ndërkombëtar ndarja e klasave dhe përvojave me mësues nga vendet e tjera.

Kurse të metodologjisë CLIL (Përmbajtja dhe mësimi i integruar i gjuhës) drejtuar mësuesve që japin mësim dygjuhësor në qendrën e tyre arsimore. Ky lloj kursi i siguron mësuesit mjete metodologjike për të qenë në gjendje të japë një lëndë në një gjuhë që nuk është gjuha amtare e studentit, në mënyrë që ata të mund të fitojnë njohuri për këtë temë dhe të përmirësojnë nivelin e tyre në të njëjtën kohë.

 

7- Kurset për të studiuar frëngjishten dhe për të punuar në të njëjtën kohë jashtë vendit

Të veçuara: Kurs frëngjisht + Punë me pagesë (Paris, Francë)

Programet e studimit dhe punës ju japin mundësinë për të zgjeruar kurrikulën tuaj dhe jetën tuaj të punës gjatë studimit të një kursi frëngjisht jashtë vendit. Mund të jetë një punë me pagesë, një praktikë, etj, në varësi të nivelit tuaj, përvojës dhe asaj që po kërkoni. Por pa asnjë dyshim, Një kurs francez me mundësinë e shtimit të përvojës së punës është padyshim një investim i madh për të ardhmen.

 

8- KURSET FRANCS P ABR JUNIORT

Të veçuara: Standardi i Kanë për Adoleshentë (Antibes, Francë)

Kurset e frëngjishtes për të rinj në Francë, si në shembull, janë krijuar për studentët më të vegjël që janë të gatshëm të kenë përvojën e tyre të parë jashtë vendit duke mësuar një gjuhë. Zakonisht Ato ndahen në programe për fëmijë (7 deri në 14 vjeç) dhe për të rinj (15-18) Ka disa lloje brenda tyre, të tilla si kampe verore, kolegje, të kombinuara me praktikën e një sporti ose aktiviteti. Të gjitha kurset e frëngjishtes për të rinj që do të gjeni në Ynsitu përfshijnë strehim në vendbanim, kolegj ose kamp, ku të miturit mësojnë dhe argëtohen në një mjedis të kontrolluar dhe nën mbikëqyrje të përhershme.

 

9- KURSET FRANCS PR SENIORT

Të veçuara: 30+ Kurs Francez (Nice, France)

Kurset frënge për të moshuarit (+ 30 / + 40 / + 50) u drejtohen të rriturve mbi 30 vjeç, të rriturve mbi 40 vjeç dhe të rriturve mbi 50 vjeç. Këto 3 blloqe janë rrezet minimale të moshës në të cilat programet për të moshuarit janë të ndara. Këtu mund të gjeni programe të larmishme për grupmosha të ndryshme. Nëse jeni i rritur në ndonjë prej këtyre moshave dhe ju doni të garantoni që shokët tuaj të klasës do të jenë në një moshë të ngjashme me ju Theshtë lloji i kursit që ju përshtatet.

 

10- KURSET JASHT JASHT N FR FRENCCHS S SP SPECIALIZUAR

Të veçuara: Frëngjisht Ligjore – Frëngjisht dhe Drejtësi (Paris, Francë)

Në kurse të specializuara frëngjisht, ju do të mësoni gjuhën në një mënyrë më teknike për të qenë në gjendje të zhvilloheni më mirë në profesionin tuaj. Për shembull: mjekësi, inxhinieri, juridike, aviacion, etj . Kjo do t’ju bëjë të dini fjalorin dhe shprehjet teknike që do t’ju duhet të jeni profesionist jashtë vendit tuaj. Kurse, qëllimi i të cilave është t’ju ndihmojë të përmirësoni në mënyrë specifike disa aspekte të gjuhës, të tilla si të folurit publik, gramatika, leximi dhe kuptimi, etj., Gjithashtu përfshihen në këtë kategori.

Leave a Reply