Cilin destinacion të zgjidhni për kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit

Qué destino elegir para tu curso escolar en el extranjero

Nëse doni të jetoni një përvojë mësimi unik i anglishtes, është koha e përkryer që ju ta bëni. Shkoni për një kurs gjuhe jashte vendit! Përveç mësimit, ju do të njihni nga dora e parë një kulturë të re dhe njerëzit e saj. Ti guxon?

 

Pse të marrësh një kurs gjuhe jashtë vendit?

Kur vendosni të merrni një kurs të gjuhëve jashtë vendit , gjithçka që do të merrni është Përfitimet, jo vetëm në nivelin akademik, por edhe në atë personal. Nëse jeni të apasionuar pas Anglisht dhe ju doni ta përsosni atë, është koha që ju të bëni një hap përpara.

Sa më shpejt të tregoni qëllimet tuaja në këtë drejtim, aq më shumë mundësi do të gjeni në të ardhmen. Prandaj, nëse jeni student i ESO ose baccalaureate dhe a jeni të gatshëm të jetoni një përvojë pasuruese duke mësuar anglisht në një vend të huaj, duhet të vlerësoni sa vijon avantazh që ju ekspozojmë më tej:

– Ju do të arrini përsosni anglishten tuaj dhe çdo gjuhë tjetër dhe jini dygjuhësh. Për shembull, marrja e një kursi gjuhe në një vend anglishtfolës do t’ju lejojë të përmirësoni zotërimin dhe rrjedhshmërinë tuaj në anglisht. Por duke pasur një komunikim të vazhdueshëm në këtë gjuhë, ju do të jeni në gjendje ta kuptoni në mënyrë të përsosur atë intonacioni dhe shqiptimi , duke përftuar një nivel kaq të përparuar, saqë mund të çoni drejt dygjuhësisë, nëse vërtet punoni shumë.

– Ju do të jetoni një zhytja gjuhësore dhe kulturore që do të mbani mend gjithmonë. Kur hyni në një vend që flet gjuhë të huaja, ju e detyroni veten të flisni në këtë gjuhë gjatë gjithë ditës. Kjo do t’ju lejojë të jetoni me njerëz shumë të ndryshëm, të mësoni të tyre doganë dhe zakone të reja për të cilat do t’ju shërbejnë mrekullisht pasurohuni si person.

– Më e lartë zhvillim personal. Duke njohur një kulturë tjetër, mendja juaj hapet më shumë dhe do t’ju lejojë të merrni zakone të reja, të cilat në të njëjtën kohë do t’ju bëjnë rriten dhe piqen , që do të thotë rritje e jashtëzakonshme personale.

– Ju do të zhvilloheni kompetencat ndërkulturore. Përballë konkurseve më të mëdha, ju do të merrni një niveli më i mirë i përshtatjes në çdo sektor që ju propozoni. Kështu, në vendin e punës do të keni një avantazh ndaj të tjerëve, jo vetëm për shkak të aftësive tuaja intelektuale, por edhe për shkak të aftësive që rrjedhin nga mbrojtja për veten tuaj jashtë vendit.

– Do të takoheni shoke te rinj. Do të jetë më e lehtë për ju të ndërveproni me të rinjtë nga vendi ku vendosni të shkoni dhe do të krijoni lidhje që pa dyshim do të zgjasin një jetë.

Ju do të jetoni një përvojë unike dhe pasuruese jashtë vendit. Diçka që nuk ndodh çdo ditë!

 

Cilat janë 4 destinacionet më të mira për të kryer një kurs gjuhe jashtë vendit?

 

Mbretëria e Bashkuar

MB mahnit çdo person që e viziton. Ka larminë më të gjerë të kurseve angleze në botë. Cfare ka me shume, ky vend ka akademitë më të mira angleze në botë dhe marrja e një diplome angleze duke studiuar në Angli do t’ju japë njohje në të gjithë botën për cilësinë tuaj të lartë akademike.

Irlanda

Irlanda ju lejon një zhytje më e mirë gjuhësore, pasi nuk është aq turistike sa zonat e tjera, kështu që do të takoni më shumë vendas. Duke praktikuar anglisht për më gjatë, niveli juaj gjithashtu do të bëhet më i lartë.

Cfare ka me shume, Eshte nje vend i larmishëm, i sigurt dhe miqësor . Ata janë mësuar të marrin të huaj nga e gjithë bota, veçanërisht ata që do të mësojnë anglisht. Destinationshtë destinacioni më i rekomanduar pasi udhëtimi i parë jashtë vendit për fëmijët tuaj .

Shtetet e Bashkuara (SHBA)

Shtetet e Bashkuara, në vetvete, janë një destinacion shumë tërheqës për shumë njerëz për shkak të tij diversiteti Kulturor. Ju pa dyshim do të takoheni njerëz me etni dhe kultura të shumëfishta , gjë që do të lehtësojë njohjen e shumë vlerave.

Ju do të zhyteni në anglisht në të gjitha aspektet e saj: bisedë, shkrim, lexim dhe dëgjim … përveç të jetuarit një përvojë të pakrahasueshme, ëndrra juaj amerikane.

Kanada

Kanada dhe është destinacioni i modës për të mësuar anglisht në vitet e fundit në mesin e të rinjve, me një nga nivelet më të larta të arsimit në të gjithë planetin, me një reputacion të madh.

Ju mund të gjeni, duke folur kulturisht, ndikime amerikane dhe evropiane, përmes historisë së saj. Edhe pse është një vend dygjuhësh , duke jetuar së bashku në vende që flasin frëngjisht dhe anglisht, mundësia për të takuar studentë si ju, të cilët do të jetojnë një aventurë të pabesueshme, është e jashtëzakonshme.

Ynsitu Ju mund të gjeni të gjitha llojet e kurseve në këto dhe shumë destinacione të tjera. Zbuloni të gjithë!