Destinacionet më të mira për të studiuar anglisht për një Amerikë Latine

Kurse angleze jashtë vendit ato janë një mundësi e shkëlqyer për të thelluar dhe përsosur zotërimin tuaj të kësaj gjuhe. Aktualisht ka shumë mundësi të ofruara nga vende të ndryshme për njerëzit nga Amerika Latine për të marrë kurset e tyre në një mjedis 100% anglishtfolës.

Në varësi të kapacitetit tuaj ekonomik dhe punës dhe aspiratave tuaja profesionale, ju mund të zgjidhni një nga opsionet për të cilat do të flasim në këtë artikull.

Mos harroni se mesoni anglisht jashte vendit është mënyra më efektive për të arritur nivelin që ju nevojitet për të marrë atë certifikatë që do të hapë dyert për një të ardhme më të mirë.

6 destinacionet më të mira për të mësuar anglisht jashtë vendit

destinacionet më të mira për të mësuar anglisht për Amerikanët Latinë ata janë në Oqeani, Evropë dhe Amerikën e Veriut.

Australi

Ky vend është mjaft larg kontinentit tonë, por kjo nuk është një pengesë për shumë Amerikano-Latinë që të vendosin të udhëtojnë atje për të përsosur anglishten e tyre.

Ndër arsyet më të rëndësishme për këtë është se nëse do të merrni një kurs atje ju mund të përdorni një leje pune me kohë të pjesshme, 20 orë në javë në sezonin e klasave, dhe të me kohë të plotë, 40 orë në javë në sezonin e festave.

Qytetet që kanë përjetuar bumin më të dukshëm në numrin e njerëzve që vijnë për të mësuar anglisht janë Brisbane, Sydney dhe Melbourne. Sidoqoftë, keni mundësi të tjera më të lira si p.sh. Perth, Gold Coast dhe Adelaide .

Nëse bëni udhëtimin për në mësoni anglisht nga Amerika Latine , kursin që ju merrni Mund të zgjasë nga gjashtë deri në nëntë muaj, por ju keni mundësinë që Australia ju jep të zgjasni vizën tuaj për të vazhduar trajnimin profesionalisht.

Zelanda e Re

Ky është një destinacion ekzotik për të mësuar anglisht. Shtë një destinacion tërheqës për niveli i lartë akademik i institucioneve të tyre dhe cilësia e kurseve tuaja. Viza për të hyrë legalisht në këtë vend mund të përpunohet në internet përmes faqes së internetit të ambasadës së Zelandës së Re.

Gjithashtu, kjo vizë mund të zgjatet pa shumë ndërlikime. Imagjinoni që atje do të jeni në gjendje të mësoni ose të përmirësoni nivelin tuaj të anglishtes në një mënyrë të dukshme, pasi ai është një destinacion me shumë pak spanjishtfolës dhe ju do të jeni 100% i zhytur në gjuhë.

Në Zelandën e Re ju mund të punoni ndërsa studioni, e cila përfaqëson një avantazh shumë joshës. Kostoja e jetesës në këtë komb është më e ulët se në destinacionet e tjera, kështu që mund të jetë e dobishme ekonomikisht.

Ai gjithashtu udhëton në Evropë për të mësuar anglisht nga Amerika Latine.

Irlanda

Në këtë vend ishull të Evropës mund të gjeni mundësi të ndryshme të instituteve për të mësuar anglisht. Çmimi i kurseve varion midis 100 dhe 150 euro në javë. Si një Amerikan Latine që dëshiron të aplikojë në programin e studimit dhe të punës në Irlandë, duhet të vërtetosh që kursi që merr atje është më shumë se 25 javë.

Mesatarisht, ju mund të punoni me kohë të pjesshme dhe të fitoni deri në 200 dollarë në javë në kohën e klasës; ndërsa në periudhat e pushimeve të verës ose të Krishtlindjeve, ju mund të punoni me kohë të plotë dhe fitoni deri në 400 dollarë në javë .

Për njerëzit nga Kolumbia, Meksika, Argjentina, Kili, Bolivia, Uruguai ose Paraguai, ndër të tjera, procedurat për të hyrë në Irlandë janë të thjeshta dhe në disa raste as viza nuk kërkohet.

Një tjetër tërheqje e ofruar nga ky destinacion është lehtësia e lëvizjes në pjesën tjetër të Evropës me një kartë rezidente Irlandeze. Në këtë mënyrë, në një fundjavë mund të njihni Parisin, Berlinin ose Barcelonën në heshtje.

Mbretëria e Bashkuar

Në këtë destinacion do të arrini nivelin më të lartë të anglishtes, kjo është tërheqja e saj kryesore. Çelësat e tjerë pse njerëzit zgjedhin të studiojnë anglisht janë pasuria e saj kulturore dhe historike dhe përsosmëria e akademive të saj.

Londra është qyteti i zgjedhur në Mbretërinë e Bashkuar për të huajt për të studiuar gjuhën. Por nëse jeni duke kërkuar mundësi më të lira, ju mund të zgjidhni qytete si Manchester, Oxford, Preston dhe Bournemouth, ku kostoja e jetesës është dukshëm më e ulët se në kryeqytet.

Pengesa më e madhe e këtij destinacioni për Amerikanët Latinë është se është shumë e vështirë të marrësh një leje pune. Për këtë arsye, për të ndjekur një kurs anglisht atje duhet të keni një kapacitet ekonomik më të madh se ai që kërkohet në vendet e tjera.

Sh.B.A.

Ky vend ka qenë dhe është ai që mirëpret njerëzit më të huaj për të mësuar gjuhën e tyre. Kjo është edhe pse kostoja e jetesës si student në qytetet e tyre kryesore është e lartë, midis 1,500 dhe 2,000 dollarë në muaj.

Sidoqoftë, niveli dhe prestigji i institucioneve të tij arsimore është mjaft joshës; Për më tepër, është një vend me larmi të madhe kulturore dhe përvojat që mund të përdorni në kampuset e tij universitare janë jashtëzakonisht të pasurueshme.

Boston është qyteti amerikan ku flitet anglishtja më e pastër. Alsoshtë gjithashtu një qytet me pak prani të Hispanikëve, kështu që ju do të jeni në të kontakti i drejtpërdrejtë me vendasit më gjatë dhe niveli juaj do të rritet së shpejti.

Kanada

Kanadaja është një vend me një indeks shumë të lartë të cilësisë së jetës. Kur të jeni atje do të gjeni shumë përparësi në drejtim të shëndetit, strehimit, transportit, sigurisë, ekuilibrit të punës dhe, natyrisht, një niveli të lartë arsimor.

Qyteti i Toronto Shtë një nga destinacionet e preferuara për Amerikanët Latinë për të mësuar anglisht. Nëse dëshironi të hyni në këtë vend për të mësuar gjuhën, duhet të keni parasysh se nuk është e mundur të punoni gjatë studimit. Sidoqoftë, kostoja e jetesës është më e ulët se në vendet e tjera dhe biletat e linjave ajrore janë gjithashtu më të lira.

Për të shkuar për të studiuar në Kanada, gjëja më e mirë për të bërë është merrni një vizë studimi. Kjo mund të zgjatet lehtësisht sa herë të jetë e nevojshme për të përfunduar programet, të cilat duhet të jenë më të gjata se 28 javë.

Me Ynsitu ju keni qasje në informacione cilësore rreth Kurse angleze jashtë vendit dhe destinacionet që mund të zgjidhni jashtë Amerikës Latine. Keni shumë mundësi me diapazone të ndryshme çmimesh dhe përparësitë që ofron secili destinacion, në mënyrë që të vendosni për alternativën më të mirë.

Leave a Reply