Faqet e kurseve të gjuhës jashtë vendit

Filloni të kërkoni

FAQ

Përmbledhje e Ynsitu

 • Pse Ynsitu ofron të njëjtin çmim si shkollat në kurset e tij?

  Ynsitu mund të ofrojë të njëjtin çmim si shkollat pasi ne punojmë pa agjensi ose ndërmjetës, ne punojmë drejtpërdrejt me vetë shkollat duke promovuar produktet e tyre.

 • A mund të regjistrohet dikush në Ynsitu?

  Po, kushdo me një email mund të krijojë lehtësisht një profil në faqen tonë të internetit.

 • Si mund të regjistrohem në një kurs?

  Zgjidhni kursin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja, llogaritni buxhetin tuaj të personalizuar me numrin e javëve të kursit që vendosni të merrni dhe akomodimin që zgjidhni. Pasi të bëhet kjo, vazhdoni me rezervimin tuaj, futuni në llogarinë tuaj Ynsitu nëse tashmë jeni përdorues ose plotësoni informacionin e nevojshëm.

  Një nga këshilltarët tanë do t'ju kontaktojë për t'ju informuar për statusin e rezervimit tuaj.

 • Cila është marrëdhënia midis Ynsitu dhe shkollave?

  Ynsitu është një portal i prenotimit të drejtpërdrejtë për kurse gjuhësore jashtë vendit, ku të gjitha shkollat tona akreditohen dhe promovohen përmes nesh. Duke qenë këta përgjegjës për të gjitha produktet e tyre. Ne jemi Rezervimi i kurseve gjuhësore.

  Detyrimi ynë është të sigurohemi që shërbimet e ofruara nga shkollat janë adekuate dhe cilësore, ato që nuk përputhen me të, të përjashtohen nga platforma jonë.

 • Cilat janë avantazhet e Ynsitu në krahasim me shkollat?

  Të jesh në gjendje të kontraktosh kursin në gjuhën tënde, të kesh vëmendje të personalizuar nga këshilltarët tanë, të kesh shërbime shtesë siç janë sigurimi i udhëtimit dhe anulimi dhe financimi, të gjitha në të njëjtin portal.

 • A keni ndonjë kosto shtesë në kurse?

  Asnjë, ne ofrojmë të njëjtin çmim sikur të keni kontraktuar drejtpërdrejt me shkollën, me avantazhin që të keni mundësi të gjeni të gjithë ofertën në të njëjtën faqe interneti.

A është e sigurt të blini nga Ynsitu?

 • A mund të jem i sigurt kur punësoj një kurs gjuhësor përmes Ynsitu?

  100%, ne jemi në përputhje me të gjitha standardet e sigurisë, përveç faktit se të gjitha shkollat tona janë të akredituar nga organet zyrtare.

 • Sa paguaj në kohën e prenotimit?

  Në Ynsitu mund të rezervoni kursin dhe akomodimin tuaj duke paguar vetëm 25% të tarifës së shkollimit nëse rezervoni më shumë se 30 ditë më parë.
  Në rast se ju zgjidhni një kurs që fillon në një periudhë më të shkurtër, do të duhet të paguani çmimin e tij direkt.

Kam dyshime kur zgjedh një kurs.

 • Sa kohë më parë duhet të rezervoj kursin tim?

  Është e mundur të ndiqni një kurs me një njoftim të shkurtër pa ndonjë tarifë shtesë. Megjithatë, është e këshillueshme që të bëni rezervimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur pasi akomodimet më të mira janë caktuar nga shkollat ​​në rendin në të cilin janë bërë rezervimet. Nëse dëshironi të siguroheni që të merrni të gjitha dokumentet e kërkuara nga shkolla brenda afatit, ju rekomandojmë të rezervoni të paktën 7 ditë përpara fillimit të kursit. Sigurisht, nëse keni nevojë për të menaxhuar një vizë studentore, duhet të bëni rezervimin shumë më përpara, 3 ose 4 muaj, pasi dokumentacioni i pranimit në kurs është i nevojshëm për të filluar përpunimin e vizës.

 • A do të marr ndonjë çertifikim kur të mbaroj?

  Po, shkollat japin certifikatat e tyre që dorëzohen në fund të kursit për sa kohë që ndiqet numri i orëve të përcaktuara nga shkolla.

 • A mund ta filloj kursin tim ditën që dua?

  Kurse në shkollat tona zakonisht fillojnë çdo të hënë. Ju mund të filloni kursin tuaj gjatë gjithë vitit. Data e fillimit të kursit mund të zgjidhet drejtpërdrejt kur rezervoni. Disa kurse specifike si përgatitja e provimit, anglishtja me aktivitete ... mund të kenë data të paracaktuara përgjatë gjithë vitit.

Kam disa pyetje në lidhje me akomodimin.

 • A është e mundur të ndjek kursin tim pa akomodim?

  Sigurisht, në Ynsitu ne nuk shesim pako të mbyllura, kjo është se ju zgjidhni atë që vendosni të punësoni sipas nevojave tuaja. Nuk është e detyrueshme të rezervoni akomodimin në të njëjtën kohë me kursin, ju mund të rezervoni kursin tuaj pa akomodim ose akomodimin tuaj për më pak kohë sesa kohëzgjatja e qëndrimit tuaj.

 • Si zgjidhen familjet?

  Familjet zgjidhen nga vetë shkollat dhe gjithashtu mbikëqyren periodikisht. Ata janë familje të mësuara për të marrë studentë ndërkombëtarë. Pritësit mund të jenë të dy familjet, çiftet dhe një i rritur pa fëmijë.

 • Kur do t'i njoh të gjitha informacionet për akomodimin tim?

  Shkollat zakonisht na dërgojnë të gjithë informacionin në lidhje me akomodimin një ose dy javë para mbërritjes tuaj. Kjo mund të ndryshojë, pasi shumica e shkollave kërkojnë pagesa të plota që kursi të paraqitet.

 • Çfarë është më mirë? Strehim / vendbanim / banesë e përbashkët?

  Të gjitha opsionet janë të mira, megjithëse ato janë mënyra të ndryshme për të jetuar kursin tuaj jashtë vendit.

  Me një familje mund të përjetoni një zhytje të plotë në destinacionin tuaj, duke ditur zakonet e tij nga brenda dhe me një zhytje 24 orë. në mënyrën më mikpritëse.

  Në një vendbanim ose apartament të përbashkët mund të shijoni një mjedis ndërkombëtar, ku do të jetoni me studentë nga kultura të ndryshme me liri të plotë.

 • A do të më presësh me më shumë studentë spanjollë?

  Shkollat përpiqen të mos i vendosin studentët me të njëjtën kombësi në të njëjtin akomodim për të garantuar zhytje të plotë gjuhësore. Sidoqoftë, nëse doni të qëndroni me studentë që flasin të njëjtën gjuhë amtare, mund ta tregoni atë në formën e regjistrimit të shkollave. .

Unë duhet të ndryshoj kursin që dua të ndjek, akomodimin ose datën e fillimit të kësaj, çfarë ndodh?

 • Unë nuk mund të ndjek kursin tim dhe duhet ta anuloj atë. Happensfarë ndodh në këtë rast?

  Në Ynsitu ne sigurojmë anulimin falas deri në 30 ditë nga fillimi i kursit tuaj.

  Në përgjithësi, ju mund të ndryshoni datën e kursit tuaj pa probleme nëse keni rezervuar shumë më parë dhe data e fillimit është ende larg, megjithatë mbani në mend se nëse ndryshoni disa data në sezonin e ulët për të tjerat në sezonin e lartë, shkolla do t'ju pyesë për të paguar diferencën Nëse data e fillimit të kursit është tashmë afër, shkolla mund t'ju kërkojë një tarifë shtyrjeje. Kontrolloni gjithmonë politikat e anulimit dhe shtyrjes për të shmangur surprizat.

  Për më shumë informacion, konsultohuni në “Kushtet e Përgjithshme”.

 • A mund ta ndryshoj kursin tim pasi të bëj rezervimin tim?

  Po, pasi të keni bërë rezervimin në faqen tonë të internetit zakonisht duhen dy ditë pune për të marrë konfirmimin nga shkolla, prandaj mund të bëhen ndryshime në rezervimin tuaj gjatë kësaj periudhe.

 • Po sikur të kem marrë tashmë letrën e konfirmimit nga shkolla dhe faturën e saj?

  Shumë nga kurset që gjeni në Ynsitu mund të anulohen falas me një minimum prej 30 ditësh përpara fillimit të tyre dhe shumë prej tyre në kushte më të mira, megjithatë duhet të konsultoheni gjithmonë me kushtet e veçanta të secilës shkollë pasi ato mund të konsiderojnë disa koncepte jo- të rimbursueshme si tarifa e regjistrimit ose tarifa e akomodimit. Në rast se duhet të anuloni, na kontaktoni sa më shpejt që të mund të njoftojmë menjëherë shkollën dhe të shmangim sa më shumë tarifat e anulimit. Shumë shkolla ju lejojnë të shtyni kursin tuaj pa pagesë, megjithëse të tjerat aplikojnë tarifa kur shtyjnë kurset dhe/ose akomodimin. Ju këshillojmë që gjithmonë të kontrolloni paraprakisht kushtet e çdo shkolle.

Po mendoj të regjistroj sigurimin tuaj, por kam disa pyetje

 • Si mund të kontraktoj dhe të paguaj për të?

  Kur kontraktoni kursin tuaj, zgjidhni kutitë e sigurimit që dëshironi të kontraktoni me ne. Shuma do të shtohet në totalin e kursit tuaj dhe do të paguhet me pjesën tjetër të tij.

 • A mund të ndryshoj datat e sigurimit tim?

  Isshtë e mundur të ndryshoni datat për aq kohë sa data e fillimit të sigurimit tuaj nuk ka kaluar.

 • Nëse duhet të shkoj te mjeku jashtë vendit. Si mund të pretendoj se kam paguar shpenzime?

  Shtë shumë e thjeshtë, ndiqni saktë hapat e treguar në dokument që do t'ju dorëzohen me sigurimin tuaj.

 • Cilat janë sigurimet që mund të nxjerr?

  Ne zotërojmë

  • "Pjesa tjetër e sigurimit të ndihmës së udhëtimit në botë" tregohet për udhëtime jashtë Evropës, e cila ju siguron ndihmë mjekësore pa kufij të shpenzimeve në të gjithë botën.
  • "Sigurimi i ndihmës së udhëtimit Evropë" kjo sigurim ju mbulon në çdo kohë gjatë kursit tuaj në
   Europe.
  • "Sigurimi i anulimit": Merrni deri në 100% të shpenzimeve që do të kishit bërë në rast se duhet të anuloni udhëtimin tuaj për ndonjë arsye të mbuluar nga 34 shkaqet e garantuara, duke paraqitur dokumentacionin që e justifikon atë. Kur do të marr informacionin tim të sigurimit?

  Pasi të jetë bërë pagesa e plotë e kursit tuaj, ju do të merrni informacionin për sigurimin tuaj në 48 orët e ardhshme të punës.

Unë ende kam disa pyetje në lidhje me faqen tuaj te internetit, çfarë mund të bëj?

 • Na kontaktoni

  Mos u shqetësoni, të gjithë kemi pyetje, kontaktoni me ne dhe dikush nga ekipi ynë do t'ju kontaktojë për t'ju këshilluar atë që ju nevojitet.

  kontakt

Të gjitha gjuhët, të gjitha destinacionet