Destinacionet më të mira për të studiuar gjermanisht në Zvicër

Studioni gjermanisht në Zvicër

Marrja e një kursi jashtë vendit është një përvojë shumë pasuruese që do t’ju ndihmojë të rriteni personalisht dhe profesionalisht . Pa dyshim, studimi i një kursi gjermanisht në një vend amtare është mënyra më e mirë për ta mësuar atë, duke e rrethuar veten me njerëzit që e përdorin atë në jetën e tyre të përditshme. Për të mësuar saktë një gjuhë, nuk mjafton të njohësh gramatikën dhe për këtë, studimi i gjermanishtes në vendet ku flitet do t’ju ndihmojë në shqiptimin e saktë dhe zhvillimin më të mirë në biseda, do ta praktikoni atë gjatë gjithë ditës! Pa dyshim, për të njohur një vend dhe kulturën e tij, është shumë e rëndësishme të mësosh mirë gjuhën; Studimi i tij jashtë vendit do t’ju bëjë të zhyteni 100% në përvojë. Do të krijoni miq dhe kontakte për jetën!

Nëse dëshironi të mësoni gjermanisht në Zvicër , duhet të dini se shumë kompani gjermane kanë selitë e tyre në vende të tjera , kështu që mësimi i gjermanishtes do t’ju hapë shumë mundësi punësimi. Nëse jeni duke menduar të punoni në Zvicër, duhet theksuar se është një vend me kushte shumë të mira pune dhe është gjithmonë ndër vendet me cilësinë më të mirë të jetës . Përsa i përket studimeve, mësimi i gjermanishtes është shumë i rëndësishëm në fushën e shkencës dhe inxhinierisë, pasi është një nga gjuhët më të rëndësishme në këto fusha. Gjermanishtja është ndër 10 gjuhët më të folura në botë!

QYTETET MË MË TË MIRA PËR STUDIM GJERMANËN NË Zvicër

LIGJI

Leysin ndodhet mbi Aigle, në një lartësi prej rreth 1200 metrash . Është një qytet i bukur dhe duke qenë kaq lart ofron një pamje spektakolare të fushës së Rhône, MontBlanc, Dents du Midi dhe Diablerets.

Një nga karakteristikat që bie në sy në këtë qytet është numri i madh i aktiviteteve që mund të kryhen si në verë ashtu edhe në dimër.

Ekskursione në liqenin e Gjenevës, kështjellën mesjetare, muzeun e verës, minierat e Sal de Bex dhe shumë hapësirë për ski dhe snowboard në dimër.

Studimi i gjermanishtes në Leysin është një përvojë e mahnitshme dhe ju mund të zgjidhni midis tyre dy mundësi për të mësuar këtë gjuhë në qendrën e kampeve verore “Le Central-Résidence ”, një shkollë e dekoruar në një stil alpin që nuk lë askënd indiferent, ku mund të zgjidhni një kurs intensiv prej 25 orësh në javë ose një nga 20 mësime në javë.

LIDDES

Nëse ju pëlqejnë malet dhe natyra, të studioni gjermanisht në Liddes është mundësia juaj e shkëlqyer.

Është një komunitet prej 10 fshatrash që ndodhet në aksin e Madh San Bernardo që ofron një numër të madh aktivitetesh dhe ekskursionesh me interes.

Në Ynsitu ne ofrojmë tre kurse të ndryshme në një kamp skish dhe veror, në mënyrë që të shijoni mësimin e gjermanishtes dhe të kaloni një kohë të mirë në një pushim të mrekullueshëm.

ZYRICH

Edhe pse nuk është kryeqyteti, Cyrihu është qyteti më i madh në Zvicër dhe konsiderohet motori arsimor dhe financiar i vendit, si dhe një nga qytetet me cilësinë më të lartë të jetës në botë.

Prandaj, marrja e një kursi gjermanishte në Cyrih është një mundësi që të gjithë do ta kenë zili. Në Ynsitu, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë kursesh të ndryshme për të gjitha llojet e audiencave dhe profileve, duke garantuar destinacionin e përsosur për të mësuar këtë gjuhë.

Mos e humbisni mundësinë për të mësuar gjermanisht në një vend kaq të veçantë si Zvicra. Në Ynsitu, ne ju ndihmojmë të zgjidhni kursin më të mirë që ju përshtatet.