Destinacionet më të mira për të mësuar holandisht në Holandë

Mësoni holandisht në Holandë

Mullinj me erë, tulipanë dhe biçikleta. A ju vijnë në mendje edhe këto tre gjëra kur mendoni për Holandën? Epo, nëse po mendoni të studioni holandisht në Holandë , do të kuptoni se është një vend që mund t’ju ofrojë shumë gjëra të tjera.

Mësoni holandisht në Holandë, duke përparuar dhe praktikuar çdo ditë përmes zhytjes totale. Një kurs holandez në Holandë ju jep më të mirën nga të dy botët: në fshat do të gjeni qytete të vogla simpatike dhe shumë peizazhe natyrore, ndërsa në qytetet moderne si Amsterdami dhe Roterdami nuk do të mbeteni kurrë pa vende të reja për të eksploruar.

Nga Ynsitu ne duam t’ju ofrojmë mundësinë për të eksploruar pjesë të reja të botës ndërsa mësoni gjuhën që dëshironi, ta përmirësoni atë në maksimum dhe të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore.

Këto janë qytetet më të mira për kursin tuaj holandez:

AMSTERDAM

Gjatë një projekti 50-vjeçar në shekullin e 17-të, Amsterdami është kryeqyteti i Holandës, ai u rrit në katërfishin e madhësisë së tij të mëparshme, duke u bërë një nga qytetet më të mëdha në Evropë . Përveç kësaj, është një nga destinacionet më të njohura turistike. Me universitetet, akademitë dhe institutet kërkimore, së bashku me më shumë se 40 muze, teatro të shumtë dhe vende argëtimi, Amsterdami është gjithashtu qendra kryesore kulturore e vendit.

Nëse dëshironi të mësoni holandisht në Amsterdam , në Ynsitu ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë kursesh për t’ju ofruar.

EINDHOVEN

Ky qytet njihet si kryeqyteti i dizajnit të Holandës. Është plot kreativitet dhe ndërthur dizajn dhe teknologji, duke e bërë atë një nga qytetet më emocionuese në Holandë. Eindhoven daton në shekullin e 13-të, kështu që ka shumë histori. Por, më shumë se kaq, ai është një qytet i inovacionit dhe dizajnit modern. E vendosur në jug të Holandës, është qyteti i pestë më i madh në vend. Nëse jeni të apasionuar pas dizajnit, do t’ju pëlqejë të studioni holandisht në Eindhoven.

ROTERDAM

Është qyteti i dytë më i madh në vend. Nëse dëshironi të ndiqni kursin tuaj holandez në Roterdam, nuk do të zhgënjeheni pasi nuk do të pushojë së mahnituri. Njihet si qyteti i arkitekturës , por ka gjithashtu një shumëllojshmëri muzeumesh, restorantesh dhe aktivitetesh për t’u shijuar.

Nëse jeni të interesuar të ndiqni një kurs holandez në Roterdam , ne do t’ju tregojmë, ndër të tjera, kurset më të mira të gjuhës.

UTRECHT

I njohur si kryeqyteti i studentëve. Është një nga vendet më të larmishme në Holandë. Mund të gjeni mijëra vende të lira për të ngrënë, pirë dhe argëtuar. Gjatë gjithë vitit në qytet organizohen edhe festivale të ndryshme. Njerëzit grumbullohen këtu për baret, tregjet e hapura dhe atmosferën e mahnitshme rinore. Gjithashtu, nëse ju pëlqen arti dhe arkitektura, do t’ju pëlqejë të mësoni holandisht në Utrecht.

DESTINACIONET E TJERA :

Qytete të tjera si Paterswolde ose Haga janë gjithashtu destinacione shumë tërheqëse për të mësuar holandisht në Holandë . Nëse dëshironi një vend më të qetë, mund t’i preferoni ato.

Mos e humbisni mundësinë për të studiuar holandisht në Holandë! Nga Ynsitu , ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë kursesh nga një vend. Ne ju ndihmojmë të zgjidhni atë që ju përshtatet më së miri.