Çfarë të sillni në valixhen tuaj për kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit

que llevar maleta cursos idiomas

 

Ju keni qenë duke planifikuar me padurim atë kurs të shumëpritur për një kohë të gjatë, por mezi prisni të paketoni valixhen tuaj … dhe udhëtimi nuk fillon kur të arrini në destinacionin tuaj, por kur ta hapni atë dhe të vendosni çfarë të marrësh në të. Atëherë fillojnë dyshimet: çfarë duhet të vë? Çfarë është thelbësore? A do të lë diçka prapa? … Sepse le ta pranojmë, me siguri në më shumë se një rast keni harruar diçka ose madje jeni penduar që keni veshur junk të panevojshëm.

Mos u shqetëso më për këtë, sepse që atëherë Ynsitu ne ju sjellim zgjidhjen:

Një listë kontrolli si infografike në mënyrë që të mos humbisni asgjë gjatë qëndrimit tuaj studioni anglisht jashte vendit . Në të mund të gjeni gjithçka, nga bazat thelbësore te një seri “për çdo rast”.

Çfarë rrobash dhe pajisje duhet të vishni, çfarë të vendosni në çantën tuaj të tualetit, çfarë nuk duhet të harroni ose çfarë të merrni nëse shkoni në mal ose në plazh, janë disa nga pyetjet që ju përgjigjemi për të lehtësuar këtë detyrë të rëndë dhe mund të qoftë se disa gjëra duken të dukshme kur përgatisin valixhen, por ka disa që nuk janë aq të dukshme.

A jeni gati të paketoni bagazhet dhe të shkoni në kursin tuaj? Zbuloni tani atë që nuk mund të humbisni për të shijuar tuajin kurs gjuhe jashte vendit .

Leave a Reply